Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Имаме си 6 ембриона Simple Smile. Сега само ще чакаме трансфера. Дано всичко да е на ред  Praynig.

Супер сте Ани! Чакаме те скоро със сърце пълно с радост и безкрайни усмивки по лицата на близките ти!

# 706
аз само си чета тука, плача и се радвам с вас, но сега трайкова ме развълнува много. наистина много. браво, момиче!

# 707
  • Пловдив
Трайкова, поздравявам те мила за малката сладуранка, знам че това дете е късметлия! Тя ще получи огромна любов, семейна топлина и силна млада Майка. Много си развълвувана и пълна с чувства, пожелавам ти винаги да е така !  bouquet     bouquet  
Трайкова, ако позволиш, аз също мисля като razel_dazel, ако по-натам намериш сили...ще е още по-хубаво.  Praynig   Praynig
Ще чакаме снимки на детето ти и с най-усмихнатите Мама и Тати.  Hug

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 23:18 от plodche

# 708
  • Пловдив
Ками, не се тревожи и успокой мъжа си. Специалистите си знаят работата и действат по най-добрия начин за конкретния случай. Този цикъл само напред и вярвам че резултата ще бъде прекрасен.  Hug  Аз стартирам моя опит малко след теб.

tayrissima, Andji , Ani, Syni късмет   baloni

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 23:33 от plodche

# 709
Трайкова,много се радвам за теб.Това е най-хубавото нещо,пиши ми на скайпа моля те да ми обясниш всичко.Останах много изненадана.При мен за сега всичко е наред,в петък съм при Минев и ще видим как се развиват нещата.Момичета много ми е зле,много ми се гади и повръщам.Затова скоро не съм влизала във форума.Днеска ми е малко по добре и реших да ви посетя и видях добрата новина за Трайкова.И аз бях решила ако не стане сега да си осиновя.Това е много благородно.Наистина.

# 710
Трайкова много се радвам за вас  Hug. Пожелавам ви много щастие, много здраве и много греещи усмивки изпълнени с много любов с малката принцеса  bouquet

Имаме си 6 ембриона Simple Smile. Сега само ще чакаме трансфера. Дано всичко да е на ред  Praynig.
Ани всичко ще е наред, нека това да е вашия опит  Praynig и да се похвалиш с положителен резултат  Hug

Виолетка казават, че в началото е нормално това неразположение, дано скоро да отшуми.

Плодче пожелавам ту късмет и успех  Hug

Съни как вървят нещата при теб?

# 711
 Hug Голямо гуш за Трайкова и от нас, честита ти дъщеричка, нека да е жива и здрава и много да те радва.  bouquet

# 712
Трайкова Hug Hug Hug много щастие ви пожелевам.
Ани - успешен трансфер  Praynig
Ками и Плодче - успешен старт и най-прекрасния финал  EFP
КЪСМЕТ на всички Praynig Praynig Praynig

# 713
Благодаря Ви за хубавите думи и да съобщя, че моя трансфер беше вчера на 16-ти. Всичко мина както трябва, върнаха ми 2 ембриона, а останалите ги замразяваме. Сега ще лежа и на 28 ще разберем резултата Simple Smile

# 714
Благодаря ви за палците и затова,че ме мислите моми4ета Hug
Аз също се моля за всяка от вас Praynig

Трансфера ми беше на 14.10 върнахме 3 много добри ембрион4ета,сега лежа и пазя беб4етата.Силно се надявам на Димитров ден /26.10/да съм най-щастливата и бременна мама.

Трайкова,4естита рожби4ка мила,възхищавам ти се,сигурна съм,4е ще сте много щастливи.

# 715
благодаря ви това 4е 6те имаме дете незна4и 4е няма да ви 4ета и ако на някоя се наложи сувет 6те давам, бие вяхте в наи трудните моменти до мене и ако мога на някоя от вас ше помагам, благоаря ви о6те ведньж

# 716
Благодаря ви за палците и затова,че ме мислите моми4ета Hug
Аз също се моля за всяка от вас Praynig

Трансфера ми беше на 14.10 върнахме 3 много добри ембрион4ета,сега лежа и пазя беб4етата.Силно се надявам на Димитров ден /26.10/да съм най-щастливата и бременна мама.

Трайкова,4естита рожби4ка мила,възхищавам ти се,сигурна съм,4е ще сте много щастливи.

Ей, Съни ние сме били заедно на трансфер, само че не сме били в една стая  Laughing Дано взаимно си донесем късмет!   bouquet

# 717
Момичета,
аз малко се разболях - тече ми носа и т.н. Докторът ми даде напътсвия и ме успокои, но аз пак да си ви споделя. Дано не окаже голямо влияние на крайния резултат.
Вие как мислите?

# 718
tayrissima, Grinning надявам се, на Димитров ден,когато е деня на теста ,сме най-щастливите бременни Praynigсилно се надявам Praynig
За настинката,мисля 4е няма да повлияе на резултата,следвай инструкциите на доки и вси4ко ще е наред.
Аз все още пазя леглото,в това време не мърдам от къщи.

# 719
Съни, ани, tayrissima стискам палци за положителни резултати  Praynig вярвам, че ще са такива
tayrissima и аз мисля, че настинката няма да повлияе, следвай напътствията на доктора и гледай да си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт