Математически турнири - 10

• 96 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Molja ako njakol moje da proveri rezultata na deteto mí da mi pi6e na li4ni

# 91
# 92
Та да попитам ветераните, да го чувствам ли като подигравка или да им вляза в положение, че 3-4 лв за сборник, съобразен с възрастта са твърде много?
Ако това ще те успокои поне за малко, цената на едно списание преди години беше 6лв.
Иначе съм съгласна, че не е много подходящо като награда за първокласник.

Списанието е чудесно. Има много интересни задачи за деца от 4-ти до 12-ти клас.
Стари броеве могат да се намерят в ИМИ.

# 93
Винаги напред с материала Grinning
Имаш ли информация кога ще излязат резултатите в сайта на гимназията?

# 94
мерди, дидева ! Ние не се записахме , защото чадото вчера беше рожденник Simple Smile но с нетърпение исках да видя задачите:)... по скоро ме интересува - имат ли някъде отговори ?

# 95
  • Sofia
Дидева , мерси и аз   bouquet.
 Мен също ме вълнуват отговорите / по-точно тези за 7 клас/. Детето реши 8 от 10-те задачи и би ми било интересно да разбера колко грешки има!

# 96
Дидева,имаш ли задачите от отборното състезание?

# 97
  • Русе
втори сме на индивидуалното - 49т. за ІVкл., а отборно - четвърти. newsm44 направо летим.
 за отборното задачите са ги взели на децата и ние ги нямаме. и черновите  са им взели.

# 98
На техническата конференция беше обявено, че ръководителите на отбори ще получат брошура със задачите след края на състезанието.
На всички национални състезания през тази година въпросната брошура съдържаше задачите за всички класове и техните решения. В Шумен брошурата представляваше това, което съм сканирала и качила в темата.
Задачи от отборното състезание не получих, тъй като те се полагали само на " големите отбори". Предполагам, че под " голям отбор" се разбира отборът на СМГ, например.
Изненадана съм, че до момента няма качени задачите със съответните отговори и резултатите. Наистина, участниците не бяха никак малко, но задачите и решенията са известни още преди състезанието да започне, а контестациите са подадени още вчера. Награждаването е било в девет тази сутрин, т. е. и окончателното класиране би трябвало да е известно. Не ни остава нищо друго освен да чакаме.

# 99
  • Русе
награждаването приключи към 10 - дори вече се прибрахме. резултатите бях изнесени снощи - последните към 22.30 в напечатан вид, така че незнам защо се бавят да ги качат. И нашите госпожи нямат книжки - ако искате мога да ви пусна няколко снимки от награждаването.

# 100
  • Русе
хайде момичета излязоха в СМБ - Шумен

# 101
Редно е да пуснат и задачите на отборното.
Нашите отборно са 1-ви, но ми се иска да видя какво са сбъркали. Дано г-жата е получила задачите от организаторите.

# 102
Някой от първенците няма ли отговорите за 4  клас? Simple Smile
Току-що приключи с решаването (у дома  Laughing) младежът, който не искаше да ходи в Шумен и каза:
1. Защо по-рано не ми показа задачи от предишни състезания, за да разбера, че са лесни.
2. Защо не ми каза, че има отборно решаване - заради това щях да отида!

Може би се е притеснявал, че е трудно колкото на ЗМС щом е в друг град ??!! (а то дори не магат да се сравняват като структура) или на мен не ми се е ходело, щом не съм обяснила нищо...

Явно отборната част е най-интересна и отличава това състезание, щом детото се ентусиазира като чу за отборите.

# 103
  • Русе
ето отговорите на -ІVкл.
1б; 2в; 3б; 4в; 5а; 6г; 7-4; 8-146; 9-11 10-та е с подробно решение, и ми отговориха "ооооо много има за писане"
това е на индивидуалното.

Дидева ме коригира - 8-ма 146 - извинявайте моя грешка

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 20:30 от elan

# 104
На 8-ма не е ли 146?
10-та:
1011,2022,2110,3033,3121,4044,4132,4220,5055,5143
сумата=33891

Общи условия

Активация на акаунт