Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен:)

Тези дни нещо не остана време за форума, но преди мъничко изчетох всичко на един дъх:)  Припомних си много неща за бебоците и  кърменето:) Иска ми се и аз да гушкам бебчо...., но имам още малко задачки , тъй че ще стискам кълки:)

Лека вечер

# 586
Здравейте момичета. На 04.05 се роди моето малко сладкишче Ивет 3400кг 51см. За жалост се наложи спешно секцио, но сега вече сме си вкъщи и скоро ще ви пиша  с повече подробности Simple Smile

# 587
  • Стара Загора

Хера, благодаря ти за отговора, само неразбрах защо даваш 2 вида капки за колики, едни не са ли достатъчни или може да се комбинират?
Защото Ани едните /инфакола/ е за газовете...да ги събира и наведнъж да излизат...а Пробиотичните /биогаята/ е за флората на храносмилателната. Те са нещо като Колийф-а.
За излизането навън - ние се родихме дебели направо...4010кг. и вече имаме три разходки...като вчера беше третата...по цял ден Mr. Green щото съм миткало.
KaMeTo да ти е жива и здрава щерката Heart Eyes

# 588
Камето честита ви госпожица,много да ви слуша и да ви радва Simple Smile
А на мамите които са се запътили или са вече по болниците им пожелавам всичко да мине леко и безпроблемно и бързо да се възтановите Simple Smile  Hug

# 589
ето ме тук съм си  Mr. Green Simple Smile Днес и мъжа ми не позна за датата  hahaha
Да видим утре когато му е термина на човека дали ще пожелае да излезе...  newsm78

Мария, стискам ти палци за утре! Хубав ден, хубава дата, дано всичко мине по вода!  Peace  Praynig Hug УСПЕХ!!! Praynig Hug

# 590
  • гр. София
Момичета, утре е моята дата за секцио. Стискайте палци всичко да мине по вода

# 591
Момичета, утре е моята дата за секцио. Стискайте палци всичко да мине по вода

Генеси, стискам палци всичко да мине по план и по учебник!!! Силни прегръдки и чакаме да пратиш смсче, когато можеш разбира се на своята вестителка!!!  Peace Hug

Ехаа утре се очакват щъркелчета!!!!  Mr. Green Heart Eyes
Айде дано и мойто хвръкне  Heart Eyes

# 592
  • Варна
Мерси за стиснатите палци, стискам палци и на genisi! Гери, айде раждай и ти утре, ще си махаме от прозорците на Окръжна и АГ Laughing. Хубава дата, понеделник плюс това - една работа като се свърши от началото на седмицата, добре тръгват нещата  Mr. Green.

# 593
момичета ще взема да си задам тук въпроса, че много ме мъчи - купихме количка hauk condor, 3 части - кош за новородено, нормалната количка и кош за колата. Мъжа ми сложи коша за новородено, обаче според него нормалната количка няма как да се демонтира от рамката  и го сложи върху нея - демек трябвя да мъкна 2 колички едновременно, което според мен е абсолютна лудост! Моля, ако някой е с такава количка да ми каже така ли стоят нещата  bouquet

# 594
  • София
 Здравейте момичета!!! Grinning
Честито бебче на КаМеТо!Да и е живо и здраво!!!
 Явно утре ще се поднови бебевалежа Peace
Стискам палци на всички мами, за които утре е големият ден!!! Hug
 Гери: Много малък процент бебенца се раждат точно на термин, но може пък при теб да се получи Grinning Grinning
  Днес изчетох голяма част от старите ви теми- малко ви завиждам, че сте заедно от толкова много време и сте споделили хубави и лоши моменти. Аз през цялото това време работих усилено, а и съвсем наскоро ви открих newsm10
  Много е хубаво, че ви има, защото най-добре те разбира някой, който преживява същото като теб, а и за 10 години се е променило всичко- от изискванията за болница, до капките за колики!

# 595
Здравейте Май-чета, влизам само да се похваля, че тази сутрин станах леля на един малък мъж.

NIN4ETO / с термин 15.05 и дата за планирано секцио на 11.05/  стана мама на МАРТИН - 2700 кг и 47 см.
Бебо се роди със секцио по спешност, мама не от редовно пишещите, но ви следеше най-редовно. И мама и бебе са добре.

Лека вечер от мен и безпроблемно раждане на всички.   love001

# 596
  • София
Denissse : Аз съм с HAUCK malibu  и при мен не е така, но сега гледах едно клипче във VBOX7 за твоя вариант и май е така, както казва мъжа ти Sad
  Ако искаш- гледай го и ти!
 Все пак не се ядосвай- и твоята си има предимства- има чувалче, а и се сгъва като чадър Peace
Честито на Нинчето!!!Да и е жив и здрав Бебока!!!  bouquet

# 597
  • Сливен
Честито на Нинчето... Да е живо и здраво бебчето и да расте послушно и усмихнато Simple Smile
А на мама бързо възстановяване Simple Smile

# 598
  • Добрич
момичета ще взема да си задам тук въпроса, че много ме мъчи - купихме количка hauk condor, 3 части - кош за новородено, нормалната количка и кош за колата. Мъжа ми сложи коша за новородено, обаче според него нормалната количка няма как да се демонтира от рамката  и го сложи върху нея - демек трябвя да мъкна 2 колички едновременно, което според мен е абсолютна лудост! Моля, ако някой е с такава количка да ми каже така ли стоят нещата  bouquet

М да, мъжът ти е прав. Ето ти едно клипче, където всичко около количката е обяснено много добре http://www.youtube.com/watch?v=h5VQgPBJ5F4

# 599
Ха, добър вечер и от мен!
Честити бебчета на Syma, Камето и Нинчето   bouquet Да са им живи и здрави бебоците  Hug
Сиана и Габи са много сладки  Heart Eyes
Днес бях на преглед - разкритието ми е 3,5 см, главичката на бебка е много ниско долу  Rolling Eyes доктора не може да проумее как не съм се разраждала още, ама ей на - не съм  Sunglasses Вика ми - Ама нищо ли не усещаш бе? Все едно съм някъв дебил безчуствен  Mr. Green Ми викам - не  Crazy Тушира ме, което вече наистина го усетих, изключително осезателно  ooooh! Даде ми хапче и се разбрахме до сряда ако нямам контракции да го пия  Peace Каза, че бил сигурен, че ще пренося  Sunglasses Ми викам то и аз бях сигурна, защото си сметнах овулацията, че е 5-6 дни по-късно отколкото по ПМС, ама  това разкритие и  тая паднала тапа  ме заблудиха да чакам всеки момент от 10 дни  Close
Стискам палци на Мария и genisi за утре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт