Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 569
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Беболинка, не трябва да е 66 седмици регистрирана като селф, само тестовия период е такъв. Това го знам от моята ситуация. Аз бях от 5 месеца employeе като забременях, тогава прецених, че работата ми е неподходяща за бременна жена и напуснах и се регистрирах като self-employed и за Maternity Allowance си ползвах 13 седмици като employed и 13 седмици като self-employed, а става и само 26 като селф. На практика тези 66 седмици на мен не ми бяха прекарани в ЮК, бях си и в БГ (заради колежа, а също и работих там за 3 месеца). Мисля, че по-скоро е важно в този тестови период от  66 седмици, е да има 26 седмици работено и да има доход поне 30 на седмица.

# 106
Именници,честит ви имен ден Simple Smile   bigdance2

# 107
ev може ли да ти задам въпрос на лични

# 108
ev може ли да ти задам въпрос на лични

да Simple Smile

# 109
  • Лондон/Пловдив
vagabond дано се оправиш по бързо с документите сигурно си много притеснена  Hug

# 110
  • Нотингам/Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи днес Simple Smile

6 Май - Гергьовден. Именници: Георги, Гергана, Гоце, Генка, Гинка, Гинко, Ганка, Ганчо, Галя, Гюро, Гюрга.

# 111
zlatnata tolumba, не питай  Embarassed много ме интересува и мнение си имам, но докато седна да драсна няколко отметки и да го пусна в пощенската кутия на улицата и изтървах срока! За бой съм! За такива несериозници като мен трябва да въведат глоби  Crossing Arms

И аз се записах за гласуване по пощата..
При нас либерал-демократите губят всичките си места.
Доволна съм. Продажници.
Лейбъристите пак са мнозинство, което се е и очакваше, и искаше.
Но се надявах да позагубят малко места, защото се замозабравиха.
Нотингам си е лейбъристки бастион, просто няма шанс..

Ха, vagabond, кога се премести в Англия..
Чела съм те из ДиС-а...и бебе...колко хубаво..Радвам се за теб.
Дано да нагласиш всичко бързо и безпроблемно..

# 112
ev, и аз така го разбирам, а и ти си примерът, че не са нужни 66 седмици селф да си бил, а поне 26 седмици по време на тези 66.

# 113
vagabond дано по бързо си оправиш документите  Hug Praynig
Честито на именниците  smile3525 весело изкарване на  празника  Simple Smile

# 114
Здравейте, черпя виртуално за мъжът ми, именник днес  beer3

Също така, ако някой има позната жена която се интересува от хаускипърска позиция да ми пише на лични  Peace  Hug

# 115
А да, днес се престраших и дадох на учителките в градината мускалчетата бг роза / наистина са в ного ефектни опаковки/. Попитах много притеснено, редно ли е, удобно ли е, казаха ми да, но че не е нужо. Та дадох за всяка една lady Wink и като си го взех ученика на обед, всички бяха много усмихнати и доволни и благодариха..Всички се бяха намазали  Laughing Crazy, дори и директорката дойде да ми каже "тенк ю"  Party Blush Аз подобаващо развълнувано се сдухах  и захубих ума и дума  Crazy Blush 

А като ги купувах въпросните бг рози, продавачката ме накара да ги отворя и да помириша, че били истински, не фалшиви, тъй като продавали и "китайска българска роза "  Joy Joy Joy

Ама какъв слънчев ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
feta cheese   yesyes представям си каква веселба е било  Crazy а за това че си се сдухала  се сетих аз как се сдухах Crazy  Laughing Аз за велик ден като се разбра че ще се събираме с кумовете реших да направя козунак (за първи път в  живота ми )  Embarassedв последствие се събрахме доста голяма компания и аз като се притесних дали ще се получи хубав и дали ще се хареса(и дали няма да се изложа яко )  Crazy спекох се  Embarassed Embarassed Е получи се супер  Heart Eyes и обрах много похвали и аплодисменти  Crazy чак се засрамих   Blush Grinning

# 117
Козунака не е шега работа!!!  Naughty

# 118

Козунака ме подсеща..
Вчера аланглето говори с татко си.
Най-накрая бил изял последното великденско яйце.
Ние ги боядисахме, наборихме и зарязахме...

Някой има ли представа, практика ли е,
когато се превежда документ, да се броят като думи и цифрите,
например, номер на документа или дата на раждане?

# 119
Честито на всички именици  bouquet
Да са ви живи и здрави именцата и много късмет да ви носят!!

Благодаря на всички за отзивчивостта, дори и моралната подкрепа е от помощ в момента Hug
Аз днеска бях на работа сутринта и сега мн ме наболява корема и кръста  Tired Дали има нещо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт