Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Момичета какво става  със срещата?

# 106
Момичета,не се сърдете ,и аз искам да се запознаем ,но съм от Стара загора .Ще бъда на преглед на 17 .06,така че няма как да дойда .
Ставрев ми изписа Марвелон и така за сега .Пуснахме АМХ ,дано там е наред всичко.
Ками ,какво става с теб?Снощи нямах нет и не можах да ти пиша.
Лелееееееее Трайкова,ми то не останало  Praynig.Стискам палцииииииии.....
Ваня,кога е дългоочаквания ден за тестче?

# 107
моми4ета аз немога да доида защото сьм приета в селена като се пребера ще ви пиша,нищо сериозно не е просто малко ме заболя яи4ника

# 108
ками кога ти е теста

# 109
трайкова дай боже да стигна до тест мила,аз чакам за пункция още,да ми пораснат фоликулите.след малко бягам в селена да преглед,да ми кажата кога.ти как си какво става с теб,защо си в болница?

# 110
Освен тези, които сме от Стара Загора, да вземем да си направим отделна среща...

# 111
здравейте момичета,в понеделник ми е пункцията. smile3525

# 112
plams, трансфера ми беше този понеделник. Днес обаче ходих малко на разходка, дано не съм сгафила.
Колко време е необходимо за да излезе резултата от кръвния тест?

# 113
plams, трансфера ми беше този понеделник. Днес обаче ходих малко на разходка, дано не съм сгафила.
Колко време е необходимо за да излезе резултата от кръвния тест?
Сутринта ти взимат кръв и следобед резултата е готов. Едва ли си сгафила. Аз пак ти казвам, че е необходимо постоянно да лежиш. Право това което те кара да се чувстваш добре. Психическото състояние също е важно. Така, че ако ти се излиза на разходка, излез. Няма нищо лошо. Важното е да си спокойна и всичко ще е бомба  Grinning
kamito24   Praynig Praynig Praynig
ТРАЙКОВА чакаме утре резултата  Hug
А от Карлово момичета, които са в Селена няма ли? И ние да си чукнем една среща  Rolling Eyes

# 114
Трайкова чакаме резултата EFP,днес се събудих и си мислех за теб. smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 115
Момичета,
отложиха ми трасфера, защото имам гранолом на зъба. Да знаете, че зъбите трябва да се перфектни, всяка една инфекция в устата засилвала имунитета и бебетата не могат да се имплантират. Даже гинеколога ме посъветва да се направи трансфер 2 месеца след като излекувам зъбките. Малко се разочаровах, но нали всяко зло е за добро. Стискам палци и отивайте на зъболекар, после да няма като мен неуспешни опит!

# 116
tayrissima да така е,това за зъбките ми го каза моята зъболекарка,но ти ще се оправиш и после ще стискаме палчета.аз в понеделник съм на пункция момичета да ми оберат реколтата,бих прегнила в 21ч тази вечер.остана още малко,момичета чудя се да замразявам ли,кажете.защото ако е неуспешен следващия месец ми идва заповедта от фонда ще мога ли да ги ползвам,незнам явно трябва да питам Ставрев как са тези неща.и колко струва да ми ги замразят и трансфера после?ох много въпроси станаха. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 117
Ками,
след като самофинансираш сегашния си опит после не можеш да ползваш заповедта, за да ти покрие трансфера. Замразяването е 430 лв. за 6 месеца, 1000 лв. за 1 година и по-нататъка не съм питала. Ако сега ти върнат няколко ембриона, а останалите замразиш, ще трябва да си платиш трансфер на стойност 1500 лв. и отделно лекарствата.
Моя съвет е, виж първо колко годни ембриона ще се получат, после ако са повече от 2, замразявай останалите - нека сега ти върнат, колкото са преценили, срещу 430 лв. ще имаш застраховка, а и заповедта някога можеш да я ползваш, но дано не ти потрябват план"Б" и план"С"!!!!
Успех на пункцията и ти стискам палци!!!!!

# 118
тук съм но не с хубави новини резуртата е отрецателен и незнам защо при положение че миналата година беше положителен някой може ли да ми каже защо

# 119
 smile3518 Много съжалявам Трайкова,
понякога няма логика в резултатите! Кажи ми пак при кой лекар си, правила ли си всички имунологични изследвания, искам да кажа, дали си проверила всички причини за едентуален неуспех? Имаш ли цветна снимка на тръбите /предполагам да/ да нямаш течност в тръбите, и тази гадост се появява понякога. Аз вчера научих, че ако имам развален зъб или никнещ мъдрец това повишава имунитета на организма и пречи на имплантацията. Дори трябвало да минат 2 месеца, след като всичко е излекувано и тогава опит.
Ако искаш ми пиши на лично какво си изследвала досега, аз ходих като преводачка на една приятелка и в турска клиника по ин витро - Мемориал Хоспитал Истанбул, така че имам поглед и върху тяхната работа. Дано ти бъда полезна!

Общи условия

Активация на акаунт