Къде в Пловдив???-21

• 60 195
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми препоръчате местенце за среща на 20-тина мами с децата, където да може да се хапва и да има игри за децата? Единствено за Сентръл парк в Смирненски се сещам, но от там впечатленията за обслужване и кухня не са много добри
Детски център х-л Ленинград  Peace
По-скоро ресторантче имах предвид Simple Smile

# 61
  • София / Пловдив

Втора година купувам предимно кожените цвички на КиК от Мечо Пух или Вис Виталис.

има ли като за дърти магарета

До 35-36 номер със сигурност има. За по - големи не знам.

# 62
  • Пловдив

До 35-36 номер със сигурност има. За по - големи не знам.

ще проверя все пак
ще скокна и до Пен силует-да видя дали имат черни цвички големи номера

# 63
  • Майничка
38 има със сигурност - купувах на каката

# 64
  • Пловдив
Препоръчайте ми оптика с по-голям избор на слънчеви очила.

Тази в Кауфланд-Тракия или същата в Мол-Галерия до ескалаторите!И цените са повече от добри.

# 65
Момичета, къде мога да си разпечатам файл от интернет, в пощата имат ли такава услуга? Да не е само ксерокс, а да го отворя на място?

# 66
  • Пловдив
Момичета, къде мога да си разпечатам файл от интернет, в пощата имат ли такава услуга? Да не е само ксерокс, а да го отворя на място?

в интернет зала със сигурност
за пощата ме съмнява да може
там имат факс и ксерокс може би

# 67
Благодаря, А знаете ли в района на Кичук Париж такава?

# 68
  • до Пловдив
Запис и от мен!  Peace

# 69
Момичета,къде по центъра мога да намеря евтино сребро?Трябва ми съвсем изчистен синджир на който да закача кристал.

# 70
  • Москва
Там,където беше магазин " 1 долар" в едно безистенче, по Джумаята, преди имаше хубаво сребро и в магазин " Ягуар" (ако той още съществува). Купувала съм обеци и гривна за майка ми. В магазина на ъгъла на Джумаята след книжарница " Летера"... За това се сещам само май.

# 71
Не е по центъра, но да кажа, в случай че ще ви свърши работа. Взимала съм сребърно синджирче за 9 лв. от Форум Тракия, първия етаж в дясно от главния вход.

# 72
Благодаря, А знаете ли в района на Кичук Париж такава?

Файл  можеш да разпечаташ и там ,където имат ксерокс, не навсякъде обаче. Ако си близо до Събота пазара на уличката, успоредна на Братя Бъкстон, посока към Скопие има две магазинчета за зеленчуци, а след тях преди хранителния магазин на Любо има ксерокс, където разпечатвах наскоро.

# 73
Офис 1  newsm78

# 74
Ходила съм на РД в Дисни ... приятно изкарахме, бяхме си само ние ... т.е нямаше ограничение за броя на децата за да го затворят за нас, което си беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт