Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
момичета утре съм при Ставрев да решим ще започваме ли.моя мъж пак повтори спермограмата и се оказа че е много лоша,казали са че е малък шанса ако започнем да стане.незнам вече какво да мисля за толкова кратко време как му се влошиха нещата?

# 721
момичета утре съм при Ставрев да решим ще започваме ли.моя мъж пак повтори спермограмата и се оказа че е много лоша,казали са че е малък шанса ако започнем да стане.незнам вече какво да мисля за толкова кратко време как му се влошиха нещата?
Ех Ками,
започнах да се ядосвам вече - не може така да те обезкуражават! Пак ще ти каже, че този месец една приятелка й се получиха супер ембриони от 1,5% подвижност на спермата на мъжа й. За сега отложиха трансфера поради др. причини. Но предишният й опит е бил в Мемориал в Истанбул и там също се справиха да "направят" ембриони с много лошата сперма.
При вас колко е зле положението? Бих те посъветвала да поискаш лична среща с ембриолога на Селена и лично той да ти обясни дали е невъзможно.

# 722
  • Пазарджик
момичета, да си се оплача и  тук - получих болки, изкървих и съм  на системи  в патологична. бебчетата са били две, но съм загубила едното  Cry Ненев ме прегледа и каза че другото е наред, но все още е рано за сърчице. Имах усещане, че са двечки, но ...Моля се това да си е мооето бебче Praynig
Стискам палци на всички чакащи резултат !
Ками за икси и много, ама много лоша спермограма не е проблем

# 723
момичета, да си се оплача и  тук - получих болки, изкървих и съм  на системи  в патологична. бебчетата са били две, но съм загубила едното  Cry Ненев ме прегледа и каза че другото е наред, но все още е рано за сърчице. Имах усещане, че са двечки, но ...Моля се това да си е мооето бебче Praynig
Стискам палци на всички чакащи резултат !
Ками за икси и много, ама много лоша спермограма не е проблем
Praynig Praynig Praynig Ах, миличка, много страшно нещо си преживяла! Но дано всичко е минало и от сега нататък да си изкараш безпроблемна бременност! Силно те прегръщам и дано всички момичета от темата са със теб!
Пиши пак как си!  Hug Hug Hug

# 724
nanyna,дано лошото е зад гърба ти,това ще е твоето живо и здраво беб4е Praynig Praynig Praynig
Ками,щом има материал,колкото и да е лош,се преодолява с икси.Ние изживяхме същия стрес преди десетина дни,4ак за тесе се заговори,нооо.. ето сега лежа си и си пазя беб4етата,според доки,са много добри.Ще видим накрая и резултата.Успех мила Hug

# 725
nanyna - дано от тук нататък всичко върви безпроблемно... Praynig
kamito24 - късмет утре и кураж  Praynig - понякога нещата не са толкова лоши, колкото си мислим fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
tayrissima, syni, ani - вие ще сте следващите бременни мами....  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
КЪСМЕТ на всички  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 726
nanyna... Praynig Praynig Praynigдано всичко да е наред вече.мисли само положително
tayrissima,syni ,и всички други-имайте търпение и бъдете спокойни всички ще сме мами скоро  ylinfant 1stroller  ylinfant

# 727
здравейте, момичета, първо пожелавам успех на всички Simple Smile
аз току що завървших 3 си неуспешен опит и понеже живея в Северна Америка търся опций за ин витро в България. Бихте ли ми казали какви точно изследвания са нужни от мен и съпруга ми преди самата процедура? С каква давност могат да са и приемат ли изследвания, правени в чужбина? При условие че сме с мъжки фактор и възможен тубарен проблем, ще трябва ли да се прави нова цветна снимка преди самата процедура? За да се направят всички изследвания колко време преди процедурата трябва да пристигнем в БГ? предполагм че поне 1 седмица преди очаквания цикъл ще трябва да съм в БГ. На кой ден замразяват ембрионите- 3 ден или в стадий бластоцист? Готови ли са да чакат до бластоцисти, когато има шанс да стане такъв или предпочитат да слагат 2-3 ембриона на 3 ден?

# 728
Привет мила,
жалко че в Щатите не са успели да ти помогнат. Но аз се убедих, че не е важно къде го правиш, а при кой лекар. Аз се съветвах с 2 отлични клиники в Турция, но после открих моя д-р Минев, който без да знае какво са ми казали там, ми описа същата картина.
Относно изследванията, може да са от вас, но ще трябва да ги превеждате май. По-лесно е тук да ги направите:
Серология/СПИН, Хепатитие и т.н./, секрети от жената /с давност 1 месец/ спермограма от клиника Селена /давност 6 месеца/, кръвна група на двамата и ако имаш имунологични изследвания, ако не - ще те посъветват да ги направиш.
Ако имаш цветна снимка, няма да правиш пак, но ако се наложи ще трябва да правиш лапароскопия за прекъсване на евентуална проблемна тръба. Трябва да минат 3 месеца след лапаро, за да започнеш опита, поне така знам от моя лекар.
Ако ембрионите са добри и повече на брой съм сигурна, че ще могат да ги изчакат до 5-ти ден, но това зависи от възрастта ти, от поредния опит и от много други неща - но да, правят го!  И не е задължително да ги замръзяват, ако при теб всичко е наред след стимулацията, ще ти ги върнат.
Относно времето за престой в БГ, най-много 3 месеца или ще идваш 2 пъти, ако има лапаро. А най-малко 1 месец преди процедурата, зада направиш имунологията и др. изследвания.
Успех и дано съм помогнала!

здравейте, момичета, първо пожелавам успех на всички Simple Smile
аз току що завървших 3 си неуспешен опит и понеже живея в Северна Америка търся опций за ин витро в България. Бихте ли ми казали какви точно изследвания са нужни от мен и съпруга ми преди самата процедура? С каква давност могат да са и приемат ли изследвания, правени в чужбина? При условие че сме с мъжки фактор и възможен тубарен проблем, ще трябва ли да се прави нова цветна снимка преди самата процедура? За да се направят всички изследвания колко време преди процедурата трябва да пристигнем в БГ? предполагм че поне 1 седмица преди очаквания цикъл ще трябва да съм в БГ. На кой ден замразяват ембрионите- 3 ден или в стадий бластоцист? Готови ли са да чакат до бластоцисти, когато има шанс да стане такъв или предпочитат да слагат 2-3 ембриона на 3 ден?

# 729
tayrissima проблема както каза ембриолога че немогат да разчитат защото са останали единични бройки,а те може и да не свършат работа,много са му паднали показателите на милия ми .ние първия път бяхме сИКСИ,но оттогава нещата са се вложили,евентуално ще има лечение но ще мине много време и аз ще загубя от фонда а тои ми е до декември.в пермограмата остави че са малко подвижни,но те са с морфологични изменения и умират на 2 час,а сега са много зле в милиони има може би по 2 или три.днес ще говорим със Ставрев и сигурно ще прекрати опита,или ако има начин на мъжа ми да му стимулират нещата.незнам отчаях се вече.

# 730
  • Пловдив
Има начин да се удължи срока на заповедта от Фонда, но не съм запозната при какви обстоятелства се прави. Говори и за такъв вариант каква отсрочка може да получите.  Thinking

# 731
момичета този месец няма да започна,доки каза на моя да пие едни лекарства и в продължение на 1 месец да му следят нещата,ако има хубави ще ги замразяват,после на 4 или 5 дни пак ще дава ако има пак така.иначе ако няма губим и започва лечение което не се знае колко ще продължи.за 6 месеца параметрите му са спаднали на много лошо ниво,почти няма нищо доктора направо се шашна.ако има някакви чайчета билки казвайте помагайте моля ви това е направо голям шок за нас.

# 732
  • Пловдив
Не те ли насочиха за консултация с уролог или андролог. Изобщо правили ли сте такива прегледи някога.  Thinking Виж тук в раздел информация за пациента.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 15:44 от razel_dazel

# 733
да ходили сме на уролог,трябва да му се направи операция заради варикоцеле,но при първия опит изчакахме,ааааа сега няма време,евентуално това ще стане защото ако загубим по фонда ще има време,но при него нещата не са само от варикоцелето ами морфологията и подвижноста и това че немогат да живеят повече от 2 часа.той беше започнал лечение но го спряхме заради първия опит,оттогава минаха 3 месеца.явно това ще е трябва да мислим за по  напред или да вярваме че за един месец ще се покачат малко.

# 734
  • София
kamito24, най-вероятно заради варикоцелето имате такива различни стойности всеки път.
По-добре го махнете, по-малко време ще загубите, отколкото да се тъпче с добавки без да знае какъв ще е ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт