Къде в Пловдив???-21

• 59 836
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
да, започваше в 13:30, не знам до колко часа, има инфо в интернет

# 706
  • София / Пловдив
Няма авиошоу.
Само ден на отворените врати в Музея на авиацията в Крумово.

Днес ли?

Да. Започна в 11, до колко часа обаче не знам.
Ама мен ако питате, нищо чак толкова различно не правят там на 1 юни. Музеят може да се посети по всяко време, а днес има доста по - интересни неща из града.

# 707
  • София
На Баумакс както и имналата година има атракции за децата - батут, люлки и др. Срещу касова бележка, от който и да е от магазините, пускат децата да се забавляват. Ако не ме е излъгал мъжа ми, ще бъдат до края на седмицата Laughing

# 708
MiaMIa и в двата мола има някакви програми.
Аз да ви питам има ли виенско колело някъде? Преди време срещу форума в Тракия имаше, но не съм заглеждала дали още са там.
Може да съм закъсняла с отговора, но виенско колело има на втория прелез, който се пада на бул. Копривщица и бул. Свобода, близо до МОЛ Пловдив.

# 709
  • Пловдив
На Баумакс както и имналата година има атракции за децата - батут, люлки и др. Срещу касова бележка, от който и да е от магазините, пускат децата да се забавляват. Ако не ме е излъгал мъжа ми, ще бъдат до края на седмицата Laughing

Не те е излъгал,но бележката трябва да е от същия ден.Вчера напазарих,но заваля и решихме да отидем днес,не важи бележката от вчера.До 5 юни ще е там.
Виенско колело има точно до Мола,но изглежда доооста старо и ръждясало.
Поздравления и за базара,много хубави неща,надявам се да се съберат повечко парички.

# 710
Здравейте, момичета!
За моя позната, която не е от Пв, търся информация за това с какъв транспорт може да се отиде до летище Пловдив или по-точно от Централна ж.п.гара до самото летище. Сещам се само за автобусите за Асеновград, които тръгват от автогара Юг / или беше Родопи ?!/, но те май не вършат работа, защото няма как да вървят пеша от отбивката на главния път до летището.
Ще ви помоля тези, които имат някаква информация, да ми пишат на ЛС.
Предварително ви благодаря!   bouquet

# 711
Виж сайта на летището, там е обяснено - http://www.plovdivairport.com/bus.php
По принцип рейсовете се отбиват от маршрута и отиват до самото летище ( има и някакви изключения).
Другият вариант за сега за съжаление е с такси или с познат да ги закара.

редактирам се: отпаднало е отбиването от Пловдив до летището. Каква глупост само!
Друг вариант е да хванат рейс до Асеновград и после обратно за Пловдив, той все още се отбива до летището ( понеже е на друг превозвач)  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:30 от tanzen

# 712
Честит празник Simple Smile Днес е базара за болните дечица от муковисцидоза.На копчетата  Hug

А, на копчетата казваш, това е много лесно място, ще дойдем!
Само пак часовете ако може Embarassed
Всъщност е малко по-към пощата-пред офиса на мтел.Има доста неща,кое от кое по-красиви Heart Eyes

# 713
Честит празник Simple Smile Днес е базара за болните дечица от муковисцидоза.На копчетата  Hug

А, на копчетата казваш, това е много лесно място, ще дойдем!
Само пак часовете ако може Embarassed
Всъщност е малко по-към пощата-пред офиса на мтел.Има доста неща,кое от кое по-красиви Heart Eyes
Да, супер са нещата. Минете, няма да съжалявате.  Peace
Само не разбрах, ще има ли фигурки за оцветяване на място?

От 16  -16.30 пред Драматичния, театър Хенд ще правят представления, скечове и т.н. До 19 часа прочетох в нета, че ще са.

Лекси в Гранд не е отворил, ако някой се е засилил да ходи Wink Но гледам, че са почнали по-сериозно зареждане, защото има опашка от микробусчета, а предните дни нямаше нищо.

# 714
Жени,встрани от сградата имаше опъната тента,нещо като работилничка,но не успях да разгледам добре.Заприлича ми точно на място за рисуване  Peace

# 715
Жени,встрани от сградата имаше опъната тента,нещо като работилничка,но не успях да разгледам добре.Заприлича ми точно на място за рисуване  Peace
Това към колко часа? Ние бяхме там преди 12 и нещо сглобяваха отстрани, но реших, че ще е сцената. Нали някой спомена, че ще има такава  Thinking
Стига да не вали, ще минаваме следобед пак от там и може да порисува детето Simple Smile

# 716
И аз по същото време,на мен ми заприлича на тента,не се замислих за сцена  newsm78
ако искаш пиши ми ЛС да ти дам тел да Ани да питаш  Peace

# 717
  • Пловдив
До колкото разбрах бате Енчо ще е от 17 часа на площада, така че може и сцена да е.

# 718
Ние говорим за нещо доста по-малко като р-р,встрани от офиса на Мтел,в уличката  Peace

ПОследна информация-това в момента е място за рисуване на дечица,а след 17 ч. става сцена.Специално ще пристигне фолкорен детски ансамбъл от Димитровград,ще има и др. изяви.
Трогателно е колко хора участват за каузата.Нещата са красиви и приготвени с любов и старание   Hug

3 и 4 юни-концерт на индийска класическа музика.Вход с покани-8 лв.инфо

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 16:35 от Трапезица

# 719
Ох и аз и обещах на малката да я водя на празника,като я забера от градина,но като гледам как се "намръщи" времето   ooooh!  ooooh! -дано да се размине дъжда,че иначе ще провали празника на децата   Peace

Общи условия

Активация на акаунт