Прави ли някой ин витро в Селена?

• 45 290
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Дано скоро се похвалиш с хубави новини, buttinsky!   bouquet

Това за фоликулометрията ми се вижда странно, но аз не съм лекар. Да не би да има съмнения за ЛУФ?
Моята непрекъсната тръба също е нагъната, със стеноза и нарушен фимбриален апарат, сраствания... Имаше още неща, но не помня наизуст. Тоест, все едно и нея я няма.  Sad

# 46
 Sad
Шанел какво е пък това ЛУФ, сега? Съвсем се ошашках вече...

# 47
ЛУФ е синдромът на неспукалия се фоликул, яйцеклетката узрява, но не се освобождава. Това е най-общо казано. С такава диагноза също може да се кандидатства по фонда. Съвсем не съм искала да те притесня, а само изказвам предположение.   Просто ми стана чудно какво има да се доуточнява след лапароскопия и те викат на преглед.

# 48
Благодаря ти за търпението, Шанел. Много си мила Hug

# 49

buttinsky според мен трябва да говориш с доки за фонда да си пуснеш документите,защото се чака,ето при нас ние започваяме с инвитрото,вече 9 месеца чакаме по фонда и това чакане е доста,сега се самофинансираме,а ако не стане от фонда ще си държим одобрението ако дойде.питай  мила защото времето лети,ще бъдеш нахална и ще ги притесняваш по тела ако трябва,аз по принцип така правя не ги оставям на мира,все пак трябва да сме упорити.стискам ти палци и следващия път като идваш в пловдив обади ми се да те видя.

# 50
Здравейте момичета , искам да опиша впечтлението си от клиника "Селена".Това е невероятна клиника,с мъжа ми  направихме  инвитро там  миналата година  и сега съм вече в седми месец.Благодарна съм  страшно много на д-р Ставрев  и екипа му ,те сбъднаха една 8 годишна  дългочакана  до болка мечта.Пожелавам го на всички  ,които като нас се борят ,за да  гушнат  своите  бебета.Екипа в клиниката е невероятен,отношението е страхотно  и еднакво към  всички пациенти.При нас  се получи от втори опит и ние бяхме по фонда,имаме и три инсеминации преди  опитите  пак там,за нищо на света не бих отишла в друга клиника.С мъжа ми за 8 години  сме  били в доста клиники в  София  сме били при Владимиров ,който  гледайки изследванията  ни беше казал че нямаме проблем и можем  нормално да си имаме деца ( пълни глупости ) ама нали е светило.
Следва клиника "Олимед " Варна ,там в рамките на две седмици ме водиха 4-ма доктори и на 4-та  трябваше да се обяснявам от А до Я  какво е ,що е  и накрая ми писна и казах че не искам да ходя повече там ,понеже смятам,че когато се тръгне по пътя на инвитро процедурата и изследванията преди това  трябва само един  лекар да се занимава с индивидуалния пациент .И наши познати ни казаха  почнете в клиника "Селена" .Мога да ви кажа,че от първата ни среща с д-р Ставрев и това което той ни каза и отношението му към нас ,казах на  излизане на мъжа ми това е нашия доктор и така си и  стана.Да е жив и здрав и си пожелавам след 5  години  отново той  да ни направи братче или сестричка на бебка Simple Smile.
Да по фонда се чака ,а и  после докато се започне процедурата  също  не става веднага  понеже се правят  доста изследвания ,за да се изключат  фактори пречещи на едно  забременяване .Но  ви съветвам просто да се  успокоите и да им се доверите  изцяло  ,наистина лекарите там са професионалисти и невероятни  хора.

# 51
момичета днес започнах стимулацията,дано всичко да върви добре,стискайте палци.

# 52
Стискам палци Ками,
бъди спокойна, позитивна и винаги с усмивка на уста! При кой лекар си? Аз този месец най-вероятно също ще съм в Селена, но не знам точно кога започвамл.

# 53

tayrissima аз съм при Ставрев,мерси много за подкрепата,много съм си доволна от него,и екипа дано всичко е ок.

# 54
Ками, стискам палци.  Praynig Praynig Praynig Ставрев е невероятен лекар и ще видиш че всичко ще е наред.  Hug

# 55
момичета днес започнах стимулацията,дано всичко да върви добре,стискайте палци.
Стискам палци и аз Ками Hug

# 56
здравеите на всички и аз сьм при ставрев миналата год.забременях но нправих спонтанен аборт откриха ми нк к-ки високи и ми правят вливки.бьде сигурни че сте попаднали на точният д-р ставрев наи-добрият успеж на всички

# 57
Момичета може ли да ми пишете на лични какви са горе долу цените в Селена, защото в сайта им не ги откривам. Питам за прегледи, пункция, инвитро оплождане и трансфер. Правих инвитро в София, но тук в Пловдив ми е по-удобно, но нямам идея колко излиза  в Селена

# 58
Момичета може ли да ми пишете на лични какви са горе долу цените в Селена, защото в сайта им не ги откривам. Питам за прегледи, пункция, инвитро оплождане и трансфер. Правих инвитро в София, но тук в Пловдив ми е по-удобно, но нямам идея колко излиза  в Селена

Може да зададеш въпросите си във форума на клиниката http://agselena.com/frm/

# 59
тел на регистратурата е 032648020 там ше ти дадът повече инф. всички които са отишли при д-р ставрев имат вече бебета.д-р с вълшебните ръце успех ти желая

Общи условия

Активация на акаунт