Прави ли някой ин витро в Селена?

• 45 620
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
момичета за колко време става кръвния тест,аз мисля утре в 8 часа сутринта да съм там.

# 526
razel_dazel, аз не си измислям за ЕТ и и отлагането му - не ка да будем обективни ....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580782.30

а относно Пернишката спецка .......... без коментар  Laughing
момиче когато се опариш както повечето от нас тогава може би ще преодолеееш импулса на младостта и  "първите добри впечатления" ще имаш по нормално поведение... Все пак не всичко дето лети се яде.
А за Минев дето ме лекуваше ... прати мъжа ми за спермограма във ВМИ дето една баба - лаборантка пишеше резултатите, а един " дрогиран или пиян т.хар. док. ги разчиташе в тавана на 2-ра сграда на т. нар. ВМИ/- това ли великия док. по инвитро,  първия му ехограф, май не е подменен от 2001г.
Аз съм посещавала лекарите за които се тръшкате мноооого преди вас / вижте възрастта ми/ и не се пеннете, винаги патилито е по- показатекно от старилото.
То на целия свят е ясно че в Пловдив е пълна скръб и некомпетентност, не само за АРТ /асистирани репродуктивни методи - щото ще питате/, но и за всички медицински процедури, за нещастие.
Е дано да имате късмет....., защото то само това ви остава.
п.п. А за Трайкова да не говорим - тя е безнадежден случай - 4 год. при Ставрев и му прави метани..., ноооо няма успех.....

# 527
Охххх ddnchv, май много филми си гледала. Каква конспирация се развива само в "Селена" - фалшиви лабораторни резултати с цел отложен трансфер и т.н.  Joy
Стига си говорила глупости. Аз съм правила цветна снимка, която д-р Ставрев разчете като добре и не ми е предлагал лапаро, за да ми вземе парите. Може би е пропуснал  newsm78, дали да не му се обадя да го подсетя  newsm78. След цветната снимка и всички други необходими изследвания започнах опит ПО ФОНДА. Стимулацията ми продължи 17 дена, лошо отговорих на стимулацията. Наложи се да се отложи трансфера защото организма ми беше изтощен от дългото стимулиране и пункция, която не беше лека, защото имам срастване на десния яйчник от операция Апандисит. Изчакахме три месеца, като всеки месец ходих на контролен преглед, за който не съм плащала, ЗЕТ също не платих, както и не съм платила за периода през който ембрионите са били замразени (фонда поема до 6 месеца) И забременях след първи опит. Мога да ти дам още поне 3-4 примера за отложен трансфер по фонда, за който не се е плащало нито допълнително, от момичета които лично познавам.

Цитат
п.п. А за Трайкова да не говорим - тя е безнадежден случай - 4 год. при Ставрев и му прави метани..., ноооо няма успех.....

Язък ти за годините, щом можеш да кажеш такова нещо. Как не те е срам поне малко, не помисли ли че това момиче възлага надежди и по този начин много грубо разбиваш всичко? Да не би само при Ставрев да има момичета, които по-дълго не успяват? Навсякъде има хора с проблеми, големи или малки и някои успяват от първи път, други след по-дълъг период от време. Трайкова, моля те не обръщай внимание на глупостите, които пише тази жена. Ако ти със сърцето си усещаш че това е твоят лекар, довери му се изцяло. Не допускай глупави спамове на хора, които дебнат теми за определени клиники, с цел да ги очернят, да те разколебаят.  Hug

# 528
  • Пловдив
ddnchv, измисляш си едни 1500 лева, ама явно имаш проблеми с четенето и разбирането на текст. И разбери, че никой, ама никой не го интересува къде и при кого си ходила преди 10 години. За теб времето може и да е спряло през 2001 година, но за други не е. Ако в твоята област не си мръндала от нивото, на което си била през 2001 година, моля те не прави заключения, че с всички е така.  Stop

# 529
Напълно подкрепям казаното от ddnchv за пловдивските лекари и техните опити за АРТ процедури. Също сме минали през лабораториите на ВМИ за спермограми, ако могат изобщо да се нарекат така, искаха да ми правят инсе в лекарския кабинет дори без фоликуметрия и пр. пробички от спецове по стерилитет, които изгубиха ценно време, надежди и пари. След успешен опит в София отново се доверих на пловдивски лекар за проследяване на бременността и вследствие на поредица от негови грешки и уверяване, че всичко е напълно нормално изгубих бебетата си в 5 месец.  Оставаме си загубена провинция и като специалисти, и като знания, и като апаратура и не на последно място и като отношение към пациента, а не клиента.

# 530
За техниката и апаратурата във Селена имам информация от сигурен източник, че е възможно най-скъпата и модерна техника, която се предлага. Така че това за ехографа от 2001- ва изобщо не го вярвам.

# 531
ludohodka,това не значи че като не си доволна от един лекар в Пловдив,трябва да слагаш всичките под един знаменател.Имам 3 опита инвитро в София в клиника Щерев е какво стана нищо.Дойдох в Селената и сега съм бременна.А на ddnchv искам да кажа че явно е много отчаяна жена.София какво е клиники за пари.Така че не ми обяснявай какво е в Пловдив,защото тук в Селената хората си гледат много старателно работата.Недей да говориш глупости наистина язък ти за годините.

# 532
  • Пловдив
Оставете я ddnchv . На нея и математиката не и силната страна. Кога печалбата е по-голяма, когато ти отложат трансфера и не ти вземат пари или когато, виждайки, че няма никакъв шанс, ти върнат ембрионите, нищо не замразят и ти вземат 5000 лева / сумата е произволно написана, може да повече, но може да е по-малко, да не вземе сага някой да я приеме буквално/ за нов опит. Хелоууууу, момичетаааааа 2011 година смеееее, купете си нови календари.  Joy

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 10:10 от razel_dazel

# 533
violetka_1976 , за съжаление не е само един доктор, мила. В десет годишната ми борба за бебче съм посетила многоооо пловдивски лекари и поредицата от впоследствие установени техни грешки ме накара повече да не се доверявам на тукашните лекари. Всеки сам прави своя избор. Пожелавам ти от сърце лека и безпроблемна бременност и на всички момичета успех в борбата и здрави нерви.

# 534
да попдкрепям Виолетка,още повече в Селена са едни от най добрите ембриолози,да не говорим че успеваемоста през последните 2 год.за инвитро е над 50%.явно тези жени са много заблудени и освен да пишат злобни думи друго немогат.и аз имам позната от София която прави 4 опита инвитро в Щерев,и миналата година реши да го направи в Селена опита е успешен и тя сега има момченце,така че да не говорим за други клиники но и да не се плюе нашата клиника. ludohodka и ddnchv по добре си гледайте други по важни неща защото злословенето и обидите няма да ви направят по хубав живота,а явно на вас ви липсва щастие и поради тази причина говорите така.

# 535
  • Пловдив
kamito24, не подхващай успеваемостта, че ката знаем от ddnchv , успеваемостта на д-р Александров е най-висока и сега ако се развихри, няма насмогване. Темата е за "Селена" към днешна дата и всякакви други коментарии са спам, който ако продължава, ще трябва да помолим да бъде позаметено тук.  Thinking

# 536
Камито, къде в публикацията ми прозря злословене, плюене на "вашата" клиника и обиди? Споделих разочарованието си от пловдивските светила - напълно умишлено не съм цитирала, макар че ми се иска,  имената им. Искам да ти кажа, че щастието е навсякъде около нас - не е съсредоточено в само в това да гушкаш едно сладко бебе. Уверявам те, че щастие не ми липсва. Успех!

# 537
razel_dazel да така е съгласна съм с теб но аз не казвам нищо лошо просто това момиче не спря да пише клевети.ludohodka да разбирам те но от един лекар неможеш да слагаш всички в едно,има много добри лекари и в Пловдив.извинявайте момичета но неискам да обидя никой затова ме извинете предварително.аз си чакам резултатите от трансфера днес до 15 часа ще ми ги кажат така че искам всички да сме ок newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 538
  • Пловдив
ludohodka, и твоите публикации и тези на ddnchv изобщо, ама изобщо не са по темата: "Прави ли някой ин витро в "Селена". Иначе мненията си ги имайте, казвайте си ги, посочвайте лекарите с имената, но не забравяйте да споменете и за коя година става въпрос.....и най-вече в съответните теми за това. Камито 24, успех  newsm10

# 539
Кам,мисля те и силноооо стискам палцииииииии Praynig.
Защо изобщо обръщате внимание на въпросната потребителка ddnchv ...Имаме си толкова хубави неща за които да мислим ,а госпожата  сее само тъпизъм и негативизъм .Така че игнорирайте я и хич да не ви пука Wink...

Общи условия

Активация на акаунт