Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 719
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Kami stiskam palci

# 541
Ками и аз ти стискам много силно палци....успех на всички.дано скоро темичката ни си промени заглавието:)))))

а относно -ddnchv,момичета не обръщайте внимание на глупостите и злобата на някой който незнайно защо явно мрази целия свят..нека не и позволяваме да ни обърка и да ни развали хубавите моменти:)

P.S.а ти ddnchv,ходи и си изливай злобата някъде другаде..щом не си за тази тема-МАХАЙ СЕ....не познаваш никой тук за да си позволяваш да го обиждаш...не знаеш кой какво е преживял..с колко усилия и нерви е стигнал до тук..и обиди още веднъж ТРАЙКОВА и лично аз ще те накарам да съжаляваш,нищо че си по-възрастна.

# 542
момичета отрицателен е немога да спра да плача

# 543
Ехоооо, момичета не се вързвайте на хора който и хал хабер си нямат къде се намира клиниката, камоли да дават оценка за работата и успеваемостта.
Та за тези който не знаят клиниката скоро ще навърши 5години от както отвори врати, та за допотопна техника и дума не може и да става, специалисти не липсват всички добре знаем.

Камито, съжалявам мила не това исках да прочета, поплачи излей си мъката, но утре аз съм сигурна че с нови сили ще кроиш планове за нов опит. Не се отказвай от мечтата си само заради един неуспех. Hug

# 544
  • Пазарджик
Камито много съжелявам, всички очаквахме да прочетем друго... велка обаче е права - поплачи днес, а когато си готова с нови сили и планове за нов опит  Hug

# 545
Kами,битката може да е загубена ,но не и войната.Бъди силна мила.

# 546
Мила Ками,
Сърдечно те прегръщам и ти пожелавам любимите ти хора да са до теб и да избършат сълзите ти и скоро да се върне усмивката по лицето ти!

# 547
  • Пловдив
В такива случаи винаги си повтарям, че когато губиш, не знаеш какво печелиш. Банално е, но е вярно. Кураж и горе главата.  Hug

# 548
не се отказвам.понеже този опит ние си го платихме,а имаме вече заповед която юли взех тя е валидна до декември мисля да говоря с доктора да го започваме др месец.а другите 3 замразени да ги държа.това е моя план,въпрки че аз силно се надявах този да стане,но аз се бях подготвила и реших да се застраховам,въпреки всичко мечтите стават реалност и аз моята ще я постигна.колкото и да е тежко пак да се повтаря винаги има смисъл. Hugмомичета пожелавам ви успех и се моля за всяка една от вас да гушне бебче.

# 549
пантерка се га надеждата ми е в теб да ме развеселиш  bouquetстискам ти палци и се моля за теб Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 550
Ками мила, много ама наистина много съжалявам, но не забравяй, че след всяко лошо нещо ще те връхлети два пъти по-хубаво. Пантерка много правилно ти е написала-войната НЕ Е загубена! Знам, че ти е много тежко, но наистина вярвам, че ще се съвземеш бързо и следващият път ще е с щастлив край! Прегръщам те силно.

# 551
Ками имаш силна прегръдка и от мен,  очаквах да се похвалиш с друг резултат, но както са писали момичетата, ако трябва днес си поплачи, но от утре горе глава, кураж и смело на пред с нови сили. Битката може да е загубена, но не и войната  Hug
От все сърце ти пожелавам следващия опит да е с положителен резултат.  Hug

Относно дискусиите за качеството, отношението, компетентността и т.н. на лекарите в клиниката, смятам да ги игнорирам напълно. Всяка от нас е разпознала своя лекар в тази клиника и вярва на  него. Да може да има неуспехи, но в коя клиника не е така, чела съм за момичета с по 4-5 неуспешни опити в други клиники, но момичетата не оплюват лекарите, а им вярват и са останали при тях. Всеки решава сам за себе си. Като не си доволен си намираш нов лекар/ клиника. Защо трябва да има интриги, всички се "печем" на един огън.

# 552
Ками, мила прегръщам те силно и вярвам, че вторият опит ще е успешен.  Hug

# 553
благодаря ви мили момичета и ви гушкам силно.аз от другия месец стартирам пак наново,сега ще чакам да ми дойде и отивам да говоря с доки да започваме.миналата коледа си пожелахме това да се случи и искам тази коледа да се сбъдне нашето желание.  bouquet  bouquet  bouquetсилно вярвам че ще стане.

# 554
Ками и аз много съжалявам,щом вярваш силно ще се получи..а и на Коледа стават чудеса..Нали?успех на всички:)и много скоро- newsm30 newsm30 newsm30

Общи условия

Активация на акаунт