Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 645
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Ками,
не се тревожи, съвсем наскоро  на една позната й се получиха супер ембриончета от изключително лошата сперма на мъжа й! Ембриологът в Селена е със златни ръце! Не се тревожи всичко ще бъде наред!
Спокойствие и само спокойствие казва Карлсон, нали така  Wink Peace Praynig Hug

# 691
tayrissima желая ти и трите снежинки да се превърнат в дечинки Simple Smile много се радвам.Късмет мила.
Ками ти си толкова силна, така че не се отчайвай сега. Нещата ще се наредят,  не се безпокой.
 Късмет на всички Simple Smile

Hug Embarassed Hug

# 692
много ви благодаря момичета,аз знам и вярвам в лекарите,най трудно е да си успокоявам мъжлето че какъвто ми е паника,а той милия е с две уточнени диагнози старя се това да не му влияе на либидото все пак е мъж. Hugмного ми помагате трябва да се подкрепяме  bouquet

# 693
tayrissima стискам ти палци миличка това са твоите снежинки и ди дръж на топличко,надеждата ми е в теб все пак и аз имам останали 3,които са ми другата надежда. Hug Hug Hug

# 694
kami -  Hug дано всичко се нареди и сбъднете мечтата си fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
tayrissima - късмет... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Успех на всички  thumbsup

# 695
здравейте на всички при мене има малко промени,аз се отеглям от селена,пожелавам на всички много успехи в предстоящята борба за дете дано вие имате късмета да имате,скъпи мой сладурани аз станах вече мама на момиченце на 1г.3м осинових ми я но сега чакаме делото да мине и си я прибираме детето е много хубаво стахотно е много съм развълнувана любов от пръв поглед не предполагах че ще изпитам такива чуства като не съм я родила но за мене 9месеца не правят майката майка,много ви благодаря за всичко за подкрепата,ще ви пиша по-късно като приключи делото сега съм на вълна пазаруване,успех мили мой,ще ви чета за да виждам докъде сте

# 696
здравейте на всички при мене има малко промени,аз се отеглям от селена,пожелавам на всички много успехи в предстоящята борба за дете дано вие имате късмета да имате,скъпи мой сладурани аз станах вече мама на момиченце на 1г.3м осинових ми я но сега чакаме делото да мине и си я прибираме детето е много хубаво стахотно е много съм развълнувана любов от пръв поглед не предполагах че ще изпитам такива чуства като не съм я родила но за мене 9месеца не правят майката майка,много ви благодаря за всичко за подкрепата,ще ви пиша по-късно като приключи делото сега съм на вълна пазаруване,успех мили мой,ще ви чета за да виждам докъде сте

Hug Hug Hug  bouquet  ще чакам после снимки на детенцето ти:))))

# 697

Трайкова,
поздравявам те - направила си най-благородното нещо на света! Дано съвсем скоро прегърнеш щастието на живота си! Бъдете много здрави, усмихнати и винаги заедно!  Hug Hug Hug

# 698
Браво за смелото решение ТРАЙКОВА. Поздравявам те. Дано от тук нататък сте много щастливи. Simple Smile

# 699
Трайкова имаш едно голямо гуш от мен,браво на теб мила прегръщам те силно и бъдете много щастливи ти го заслужаваш. Hug Hug Hug

# 700
  • Пазарджик
ТРАЙКОВА направила си нещо прекрасно, много смело и благородно! Бъдете много щастливи! Simple Smile и да не ни забравиш тук Simple Smile
kamito24  и ние бяхме с ужасни показатели, но при ИКСИ ембриологът е много важен, а в Селена са наистина добри, а за самочувствието на мъжът ти си абсолютно права - ние някак по-нормално приемаме проблемите при тях, а те имат нужда да разберат, че наистина всичко е ок
tayrissima чакаме да се похвалиш с трицифрено чхг Hug съни ти също Simple Smile
Ани 16 си е отличен резултат, нататък всичко така отлично да върви!

# 701
  • Пловдив
ТРАЙКОВА, пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти с новото попълнение в семейството  Heart Eyes Но ти нали имаш още един опит от фонда. Съвсем добронамерено те съветвам да смениш лекаря или клиниката, все пак явно има момент на зацикляне, ако мога така да се изразя. Имаш шанс за братче или сестричка. Имаш постигнати бременности, макар и завършили неуспешно. Чета темата за Истанбул, там не случайно има много успешни опити. Момичетата носят цялото си досие, изследвания и след внимателен анализ на лекарите, се коригират протоколи, дози на стимулация......Всеки лекар си има техника на трансфер, много е важно къде точно в матката ще се позиционират ембрионите. Опитай, знам че е трудно, особено да сменяш лекари и/или клиника.  Peace

# 702
Трайкова, поздравявам те за взетото решение   bouquet Желая ви много щастие с новият член на вашето семейство. Много често след такава стъпка се случва и напълно нормална бременност, така че ти пожелавам това да се случи и при вас  Hug

# 703
Имаме си 6 ембриона Simple Smile. Сега само ще чакаме трансфера. Дано всичко да е на ред  Praynig.

# 704
  • Пазарджик
Ани браво Peace кога ще е трансферът?

Общи условия

Активация на акаунт