Прави ли някой ин витро в Селена?

• 45 622
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
аз го направих току що пикливия тест и ми показа 1 чертичка

Пробвай с първата урина утре сутринта. И отчети резултата на точната минута в инструкцията на теста. Или пък изчакай до сряда.  Rolling Eyes

# 511
аз го направих току що пикливия тест и ми показа 1 чертичка
Мила Ками,
Моляте да не вярваш на пикливия тест!!!!! Кой ден ти е днес, по-добре си пусни направо кръвен. Аз след 1-вия опит не съм правила нито един пиклив и няма и да правя. Не губи надежда, знам че си разочарована в момента от "Тъпия" тест, но стискай още малко и само позитивни мисли!!!!!

# 512
а относно Пернишката спецка .......... без коментар  Laughing

# 513
днес ми е 10 ден дано да сте прави момичета.защото аз много вярвам че ще стане,но явно трябва да съм подотвена и за друг резултат.

# 514
Искам да каза на компетенцията ddnchv,че аз съм по фонда и съм със ЗТ.Първо не съм платила една стотинка за замразяването,второ в момента съм бременна и моя лекар е МИНЕВ.Относно кабинета аз за първи път ходих при него 2001 год.и той беше първия лекар който имаше вагинален ехограф и кабинета му беше много хубав.Сега да ви кажа днес бях на лекар и се видя точицата.На 26 ще съм при Минев и се надявам да се чуе и сърчицето.

# 515
Ками в никакъв случай не се отчайвай.изчакай си както са ти казали. Взимай за пример Виолетка-на нея също и показа отрицателен ако не се лъжа точно като теб на 10 ден, а после видя че не е така. Късмет и стискам палци.
Виолетка на 26 ти пожелавам да мине всичко както трябва и да се чуе сърчицето. Бъди спокойна, за да е спокойно и бебчето. Wink

# 516
Кам,има надежда,вероятно е рано .Стискам палци  Praynig Hug.
Виолетка,браво ,сигурно момента е много вълнуващ.Давай влачи крачета...
Ей ама тук страшни нашественички ,разбирателки навлезли Rolling Eyes....Брей че и компетентни  Joy..

# 517
Ками сега да не се разочароваш и отчаеш, трудно ще е, но изчакай ако можеш до 12-13 ден и направи кръвен тест, силно вярвам, че ще е положителен  Praynig Hug

Виолетка честита точица, хайде сега на 26 всичко да мине нормално и да чуете и сърчицето,  а дано и да повлечеш крак Hug за повече положителни резултати  Hug

# 518
Ками какво стана, чакаме те и стискаме здраво палци Big Ups Късмет

# 519
утре ми е теста момичета Praynig Praynig Praynig Praynigднес съм се отдала на филми да гледам не съм повтаряла пикливия тест надявам се че утре резултата ще е положителен Hug Hug Hugзнам че мечтите стават реалност  bouquet  bouquet  bouquet

# 520
  • Пазарджик
Здравейте момичета Simple Smile темичката доста е напреднала, но и аз скоро не съм влизала де... сега обаче съм с добра новина - отново нов опит, надявам се този път успешен до край Praynig - ЗЕТ на 27.09 Simple Smile пиша го, защото Д-р Ставрев каза, че сме три за тази дата, та да питам - Тук ли са другите две бъдещи мамчета?  Да се запознаем и да си организираме групово забременяване Laughing Момичета, шегувам се, но ако не го правя направо изтрещявам от постоянното чакане...
Късмет на всички, а за камито24 ще стискам силно палци утре EFP

# 521
Kamito24,ще стискам и пръстите на краката.Ще видиш че теста ще е  EFP EFP EFP.Утре ще те чакам с нетърпение да пишеш.Много много много ще се моля за теб както и за всички вас.

# 522
kamito24,стискам палци,сега е твой ред да се похвалиш.
nanyna,успешен трансфер,дано и ти имаш резултата на Виолетка.

# 523
много искам утре да  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44,всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 524
ками нали ти казах че пикливите тестове не отчитат правилно защо не си пусна едно чхг в някоя лаборатория на мене ставрев ми е казвал че на 12 ден е най-точен резултата затова ти казвам още малко до теста и ще видиш че  е наред,вярвам го.

Общи условия

Активация на акаунт