Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Нотингам/Пловдив
Свидничка честито повишение и от мен и дано е последвано от още по хубави моменти  Hug  bouquet

# 391
svidni4ka,  честито повишение  bouquet На колко е твоят колоездач? Нашата кака ще стане на 5 лятото и като се вьрнахме от БГ. след Велик Ден ,каза че искала да махнем помощните колела. Баща и ме погледна и аз казах ОК Laughing На другия ден е заведох на стадиона до нас, 4е ако падне поне да е по-намеко Mr. Green По пьтя и припомних за Франклин костенурчето, което падна доста пьти докато се научи Wink Трьгнахме да караме, а аз е дьржа за седалката, а тя ми вика:Махни се бе мамо, аз мога! Sick И аз е пуснах..... и така направи 3 обиколки на стадиона с колелото самичка Joy Тя си е била готова, маи аз пове4е се страхувах от нея. Че като се удари по 1 ден реве,ревла си ми е,какво да е правя WhistlingТака 4е намерете мек терен и го пускаите младежа Grinning

# 392
  • UK
  Kолоездачът е на 4-ри и въпреки ентусиазма, май е още далеч от жълтата фланелка на тур дьо франс.
  Благодаря на всички за пожеланията  Hug Толумба, аз за съжаление съм винаги доволна за 3 дни и после пак има нови планове и стремежи, страшна работа  ooooh! Не знам хората около мен как не се уморяват, да са ми живи и здрави.
  То моето повишение започва след 2 седмици и дотогава една гад от главния офис е решила да ми разкаже играта като ме праща из страната, ама не за да я опозная и обикна, още днес ми скъса нервите  Mr. Green
  Маги  Много съжалявам за инструментите на мъжа ти. Не знам тези хора, крадящите, как спят нощем, честно. И 100% знаят, че взимат на някого хляба
  П.С. И на мен ми прави впечатление, че Деб изчезна.

# 393
Толумба, аз за съжаление съм винаги доволна за 3 дни и после пак има нови планове и стремежи, страшна работа  ooooh!

Надуших те аз.. 'щото съм същата...

# 394
  • ENGLAND
Давам няколко линка на теми в които съм писала за английското образование, за тези които се интересуват от тукашната система.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375434.165
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289756.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388868.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583697.0 - това е темата, която пуснах и преди, на първа страница в чужбинския форум е.
Държа да отбележа, за тези които ще ме нападнат веднага, че пиша като учител и майка, пиша това, което съм учила и видяла за тукашната система. Ще се радвам, ако съм помогнала на някой с поне малко информация "отвътре".
Мисля никъде подробно не съм писала за сформирането на групите и нивата. Ще го напиша малко по-късно, просто сега нямам толкова време.
Това е един много хубав сайт за учители, но може да е в голяма помощ и на родителите http://www.teachingideas.co.uk/
Стискате палци да стане една работа.

# 395
Doret, аз ще стискам и на краката. Simple Smile

# 396
# 397
Здравейте   bouquet

Аз имам въпросче Simple Smile Има ли еквивалент на играта "Черен Петър" в Англия и какво й е името Simple Smile

Мерси   bouquet

# 398
  • Лондон/Пловдив
feta cheese На нас ни подариха карти с Бен 10 две по две еднакви нещо като черен Петър са ,ще ги потърся из играчките да видя дали някъде пише как се казват .

# 399
Doret,не ги отварям линковете newsm78

# 400
Да се похваля и аз, най-сетне светлинка в тунела. Simple Smile
Минах успешно интерюто за НИН.
Съпругът ми не можа.
Някой да е ходил на тези интерюта към Хоум офис? newsm78
Също да подчертая, някои от вас бяха писали колко честно са минали през всички процедури.
Аз също искам да е така, но когато човек е принуден да оцелява работи и нелегално, както се случи с нас. Да уточня, че човекът за когото работим е пределно на ясно с това и положението му е доста високо. Sick
Те обичат нечестните сделки, много повече от нас, това за тях е просто начин на правене на пари.
Не го вярвах, докато не се уверих с очите си. Crazy

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 22:42 от cotton4e

# 401
Да се похваля и аз, най-сетне светлинка в тунела. Simple Smile
Минах успешно интерюто за НИН.
Съпругът ми не можа.
Някой да е ходил на тези интерюта към Хоум офис? newsm78
Също да подчертая, някои от вас бяха писали колко честно са минали през всички процедури.
Аз също искам да е така, но когато човек е принуден да оцелява работи и нелегално, както се случи с нас. Да уточня, че човекът за когото работим е пределно на ясно с това и положението му е доста високо. Sick
Те обичат нечестните сделки, много повече от нас, това за тях е просто начин на правене на пари.
Не го вярвах, докато не се уверих с очите си. Crazy

cotton4e - честито, а следващия път и милото да вземе  newsm10
Хубав уикенд, момичета!  Hug

# 402
svidni4ka честито повишение  smile3501
Doret  успех  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
cotton4e радвам се че си взела НИН   Party
 Не знам колко от англичаните са по незаконните работи ,но е факт че аз напуснах последната си работа защото се дърпаха да ми пускат договор.
Лека вечер и от мен  Simple Smile и чудесен уикенд   bouquet

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 00:43 от eva_82

# 403
  • UK
  Дорет, стискам палци.
 М/у другото, някой гледа ли "Столичани в повече"? Аз го гледам със смесени чувства  Confused На моменти се смея, на моменти ме е срам, а понякога пък ме е яд, че са попресилени нещата. Но все пак е един от първите напъни на следкомунистическото време за БГ поредица.

# 404
Doret,
Благодарности за линковете  bouquet И много стискам палци, дано да се похвалиш скоро!

cotton4e
Браво за НИН-а Hug Едно по едно нещата ще се наредят Hug На страницата,която ти дадох има какво се случва по време на деня Peace, важно е да не забравиш снимки ( мисля,че трябваха 2 броя за всеки, включен в въответната форма), цялата налична документация, както и да си принтнеш потвърждението за деня и часа, случват  се грешки в системата. Мога да споделя за Кройдън личните ми впечатления - на първия етаж се проверява дали има/те час, дали е днес, дали всички документи,които трябва да преставиш са налични и достатъчни - нещо като сито е, с
мен лелката се заяде, понеже актът за разждане не беше преведен, но пък никъде не пише, че трябва да е Mr. Green Поспорихме малко, пусна ме нагоре, там си дадох пак докумените и казват да дойдеш в рамките на няколко часа. Вярно е, че отива цял ден, но поне на края му има резултат - или съотвения документ или отказ ( обоснован,както и как може да бъде обжалван)- общо взето това е.

svidni4ka,
Ние го гледаме и много ме забавлява, защото припознавам различни моменти от живота ни в България Mr. Green Е, боде си ме тук-там понякога, но то няма перфектно място на земята, както и перфектни съседи, а и все пак поне за мен ми е нещо мило§родно за гледане:) подобно ми е на "Мисия Лондон"

Общи условия

Активация на акаунт