Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 705
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Panterka 4estito mili4ka.  Sega mnogo se pazi i si po4ivai  Hug Hug Hug

# 601
panterka 4estito,mnogo se pazi i se naslajdavai na bremennosta

# 602
Пантерка, честито и от мен, много се радвам за положителния резултат.
Сега само положителни емоции  Simple Smile

# 603
  • Пазарджик
Пантерка ЧЕСТИТОО Hug Hug Пази се сега и най-лошите мисли да са ти за мръсните памперси на бебо след 9 месеца Simple Smile
Момичета какво ви е мнението за Недева? Сто пъти попитах ще имам ли вливка, защото имам още от първия трансфер инструкции от Д-р К. Тодорова за хапчета и вливки, които стриктно спазвахме при втория трансфер, но ... отговорът беше НЕЕ НЯМА НУЖДА, а 15 мин преди транфера доййде да ме пита имам ли резултати от ТСХ, че нещо нямало при нея. Взеха ми кръв и пок попитах за вливка - ще видим каза и си тръгна, а сега ми звъни - ами високо ти е Тсх-то, обади се на ендокриноложката.... а аз още вчера видях че е високо, но ... не съм доктор, а тя си беше тръгнала. тодорова каза вливка ИМУНОВЕНИН ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след като има ранна предишна загуба и то по-бързо, но пък Недева днес немогла да ме смести в графика, та оставало за утре и да не съм се притеснявала - Е КАК ДА СТАНЕ ТОВА?!?! #2gunfire
Попрекалих с писането амаааа тази госпожа все нещо не е разбрала

# 604
nanyna не се притеснявай най вече сега трябва да си спокойна,утре си отиди на вливките и говори с доки.а аз момичета в понеделник съм при Ставрев да ме види и да да каже как ще започнем втората процедура вече нямам търпение.иначе имаме отличнички браво на Виолетка и на Пантерка Hug Hug Hugсега очакваме хубави резултати от теб nanyna.

# 605
Пантерка честито, пожелавам ти леки и безпроблемни 9 месеца  Hug

nanyna стискам палци и ти пожелавам на 09,10 да се похвалиш с едно хубаво трицифрено ЧХГ  Praynig Hug

Ками пожелавам ти скоро да започнете  процедурата, която вярвам, че ще е успешна.

Момичета може ли малко помощ от вас, по-запознатите и преминали по този път, става въпрос за цветна снимка.  Embarassed
 syni ми обясни как е минала при нея, ама аз нали съм си заплес  doh забравих да разпитам за някои подробности и нея и доки. Диктора ми каза, че трябва да пусна ПКК сутринта преди снимката; като правих изследване за хламидия ми направиха и микробиология и той каза, че тогава няма да правим нова преди снимката, нали важи месец / макар, че нямам против да направя пак/. И като се обадя за час и да кажа, че ще е с упойка /аз съм с ниско кръвно и май така ще е по-добре/.
Но като чета из форума, на някои момичета са им пускали и СУЕ, предписвали са им антибиотици, / но дали са преди или след снимката/; тест за алергичност към контраста; да имат полово въздържание и др. И сега на знам дали трябва и тези неща да се правят.  Или като се обадя да си запазя час за снимката, ще ми обяснят какво следва  newsm78.
 До снимката има време, ще е в началото на другия месец, не ми се иска да звъня и да притеснявам доктора. Благодаря Ви предварително и сори за дългия и не по темата въпрос  Embarassed

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 22:37 от drebosak

# 606
drebosak,пак можеш да ме питаш,каквото те интересува.Имаш време,като се обадиш да запазиш 4ас за снимката,ще ти обяснят подробно какво и кога ще пуснеш и ще ти изпишат и антибиотик,ако е необходимо/аз го пих 5 дена преди снимката/. Hug

Сега пък се ядосвам,че трябваше следобеда да ми звъннат,за да ми кажат, утре кога да се явя за преглед,ама нейсе,дали са ме забравили ooooh!ще помоля, някоя от вас ако има тел.на някоя  от акушерките,да ми го пише на ли4ни.

# 607
syni мерси за бързия отговор, не знаех дали ще ми обяснят понеже миналата седмица, като се обадих на регистратурата за инфо, ми казаха, че имало и други неща за правене, но доктора щял да ми обясни, на въпроса ми те дали влизат в цената - ми отговориха, говорете с доктора, за това сега се чудя като за запазвам час, дали ще са по-подробни. Мисля, че допълнителните изследвания се заплащат отделно.
Защо не пробваш да се обадиш на регистратурата и да питаш, на мен и по това време са ми вдигали телефона, ако те не могат ще ти дадат телефон на някоя акушерка.

# 608
Свързах се,момичета,благодаря ви многооо. Hug

# 609
  • Пазарджик
Добро утро момичета, желая ви един прекрасен ден изпълнен с хубави емоции, трепети и новини Simple Smile  аз отивам да си полежа на системки днес Simple Smile

# 610
Благодаря ви момичета  newsm51.Моля се всичко да е наред ,не мога да се успокоя докато не мине прегледа.
nanyna ,всичко ще е наред.Понякога ако не следиш нещата може и от разсеяност да изпуснат нещо.
Всеки месец ли са ти вливките ,или само сега в началото?
Дребосък,кога ще е снимката?Пожелавам ти хубав резултат.И не се тревожи за нищо,всичко ще ти обеснят преди снимката.
Ками,имаш замразени ли?Или отново стимулация?

# 611
Дребосък,кога ще е снимката?Пожелавам ти хубав резултат.И не се тревожи за нищо,всичко ще ти обяснят преди снимката.

Пантерка сега чакам цикъла да ми дойде, което ще е началото на другия месец и тогава ще се обадя за час, по мои изчисления ще я правим някъде около 11 - 13.10, стига да не ме изненада МЦ. И аз се надявам, че ще ми обяснят всичко, че като ходя при док. все забравям по нещо, което съм искала да питам. Благодаря за пожеланията, дано всичко да е наред  Praynig.
 Сега и ти трябва да си спокойна, всичко ще е ок, а кога си на преглед?

# 612
Поздрави на всички момичета с хубави новини!!!!!

# 613
ами аз предпочитам да започна със стимулацията защото заповедта ми е до декември,а замразените да ги оставя резерва. Hug Hug Hug HugПантерка да топлиш бебчетата и да слушкаш имаш едно гуш от мен. Hug Hug Hug

# 614
  • Пазарджик
Добро утро!
kamito24 и аз мисля, че правилно си решила за стимулацията - ще се получи много добре и снежковците ще останат за второ бебче Simple Smile
 drebosak хич не се притеснявай за снимката, обясняват ти всичко, минава бързо и безболезнено с упойка разбира се, а кофти беше че я правеха в друга болница/ но в ремонтирано добре отделение и усмихнат персонал/ и че после неможеш да шофираш сама
Пантерка имам вливки при положителен тест и после през 20 дни май, но сега ще отида за консултация отнова при Тодорова, за да съм съвсем наясно какво ще правим, а и този имуновенин вчера ми подейства мноооого зле, уж не ми е за първи път, но ... беше гадно... както и да е вече съм ок, а твоите дребосъци сигурна съм са прекрасно на топличо и мекичко Simple Smile
ейй като започна да пиша та се забравям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт