Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?

Иначе като си намерих носач не им стана неудобно да ми вземат парите де. За дупки, роми и тн няма да говоря, аз дори не мога да напазарувам с детето, а за институциите да не говоря...
Всяко място си има неговите плюсове и минуси, като те са различни, според различните хора. Аз си се чувствам добре тук, само ако можех английския да го владея така добре, както българския ... За моите деца считам, че тук са по-защитени и имат повече възможности за развитие, от колкото в България. Единствения минус е, че сме далеч от роднините си
Знаете ли го сайта 
И аз не горя от желание да се возя на Томас
Другият вариант е Сафари парка
и се възстановява от днес..страх ме е да не го повтори

То знам, че от мен зависи, но се усещам, че говоря и мисля само за пюрета, памперси и тн. И всичките ми приятелки са с деца и за друго сякаш не можем да си говорим.
Сега вече разбирам и жените които казват, че им е адски трудно да се върнат на работа след майчинството. Просто се чувсташ като от друга (бебешка) планета.