Къде в Пловдив???-21

• 59 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
По -скоро Лидъл е ниският клас на Кауфланд... Wink

# 631
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked

Сани в Смирненски и Лекси са собственост на Жанет Павлова. Проблема е, че до колкото чувам, а и от личен опит, всичко на което тръгне да изтича срока на годност в Лекси се прехвърля в Сани - Смирненски. В Лекси като съм пазарувала, почти не съм имала проблеми / като се изключат готовите меса / , но това в никакъв случай не се отнася за Сани - доста често имат неща с изтекъл срок на годност.
Аз пък знам,че Билла и Пени Маркет имат подобна тактика - стоки с изтичащ срок на годност отиват от Билла в Пени на по-ниски цени
Затова и в доста градове ги строили един срещу друг

това е пълна глупост

# 632
  • Пловдив
Някой знае ли точната дата на откриване на Лекси в Гранд?

# 633
Някой знае ли точната дата на откриване на Лекси в Гранд?
Вероятно от 1 юни:
http://marica.bg/show.php?id=55224

# 634
  • Майничка
И аз чух 1.06. Гледам, яко лъскат колички.

# 635
Дано, че гладуваме след затварянето на Сани Joy

За 1ви Юни, дали ще има нещо за децата в центъра?

# 636
  • Пловдив
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked

Сани в Смирненски и Лекси са собственост на Жанет Павлова. Проблема е, че до колкото чувам, а и от личен опит, всичко на което тръгне да изтича срока на годност в Лекси се прехвърля в Сани - Смирненски. В Лекси като съм пазарувала, почти не съм имала проблеми / като се изключат готовите меса / , но това в никакъв случай не се отнася за Сани - доста често имат неща с изтекъл срок на годност.
Аз пък знам,че Билла и Пени Маркет имат подобна тактика - стоки с изтичащ срок на годност отиват от Билла в Пени на по-ниски цени
Затова и в доста градове ги строили един срещу друг

това е пълна глупост

Кое по-точно е глупост ?

# 637
  • София / Пловдив
Търся хубави мадамски сандали №33.
Изключвам КиК, моделите, които се предлагат, не ни пасват на крачето.
Освен Геокс, пропускам ли други варианти?

# 638
  • Майничка
Виж в Касида, а също и Ипанема в рънърсите.

# 639
Търся хубави мадамски сандали №33.
Изключвам КиК, моделите, които се предлагат, не ни пасват на крачето.
Освен Геокс, пропускам ли други варианти?
Дейхман?

# 640
  • Пловдив
За 1 юни ще има празник за децата пред Общината от 18 часа.Моята дъщеря ще танцува тогава Peace

# 641
  • Пловдив
А сандалки за девойка, ама номер 36?
Бяхме в Мечо Пух - не са й удобни, имали лек ток, а тя иска спортен модел, бяхме в Дайхман - хареса два модела: едните бяха само до 35 номер /20 лв./, съответно малки, а другите струваха 70 лв. и даже не бяха естествена кожа.. #Crazy .Просто 70 лв. за носене два - три месеца, просто няма как да стане...
По нормалните магазини нищо не хареса от ниските дамски модели.
Дайте идеи къде да погледна: ниски, спортни, здрави, до 35 - 40 лв.

# 642
За 1 юни ще има празник за децата пред Общината от 18 часа.Моята дъщеря ще танцува тогава Peace
На сцената при копчетата ли?

В Градската градинка дали няма да има нещо?

# 643
  • Пловдив
Довечера ще разбера със сигурност точно къде и от колко часа Grinning

# 644
  • Пловдив
В 10 ч. ще има рисунки на асфалт, организирани от Народна библиотека, а след това :
http://plovdiv-sega.com/2011/05/4350

Ще има празници и в Моловете от 11ч. В мол Пловдив парти на Пандата на WWF, а в Галерия - http://mallgaleria.com/events/view/81
Ще има мероприятия и в книжарници Хеликон от 1 до 5 юни всеки ден - част от инициативата "Голямото четене".

Общи условия

Активация на акаунт