Къде в Пловдив???-21

• 60 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Големи номера цвички скоро гледах в Дайхман.
В заведение с детски кът сме били в Гладиатори в Кичука/бившата бяла воденица срещу била/и във Верди пак в Кичука.

# 76
  • Пловдив
Големи номера цвички скоро гледах в Дайхман.

супер,а случайно да помниш дали имаха черни
че ще ги комбинирам с официален вечерен тоалет  Embarassed

# 77
Момичета,къде по центъра мога да намеря евтино сребро?Трябва ми съвсем изчистен синджир на който да закача кристал.

В центъра не знам, но в Тракия в Детски свят на втория етаж има едно магазинче за сребро на доста добри цени.

# 78
Само запис Embarassed

# 79
Azazel,Femme,MiaMIa,благодаря ви за бързия отговор   bouquet

# 80
  • Пловдив
Момичета,къде по центъра мога да намеря евтино сребро?Трябва ми съвсем изчистен синджир на който да закача кристал.
От страната на Халите в посока подлеза на аптека Марица. Малко след Офис 1  Peace

# 81
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 82
Вместо гол запис, да споделя, че снощи посетихме малкото ресторантче Поко Локо - за него говорехте в миналата тема - мексиканска и италианска кухня, намира се срещу аптека Марешки на ул. Анри Барбюс (сигурно се сетихте вече Simple Smile) Местенцето е уникално - всичко е много истинско, непревзето обслужване, уютна обстановка, а храната е невероятна, пробвахме доста неща. Личи си, че не се готви с изцяло български продукти Laughing Имаше и изненади за гостите Simple Smile Цените са съвсем нормални. Като единствен недостатък ще изтъкна това, че май все още няма някаква специална вентилация - вътре беше леко влажно някак си, отваряха вратата за да влиза въздух. До лятото се надявам да вземат мерки за това, то тогава просто няма да има друг начин Simple Smile Има си отделна зала за пушачи. И едвам си намерихме места, явно набира популярност.
От сърце благодаря на момичето, което ме зариби да посетим местенцето  bouquet

# 83
Вместо гол запис, да споделя, че снощи посетихме малкото ресторантче Поко Локо - за него говорехте в миналата тема - мексиканска и италианска кухня, намира се срещу аптека Марешки на ул. Анри Барбюс (сигурно се сетихте вече Simple Smile) Местенцето е уникално - всичко е много истинско, непревзето обслужване, уютна обстановка, а храната е невероятна, пробвахме доста неща. Личи си, че не се готви с изцяло български продукти Laughing Имаше и изненади за гостите Simple Smile Цените са съвсем нормални. Като единствен недостатък ще изтъкна това, че май все още няма някаква специална вентилация - вътре беше леко влажно някак си, отваряха вратата за да влиза въздух. До лятото се надявам да вземат мерки за това, то тогава просто няма да има друг начин Simple Smile Има си отделна зала за пушачи. И едвам си намерихме места, явно набира популярност.
От сърце благодаря на момичето, което ме зариби да посетим местенцето  bouquet

Стеф, искрено се радвам, че ти е допаднало! Аз бях адски очарована още 1-ят път като отидох, а вторият още повече! Надявам се да сте си прекарали добре!

# 84
Здравейте!

Искам да ви попитам има ли някъде клуб по танци в Пловдив,който да се занимава с по-малки дечица на 3,6- 4 годинки  Thinking
Става въпрос за дъщеря ми,която обожава да танцува,имитира всяко движение,много гъвкава и пластична,но не ходи на градина и съответно искам да я запиша някъде на танци.Ако са латиноамерикански още по-добре,но и някакви по-обикновени модерни да са пак е ок.Стига да се занимават с по-малки деца  Peace

Предварително благодаря   bouquet

# 85
  • Пловдив
Мами,къде в Пловдив продават детски обувки Chippo/Чипо Rolling EyesИмат хубави модели,добри цени,ест.кожа..Преди имаше едно магазинче във Форум-а Тракия,но го затвориха.

# 86
Мами,къде в Пловдив продават детски обувки Chippo/Чипо Rolling EyesИмат хубави модели,добри цени,ест.кожа..Преди имаше едно магазинче във Форум-а Тракия,но го затвориха.
Във Вис Виталис съм виждала такива обувки. Има и едно магазинче до Събота пазар (бившия), точно до църквата се пада, там също зареждат Чипо, и Капчица, интересното е че има асортимент и номерация, пък магазинчето е мъничко Laughing Миналата седмица видях и на още едно място Чипо, но в момента просто не се сещам къде беше, ако се сетя, ще пиша пак. Имаше дори намалени моделчета.
Струва ми се, че и в магазин Барт - до стария Вис Виталис - също има.

# 87
Здравейте!

Искам да ви попитам има ли някъде клуб по танци в Пловдив,който да се занимава с по-малки дечица на 3,6- 4 годинки  Thinking
Става въпрос за дъщеря ми,която обожава да танцува,имитира всяко движение,много гъвкава и пластична,но не ходи на градина и съответно искам да я запиша някъде на танци.Ако са латиноамерикански още по-добре,но и някакви по-обикновени модерни да са пак е ок.Стига да се занимават с по-малки деца  Peace

Ако намериш нещо, пиши, но мисля, че ги взимат около 5.

# 88
Здравейте!

Ами на нашите кумове момиченцето нямаше 4 като го взеха в клуб по народни танци.Но аз не искам народни...и все си мисля,че все някъде ще има и модерни с малки дечица  newsm78
Това ,което открих и евентуално може да се попита са тези,Денс Мания:
http://www.dance-mania.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3

Но още събирам смелост да звънна  Laughing
Ако намериш нещо, пиши, но мисля, че ги взимат около 5.

# 89
  • Пловдив
Elfi4ka обадете се в Пантера,в Рилон центъра.Дъщеря ми ходи там на MTV танци и е много доволна.Скоро разбрах,че събират и група от малки дечица.Пробвайте,може да ма и други желаещи Peace
Аз ходя на същото място на Зумба и съм много доволна.Успех Grinning

Общи условия

Активация на акаунт