Къде в Пловдив???-21

• 60 089
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, съществуват ли все още пунктове за изкупуване на хартия?
Тези, които знаех, вече изкупуват само желязо.
Къде мога да намеря такъв, по възможност в района на Кючук Париж, но и където и да е в града ще ми бъде от полза.  

# 196
  • гр.Пловдив
А къде в Пловдив има козметично салонче в което се оформят вежди с конец.

# 197
  • Пловдив
Здравейте,
от къде да си купя по - готина покривка за маса, освен обикновенните, които съм виждала?

Вчера видях в магазинчето за домашни потреби в Мол Галерия- като влизаш от централния вход вляво. Имаше различни десени.

# 198
  • София
Момичета, съществуват ли все още пунктове за изкупуване на хартия?
Тези, които знаех, вече изкупуват само желязо.
Къде мога да намеря такъв, по възможност в района на Кючук Париж, но и където и да е в града ще ми бъде от полза.  

Да, има такъв пункт до църквата Св. Петка - на ул. Цар Георги Тертер се намира, като завие от бул Мария Луиза в посока Понеделник пазара, първата пресечка веднага вдясно, има малко паркче, точно над него. В една стара къща се намира, ще го познаеш.

# 199
  • София / Пловдив
Хубави ученически раници къде мога да намеря по това време?
Търся по - голяма, ортопедична, за момиче.
Хипо-то го изключвам като вариант, вчера бяхме, нищо не ми хареса там.

# 200
  • Пловдив
В Кичука също има пункт за хартия,на Кукуш.Като се тръгне от Билата и се кара само направо,малко преди да се тръгне по новия надлез от лявата страна Peace

# 201
  • Майничка
Здравейте,
от къде да си купя по - готина покривка за маса, освен обикновенните, които съм виждала?

1. В подлеза на Понеделник пазар, между рисуваните красоти и виното.
2. На ІІ етаж в Гранда, едното място е маг.Z...нещо си, вдясно от ескалаторите, другото е по-назад, пада се до едни детски дрешки, там са турски, продават и спално бельо.
3. На "Опълченска", като тръгнеш от Главната, втората пресечка вдясно, магазинчето е на ъгъла.

# 202
Хубави ученически раници къде мога да намеря по това време?
Търся по - голяма, ортопедична, за момиче.
Хипо-то го изключвам като вариант, вчера бяхме, нищо не ми хареса там.
В Мола, в магазина на Самсонайт? То зависи и каква цена те устройва, де. На кои се казва ортопедични?  Embarassed

# 203
Ортопедични са тези раници, чиито гръб е подсилен и формата на раницата прилепва плътно по гърба, на този дето я носи. Така тежестта се разпределя равномерно и се предотвратява изкривяване /сколиоза/ на гр. стълб.
Много от раниците обаче наподобяват, че са ортопедични, а в същност са само с подсилен гръб.
На истински ортопедичните е обознбачено със специален знак и обикновено пише ОРТОПЕДИКО

# 204
  • София / Пловдив
На Самсонайт дали са наистина ортопедични в такъв случай?
За около 100лв. дали ще намеря такава?

# 205
Е те на Самсонайт ако не са, на кой да са?
Да се изкажат майките на големите, ние зайците тепърва ще навлизаме в материала....
gargamela, къде си?

# 206
  • Майничка
Е те на Самсонайт ако не са, на кой да са?
Да се изкажат майките на големите, ние зайците тепърва ще навлизаме в материала....
gargamela, къде си?

Аз! (козируващ емотикон)
Ама ако е за раници, не съм читава майка, на моята май никога са имали етикет ортопедични, гледам да са с подсилен, но относително мек гръб и презрамки. Но пък и училището ни е на 5 мин.
Иначе съм подарявала ортопедична раница от "My Toys", обикновено са над 100лв., по намаленията падат.

# 207
  • Пловдив
Да ви питам...някой да има координати или да е карал шоф.курс при Стефан Мазнев Rolling Eyes Издирвам повече инфо...

# 208
  • Пловдив
От книжарницата на Антим I съм вземала на баткото раници - доволна съм от марката Kelme и Ле кук /незная как се пише на латиница Embarassed/.
На Кelme - предлагат и каталог и правят и поръчки.
Гледайте освен подсилен гръб и дъното на чантите, защото при нас често се случваше да се прокъса отдолу раницата /ако не е с подсилено дъно/ и няма спасение:oops:

# 209
  • Пловдив
Малко ще оспамя темата  Mr. Green, но търся лятна количка за едно момиче израстнало в дом,  детето й сега ще стане на 1г, моля ако някой има излишна такава и иска да помогне да ми пише на лични   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт