Къде в Пловдив???-21

• 59 883
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, моля спешно за ПОМОЩ! Трябва ми майстор за пералнята. Ама много добър и изпитан. Че незнам с тия две малки маймунки какво ще правя! Моля, помагайте!  Praynig
Христо Колибаров - 0888 99 29 54 - поправя автоматични перални. 2 пъти е идвал у нас и нямам никакви забележки, бързо и качествено работи. Дано и на теб помогне.
Много ти благодаря!

# 571
  • Лондон/Пловдив

Кога в центъра най-после ще се появи някои от по-хубавите магазини - Кауфланд,Пени,евентуално Карфур
с техните утвърдени международни концепции и стандарти
На Гранд-а много би му отивал един Кауфланд например или Пени
Аман от аматьори,само в центъра бакалиите са господари и правят каквото си искат с цените
Първо иди до Лекси виж ,разгледай пък после говори .

# 572
  • Пловдив
Освен Лекси, ако отворят и едно Пикадили - щеше да стане супер

# 573
къде продават сандали Ipanema /детски модели/
мин лято имаше щанд в Мол Пловдив,но това май го няма

Все още има Ipanema в МОЛ Пловдив. Сега е на друго място. Срещу БИО магазина горе-долу. Или срещу Пикадили. Точно до ескалаторите. Simple Smile

# 574

Кога в центъра най-после ще се появи някои от по-хубавите магазини - Кауфланд,Пени,евентуално Карфур
с техните утвърдени международни концепции и стандарти
На Гранд-а много би му отивал един Кауфланд например или Пени
Аман от аматьори,само в центъра бакалиите са господари и правят каквото си искат с цените
Първо иди до Лекси виж ,разгледай пък после говори .

Да, "Лекси" са много добре заредени магазини. Понякога в тях съм откривала неща, които в "Карфур" или "Пикадили" ги е нямало.

# 575
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за млякото   bouquet 

И пак с въпрос  Embarassed Знаете  ли някъде в центъра склад за бебешки храни (пюрета и каши) ?

Днес и утре щяло да има 25% намаление на памперси в Била, за тези които имат Била карта, а в неделя 25% намаление на течните перилни препарати, някой знае ли подробности?

# 576
  • пловдив

И пак с въпрос  Embarassed Знаете  ли някъде в центъра склад за бебешки храни (пюрета и каши) ?

Точно в центъра не знам, но от ул.Карловска съм взимала и има доста голямо разнообразие
Слънчо   BG    
Производство и търговия с бебешки и детски храни.
адрес: 4000 Пловдив,  ул. Карловска No.18  вх.Г, тел./факс: +359 32 954304

# 577
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked

# 578
Знаете ли майстор/сервиз за поправка на парочистачка Стийм Моп ?

# 579
  • Пловдив
ivka_007  складче за бебешки храни има е Кършияка зад магазин Триумф.

# 580
...Днес и утре щяло да има 25% намаление на памперси в Била, за тези които имат Била карта, а в неделя 25% намаление на течните перилни препарати, някой знае ли подробности?
вчера(петък) с това"намаление" взех пелени Пуфис.От ЛИдЛ си вземам тожур на същата цена( и качество).Засичала съм и по-добри промоции.Купих от Била в Халите,но мисля,че цените са еднакви по веригата.За мен основните им цени са нереално високи( за пелените).

Антом,много красиви неща   Hug Онази бележка,че някои неща са подготвени от дечица за базара е трогателна. Hug  bouquet

На 31-ви май,ул.Авксентий Велешки 20 ( сграда на общински съвет)-Благотворителен търг с вещи на известни личности

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 07:54 от Трапезица

# 581
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked
Сани в Смирненски е на собственичката на Лекси, останалите санита си бяха на мъжа.
Затова и цените и политиката им са различни.

А за Сани в Тракия се чудя какво ще стане, то вече е почти празно, много жалко за магазина!

# 582
  • Пловдив
Какво може да стане? Ще последва съдбата на центърското Сани - скоро ще се изпразни съвсем и нищо чудно някоя друга верига да вземе помещението

# 583
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked
Сани в Смирненски е на собственичката на Лекси, останалите санита си бяха на мъжа.
Затова и цените и политиката им са различни.

А за Сани в Тракия се чудя какво ще стане, то вече е почти празно, много жалко за магазина!
Няма да представлява интерес помещението,много близо е до Кауфланд ,а една ли някой може да предложи повече от тях
По-скоро ще се превърне  в магазин за мебели,стоки за бита или нещо подобно
А колкото до тези магазити - те бяха некокурентноспособни(качество,цени) и логично залязаха,
както стана с Трокадеро,Континет и други знайни и незнайне супермаркетчета Simple Smile
И още нещо,в Пловдив(и в Б-я) няма място за толкова много вериги,очаквайте в близките години някои да се чупят - я Билла,я Карфур или Пени,а и това Лекси едва ли ще оцелее с три магазина
Веригите имат инвестиционна програма и ако за определен срок не постигнат определена печалба се чупят - примери Алди от Гърция,Карфур от Русия и тн

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 11:00 от ak7

# 584
  • Пловдив
В квартала ми няма друг удобен голям и добре зареден магазин освен този в Гранда. Първите години като го отвориха Сани-то се пръскаше по шевовете, но тогава беше наистина много добре зареден и с добро обслужване. Как пък не съм се качила на колата всяка седмица да ходя до Тракия да пазарувам от великите вериги, щото било няколко стотинки по-евтино. И чак пък някакво по-прекрасно качество или ексклузивни продукти в споменатите Кауфланд, Карфур и Пени не съм забелязала, че да не може един добре зареден български магазин да ги конкурира при добро местоположение, каквото е това в Гранда.

Общи условия

Активация на акаунт