Къде в Пловдив???-21

• 60 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
666, Сладко изкушение, благодаря Ви момичета - значи общо взето не си струва, то идва почти на половин цена.   bouquet

# 46
Малко със закъснение, но и аз съм тук Grinning

# 47
Търся туфли или цвички?  bouquet

# 48
  • Пловдив
Къде в Пловдив има  кафеварки bialetti.

# 49
Малко не точно за тук, но някой може ли да ми обясни къде се намира читалище Гого Мавров в Кючука.Гледам картата, но нещо не мога да се ориентирам-някой магазин, нещо друго по-голямо наблизо?Казаха ми, че има хубава библиотека там.

Zolka, преди години класната ни беше записала там. Точният адрес, който посочва Google е: Plovdiv, Sergey Rumyantsev St 20. Мога да ти обясня горе-долу /никой по принцип не разбира/. Ако тръгнеш от у-ще Елин Пелин към булевард "Хаджи Димитър", след като се пресече на пешеходния светофар се свива в ляво. Продължава се и по мой спомен се виждаше едно заведение (бяло, име не помня). Там слизахме по едни порутени стълбички и след това отново продължавахме направо и стигахме до една сграда, а пред нея бяха насадени цветя в гуми.  Laughing Laughing Laughing Това беше читалището. Не съм ходила от 3-4 години и не си спомням много добре, но дано Google ти помогне. А ако имаш телефон най-добре е да се обадиш и те ще ти обяснят. Има книги, но не бих ходила отново там. Просто ме бяха ядосали за една книга. Бях взела две книги и след седмица им ги върнах.  След година, две ми се обаждат. Здравейте, имате книга за връщане и ми казаха името, а аз я бях върнала. Изобщо не си записват тези хора  ooooh!  #Cussing out ooooh! Скоро пак ми звъннаха. Най-тъпото беше, че аз взех две книги, а накрая се оказва, че съм била върнала само едната. Но както и да е. Най-добрата библиотека в Пловдив си е "Иван Вазов". Да не казвам, че в "Гого Мавров" ми бяха дали и една мухлясала книга. Sick Двадесет страници бяха покрити с мухал и хем мирише, хем не може да се чете. Но и аз съм си виновна не я бях прегледала още там. Но както и да е. Дано съм помогнала с обясненията си.
Благодаря, аз понеже се води в квартала, пък нали съм с дребосъче.Но май-май ме отказа Hug

# 50
  • Майничка
Обикновени цвички има в "Златна топка", с/у входа на стадион Ботев, както и в магазина на "Пен силует" на ул."Леонардо да Винчи" (там са черни). Туфли май съм виждала само в един магазин на втория етаж на Гранда, специализиран за артикули за танци. Може и в "Златна топка" да има, но там трябва да се пита, че не всичко налично е изложено.

# 51
Друг вариант за злато е в заложните къщи,последно там беше 40лв грама,ама си иска бая обикаляне!

# 52
Кожени чистят и в химичекото в МОЛ-а. Не съм давала там, нямам отзиви.

Благодаря за отговорите за златото! Аз имам и малко за даване, та ще видя какво ще излезе накрая.

# 53
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми препоръчате местенце за среща на 20-тина мами с децата, където да може да се хапва и да има игри за децата? Единствено за Сентръл парк в Смирненски се сещам, но от там впечатленията за обслужване и кухня не са много добри

# 54
  • София / Пловдив

Втора година купувам предимно кожените цвички на КиК от Мечо Пух или Вис Виталис. Издържат по около 6 месеца, срещу не повече от два месеца за туфлите  Laughing
НЕ купувай цвички на БЕКО, много запарват и трудно се виждат падиомите при тях, че са едни такива безформени на крачето.

# 55
Момичета, може ли да ми препоръчате местенце за среща на 20-тина мами с децата, където да може да се хапва и да има игри за децата? Единствено за Сентръл парк в Смирненски се сещам, но от там впечатленията за обслужване и кухня не са много добри
Детски център х-л Ленинград  Peace

# 56
  • Пловдив

Втора година купувам предимно кожените цвички на КиК от Мечо Пух или Вис Виталис.

има ли като за дърти магарета

# 57
Здравейте,момичета, знам, че има такава тема, но е старичка, та реших да попитам тук.Искам да изкарам шофьорски курс, но се обърках от многото инструктори и школи.Препоръчайте някой спокоен и уравновесен, по възможност с голяма кола, ние сме с бмв комби и най-вероятно ще карам после на нея.

# 58
  • Пловдив
търсих тема къде в софия или на пазар в софия,но не намирам такава
аз ли съм недоскив или просто няма

# 59
Препоръчайте ми оптика с по-голям избор на слънчеви очила.

Общи условия

Активация на акаунт