Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
cotton4e,

Дърпаш дявола за опашката.
Какво значи-принуден да оцелява?!
Вие сте дошли тук с ясното съзнание, че нямате документи.
Почнали сте отзад-напред. Хубаво е, че сега се нареждат,
но нека нещата се наричат с истинските им имена.

Стискате палци да стане една работа.

Пожелавам ти..

# 406
cotton4e,

Дърпаш дявола за опашката.
Какво значи-принуден да оцелява?!
Вие сте дошли тук с ясното съзнание, че нямате документи.

Нека да поясня, макар, че не съм длъжна.
Дойдохме тук, защото имахме покана от въпросния работодател.
Не съм дошла да спя при познати, да търся работа и т.н
Така, че съм била наета при такива условия, че нямам право на работа.
А също така мога да поясня и какво работя, но чак тогава няма да повярвате - не е нискоквалифицирана работа. Както и да е - слез на земята, отвори си очите и виж, че и в тази държава не живеят светци. Ни най-малко!!!!!!!!!

Не искам да се заяждам или да бъда груба. Но това, че ти си имала различен опит, не означава че всички трябва да сме като теб

Благодаря на всички за отговорите, вярвам че ще са ми полезни.  bouquet

# 407
  • Нотингам/Пловдив
Хайде да е честит именният ден на всички, които носят имената Константин, Елена, Динко, Ели, Елин, Елка, Илона, Койчо, Коста, Костадин, Костадинка, Костадинко, Констанса, Констанца, Кунчо, Ленко, Станимир, Станимира, Станка, Стоил и Трайко. Нали си знаете - звезди в очите, вятър в косите и попътен вятър към нови морета!

Почерпете се и за моето детенце:)

# 408
Здравейте момичета, рядко пиша, но ви следя винаги.Много полезна тема!Благодаря ви Heart Eyes
А за филма "Столичани в повече"много ми харесва Peace
Честит празник на всички именници!
cocko честит празник на детенце

# 409
  • ENGLAND
Честит имен ден на всички празнуващи днес.  bouquet
Благодаря за палците. Hug
DNP може за момента да не си успяла да ги отвориш, темите са в архива, с изключение на последните две. Пробвай пак, ако не ще ти пратя на лични линковете.
Третия линк е на тема закована в Родители в чужбина. Който има търпение да чете има и линкове на други теми в които сме дискутирали не само за българския и и за други езици.
Къде гледате Софиянци в повече? Аз нямам българска телевизия, има ли го някъде в нета? Докато си бях в България гледах 2 епизода, голям смях и много свежо.
cotton4e честито, нека отсега нататък нещата при вас да се нареждат по-бързо.

# 410
И аз го гледам Столичани в повече.Харесва ми и ми е забавен до някъде на моменти тъжен.Чакам да качват епизодите в ютуб.
А телевизия успявам само от тук
http://www.bgsreshta.com/content.php?page=tv&channel=0

# 411
cotton4e,

Изобщо не разбирам, каква е връзката между почтеността на твоя работодател
и отказът да се даде НИН от администрация, която няма нищо общо с него.
Но това сигурно е, защото вярвам в приказни герои и хвърча из облаците..

Разбирам, че сте в труден период, но не позволявай несгодите да те настройват така негативно.
В тази страна живеят и много свестни хора, пожелавам ти да се запознаеш с повече такива.

# 412
  Поздрав на всички именници и весело изкарване на празника  Party 

# 413
Честито на всички именници!Да си носят името със здраве   bouquet

# 414
  • UK
 Столичаните ги гледам в youtube. До колкото знам в БГ ги дават в сряда, аз тук ги гледам в петък.  Чудя се дали щеше да ми е смешно, ако живеех още в БГ..... Иначе има доста свежи попадения  Grinning

# 415
  • ENGLAND
svidni4ka дай линк в youtube, моля Praynig Нали там ги има всичките серии?
Мен сестра ми ме запали по сериала, миналия ден като говорихме каза, че това е сериал с най-голяма гледаемост, повече и от турските сериали.

# 416
Doret,
Качват ги и в елит- бг Peace Както и Lord of the chefs:)

# 417
Doret,http://www.youtube.com/results?search_query=stolichani+%D0%B2+%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5&aq=1&oq=Stoli

# 418
# 419
  • UK
  А, изпреварили са ме с линковете Simple Smile "Столичаните" нямат нищо общо с турски или мексикански сериали. Не бих ги гледала иначе  Naughty
Препоръчвам и "Water for elephants" Скоро го гледах на кино, мисля че си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт