Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 638
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Ками мила съжалявам за случващото се с вас, но и аз като момичетата се надявам нещата да се оправят. Имаш силно стиснати палци от мен.
tayrissima ти как си.
nanyna и аз ти пожелавам нещата да са наред. Гледай само положително.
Аз от днес започнах лекарствата които доктора ми предписа за стимулацията. Дано всичко е наред.
Късмет на всички.  bouquet

# 736
Ками мила съжалявам за случващото се с вас, но и аз като момичетата се надявам нещата да се оправят. Имаш силно стиснати палци от мен.
tayrissima ти как си.
nanyna и аз ти пожелавам нещата да са наред. Гледай само положително.
Аз от днес започнах лекарствата които доктора ми предписа за стимулацията. Дано всичко е наред.
Късмет на всички.  bouquet
Добре съм, но едвам се спирам утре /на 7-ми ден/ да не отскоча до лабораторията за едно ЧХГ. Не знам вече кое е по-лошо да не знаеш или да получиш лоша новина или пък да получиш добра, но да не си сигурна какво става - н.пр. да ми е ниско ЧХГ то и да се притеснявам още няколко дена дали ще нарастне. Според вас на 7-ми ден колко ли трябва да е ако има бременност?

# 737
  • Пловдив
tayrissima аз също на твое място ще се почудя, дали да се тествам по-рано. Ако това ще ти донесе по-голямо спокойствие, защо да не. Пожелавам ти +++++++++++++++++++++
iv4eg пожелавам ти стимулацията да расте гладко и плодородно. Аз съм след теб  Praynig
Нани пази се и топли бебчето   Hug    Hug    Hug
Ками Ставрев е измислил варианта за теб. Вярвам че ще успеете в най-скоро време да подобрите показателите и да оползотворите опита по фонда.   Peace

# 738
Теста на 7-ми ден може да се окаже лъжлив, тъй като лекарствата, които сме пили, по време на стимулацията, все още не са изчистени. По-добре си изчакай датата, на която са ти казали да си направиш теста. И успех, желая ти мнооого положителен тест.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 00:50 от plams

# 739
Тайрисима,ти явно си решила да пускаш тест ,а ние каквото и да ти кажем не вярвам да променим решението ти.
Аз също бях нетърпелива,но страха надделяваше и си траех Grinning.Незнам какво да те посъветвам ,но бих препоръала поне да изчакаш 10 ден.Стискампалци и вярвам че ще имаш едно хубаво чхг.
Ив,успещен старт и на финала поне 2 прекрасни бебенца.
Нани,ти как си?Всичко ще е наред от тук нататък.пази се.
Кам  Hug,практиката помни толкова много тежки случаи ,а след това нещата потръгват и родителите се радват на бебоцие си .Бъди силна,в добри ръце си .

# 740
tayrissima моят съвет е да изчакаш поне наистина до 10 ден, незнам какво е, но и аз сигурно ще полудея от нетърпение Simple Smile Намери си някакво занимание, за да минат по-бързо тези дни. Късмет и да се похвалиш с едно много високо ЧХГ. Стискам палци.
Plodche благодаря за пожеланията. Ти кога започваш?
Пантерка много се радвам за теб. Как се чустваш от бременноста, надявам се да върви всичко гладко и по вода.  bouquet
Приятен ден мили момичета.

# 741
  • Пазарджик
Здравейте момичета Simple Smile Вече съм си в къщи с бебо, в понеделник ще ходя за сърчице, но иначе сакче и жълто тяло видяхме перфектно. Много е криво така - хем съм направила аборт, хем не съм..., но определено е по-добре да се прибера с едно бебче, отколкото като миналия път...
Тайрисима сигурно вече си чакаш резултат от теста - ти си го беше навиа на пръста Simple Smile значи стискаме палци за хубаво чхг, което да нараства като по учебник Praynig
Плодче какво стана с прегледа?
Ив стимулацията да завърши с богата реколта Simple Smile
Дриим успех на българска земя Peace

ей момичета, коя ще пусне новата темичка?!

# 742
Стискам палци на всички и се надявам с всички ни да е на ред. Ние с моя съпруг сме решили, че няма да се отказваме. Даже ида се получат нещата, ако след време сме финансово по- стабилни ще си осиновим дете, защото искаме да дадем шанс на тези мили създания. За сега се чувствам добре, но   нещо все ми се спи. Може и да е от лекарствата, които не са малко. Силно се надявам да съм бременна и двете ми ембриончета да са живички и здравички до края. Нашия тест е на 28-ми ще изтърпя до края. Нека да сме търпеливи, спокойни, щастливи Simple Smile.

# 743
аз предлагам някоя късметлийска мама да пусне темичката.момичета много се радвам за вас.Тарисима стискам палци всичко да е наред.nanyna браво на теб  HugПантерка  Hug всички ви гушкам.а аз остава да се моля този месец да има нещо хубаво и за мен иначе ще чакам още една година като през това време моето мъжле ще си го лекуваме,надявах се тази година да е ,но това е. Hugобичам ви момичета и успех на всички чакащи,а на другите да пазите бебоците на топличко.

# 744
nanyna много се радвам, че си по-добре и са те изписали. Сега трябва да се пазиш и почиваш много. В понеделник ще чакаме да се похвалиш мила. И аз се надявам силно стимулацията ми да завърши с много добри резултати.
Ани ще ти стискам палци на 28. всичко да е наред. Praynig
И аз съм съгласна с Камито за началото на темичка. Simple Smile Дано този месец се сбъдне това което искаш Ками. Hug

# 745
Нани,
много се радвам, че ти и бебо сте добре!  Hug
Много прегръдки на всички останали в темичката!
И.... не, не си пуснах тест, разумът надделя над чуствата! Ще чакам до 10-ти ден! Благодаря ви за милите думи! Praynig Praynig Praynig

# 746
мили момичета коя ще пусне новата тема?????не ми се иска да съм аз някое късметлийско момиче да е.... Hug Hug Hug Hug

# 747
Kami - дано този месец всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ивче - лека и "плодотворна" стимулация... Praynig
Ани - късмет на 28-ми  Praynig  EFP
tayrissima - късмет и на теб  Praynig  EFP
Успех на всички thumbsup thumbsup thumbsup

# 748
Добро утро на всички!
Имаме си бременелки, Нани давай пускай нова тема,та да ни е на късмет.  bouquet

# 749
ТРАЙКОВА, поздравления за сърцатото решение и за новия член на семейството. Пожелавам ви много много обич и щастие  Hug
Аз се отказвам от Селена, но успех на всички останали и дано чудесата се случат скоро. Обичам ви и ви стискам палци Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт