Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?
Обикновенно запържвам пилешкото, сос от готовите и зеленчуци. Става и със спагети.
И не че се гордея с това, ама знам поне 100 обиди на Полски, само кажи и те светвам 
сипи си един следобеден чай и се успокой, ще се подредят нещата
!Ние се завърнахме благополучно от Б-я и пак ни завъртя шайбата
.
.
.Подредих и си оплевих градинката и я оставих да ме чака лятото.
.Хубав ден!
често експериментирам ,или се ровя в нета за идеи и в последствие я променям
Също обичам и да декорирам ястията 
а тъпото е, че не мога да я скастря, че тя от тинейджър има някакво такова състояние (и аз не знам как да го обясня) - като се ядоса или изнерви, почва да се задъхва и й се затварят дихателните пътища и като нищо мога да й докарам някой инфаркт ако й кажа всичко дето ми е на устата. Но както и да е.
И защо ги натискат толкова да го дават за осиновяване детето? Те решили ли са? Много странна история

добре дошла 
.Омръзна ми да ми казват че нищо ми няма