Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 569
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Леле ако знаете какво преживяване имах тази сутрин в 7 и половина  Embarassed .Децата ме заключиха в гаража без телефон и по халат  Mr. Green срам и позор.Добре че по едно време се появи един комшия,че да помоля за телефон да звъна на мъжлето,а той не го чул  защото някаква машина работела до него и така 1 час киснах на вън.Малките беладжии най-спокойно си гледаха детския канал през това време.Сега минавам и обирам ключове от вратите и ще слагам един за спешни случаи в гаража.Какво начало на съботен ден.А и какъв дъж се сипе не е истина.Отивам да си пусна още едно кафе да си успокоя нервите

# 136
  • Лондон/Пловдив
Е това се казва преживяване рано рано  Grinning

# 137
Анджи-Това е било за "Добро утро" Heart Eyes сладури как не ги е срам  Wink

# 138
  • Soon London :)
aniji мама, хвърли ме в ужас, това е ми е един от големите страхове, макар, че вече сме преминали периода на тези лудории, де.
Важното е, че всичко е наред  Grinning

# 139
Не си спомням дали ви разказах за нашето заключване преди месец сигурно. Само че вината беше изцяло моя  Blush Заключих детето у дома, ключовете вътре, аз вън  Confused Драма голяма беше  Crazy Той запази спокойсвие, гледаше си Файърмен Сам, а аз чаках да стане 9:30, за да дойде "управата" на входа, които имат ключ. Всичко беше уж ок, до момента в който синът ми не видя муха и изпадна в луда паника  ooooh! ooooh! ooooh! Абе лудница, трябва да се внимава много с тези ключове!!!

# 140
Още ми играе сърцето честно да ви кажа хем съм им бясна хем ми е смешно.Излизайки тази сутрин от спалнята бая се позамислих дали да си взема халата и си викам ми той няма да ми потрябва обаче накрая се върнах и си го взех и слава богу че пижамата ми е шорти и тениска(а комшиите са над по 50 год).Даже преди 2-3 дена това си мислех излизайки в градината да хвърлям боклука кога ли ще ме заключат там а то къде излезе в гаража  Joy Joy Joy

# 141
aniji мама на Джозеф и Кейт,
Така ме разсмя Joy Joy То сигурно на теб не ти е било много смешно, ама какви деца си имаш- умнички - да са ти живи и здрави Hug Което ми напомня, че все пак трябва да си запиша някъде важните телефони, понеже ги имам само на мобилния Mr. Green

# 142
Здравейте момичета!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам няколко въпроса, на които се надявам да ми отговорите. С мъжа ми решихме да се местим да живеем в Англия (Манчестър) и ме интересува какви пари са ни необходими като за начало (за наем, сметки, храна...) ориентировъчно. Имаме близки при които евентуално да отседнем в началото, но не ни се иска да сме в тежест на някого, а да сме самостоятелни. Също бих искала да ви попитам как стои въпроса с детските ясли (бебка е на 1,4г) - цени, усовия за прием, документи и каквото още се сетите.
Много ще се радвам ако ми отговорите. Убедена съм, че това е обсъждано много пъти преди, но наистина нямам време да чета 34 теми.
Благодаря ви предварително и се надявам скоро да се разписвам в темичката вече като мама в UK
  bouquet

# 143
  • Манчестър
Здравейте момичета!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам няколко въпроса, на които се надявам да ми отговорите. С мъжа ми решихме да се местим да живеем в Англия (Манчестър) и ме интересува какви пари са ни необходими като за начало (за наем, сметки, храна...) ориентировъчно. Имаме близки при които евентуално да отседнем в началото, но не ни се иска да сме в тежест на някого, а да сме самостоятелни. Също бих искала да ви попитам как стои въпроса с детските ясли (бебка е на 1,4г) - цени, усовия за прием, документи и каквото още се сетите.
Много ще се радвам ако ми отговорите. Убедена съм, че това е обсъждано много пъти преди, но наистина нямам време да чета 34 теми.
Благодаря ви предварително и се надявам скоро да се разписвам в темичката вече като мама в UK
  bouquet

Нямаш време да четеш...????? А мислиш ли,че някои би имал време да ти отговаря....ако нямаш поне 2000 лири за на първо време хич не се качваи на самолета. Бенефити на новопристигнали вече не дават,а детските градини, почват от 40 лири на ден.....ако не си и с уърк пермит - забрави, особено в Манчестър е безработицата е много голяма....

# 144
aniji, малееее че FUN вьв вашата кьща newsm62 smile3534  Посмях се даже: Гараж,халат, сьседа smile3521 ХА-ХААААА:))) Браво на пантите-страшни са!

# 145
aniji мама на Джозеф и Кейт,
Така ме разсмя Joy Joy То сигурно на теб не ти е било много смешно, ама какви деца си имаш- умнички - да са ти живи и здрави Hug Което ми напомня, че все пак трябва да си запиша някъде важните телефони, понеже ги имам само на мобилния Mr. Green
Сега и на мен ми е смешно и си се подсмихвам ама вчера леле ако ми беше пред очите тежко му и горко.Мъжлето като си дойде и ми отключи ако знаеш само как го изблъсках от вратата да вляза да видя дали са ми добре дечицата хем бях бясна хем така ми се свидеха.А те идват и баща им ги подучил да казат извинявай и двамата строени да ми дадът целука и да се извинят.Сладури....Ако можеш скрий и някъде ключ за всеки случай  Peace

# 146
aniji мама на Джозеф и Кейт мале мале ... отстрани е голям смях, но като се замисля през какво ти е минала главата ... но не мога да не призная, че са пакостливци по сладък начин - гледали си ТВ  Joy

# 147
aniji мама на Джозеф и Кейт мале мале ... отстрани е голям смях, но като се замисля през какво ти е минала главата ... но не мога да не призная, че са пакостливци по сладък начин - гледали си ТВ  Joy

Ами аз така ги стреснах милите  Embarassed през отвора за пощата го карах да ми отключи звънях на вратата при което пък кучето се разлая като истерик хахахахаха просто нямам думи.Двамата се изпариха яко дим и добре че поне им бях пуснала тв-то да гледат Си бибис явно това ги е поуспокоило малко защото после пак звънях обаче въобще не се показаха миличките.Утре май ще трябва да им купя по нещо от центъра  Mr. Green

# 148
Ave ~ 2000 лири нетна сума месечно за квартира, храна, транспорт, детска градина(за 1 дете), сметки и тАкси (ток, вода, тв..), за тричленно смейство? При положение, че имаш работно разрешително, но нямаш работа умножаваш 2000 * 4-5 примерно за да си подготвен, за времето в което ще търсиш работа ...
Така се радвам, че виждам цифра Wink, все се казва или пише "Ами то е относително..", разбирам, че е относително, но все пак...   Тенкс   bouquet

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:27 от Zò

# 149
Кажете просто на жената как вървят наемите в Манчестър.И колко струва горе долу храната на месец.
Защо всеки новопоявил се в темата бива изгонен с мръсна газ?

Общи условия

Активация на акаунт