Къде в Пловдив???-21

• 60 152
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте има ли мами на дечица с алергии, които пият АМ Аптамил АДС?

Здравейте,на моят син преди повече от една година му го изписаха по повод алергии барабар със няколко помпички, инхалатори и уверението на педито че видите ли , бъдете спокойни,той вече си е астматик така че от другия път ще ги получавате безплатно.Ужасих се!Прибрах се в къщи и изхвърлих всички лекарства и помпи, и се заклех че няма да има още един астматик в тази държава!
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097 Прочетох всичко и действах- няколко месеца по-късно, забравих че е имал такива проблеми!Успех и при Вас! Ако искате съвет, насреща съм!Помогнете на детето да се излекува!

# 271
Благодаря за инфото за инструкторите  Hug

# 272
Момичета,преди много време говорихте тук за някакъв супер спокоен авто-инструктор.Някой сеща ли се ?
Благодаря  Hug
Аз бях препоръчала Румен Ишпеков/а доколкото си спомням имаше и други доволни от него/-наистина щом мен ме изтрая и ме направи шофьор-явно е наистина много спокоен и кадърен човека/уточнявам това ми беше второ записване на шофьорски курс.....,и след като сума години живях с идеята,че от мен шофьор няма да стане,не само че станах,но и сега не слизам от колата/.

Аз също съм много доволна от Румен Ишпеков.
При него карах опреснителни часове,наистина е много спокоен и предразполагащ.За 4 часа/в 4 различни дена/ вече карах напълно спокойно и хубаво,а курса ми е от преди 5 години и не се бях качвала на кола  Peace

Плюс това упражнихме и районите,които ме засягат най-много по мое желание Laughing

# 273
  • Пловдив
 Mr. Green Изпуснала съм темата Simple Smile

# 274
Здравейте има ли мами на дечица с алергии, които пият АМ Аптамил АДС?

Здравейте,на моят син преди повече от една година му го изписаха по повод алергии барабар със няколко помпички, инхалатори и уверението на педито че видите ли , бъдете спокойни,той вече си е астматик така че от другия път ще ги получавате безплатно.Ужасих се!Прибрах се в къщи и изхвърлих всички лекарства и помпи, и се заклех че няма да има още един астматик в тази държава!
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097 Прочетох всичко и действах- няколко месеца по-късно, забравих че е имал такива проблеми!Успех и при Вас! Ако искате съвет, насреща съм!Помогнете на детето да се излекува!

изказването ти граничи с глупос.
Направо ме ужаси.
Ако наистина е с алергична асма, само помпа флексодит и сингулар помага. Явно детето не е било с това, а с нещо временно . Иначе няма лечение. С пубертета отшумява при правилно лечение.
И да..алергията се предава по наследство.

# 275
  • Пловдив
изказването ти граничи с глупос.
Направо ме ужаси.
Ако наистина е с алергична асма, само помпа флексодит и сингулар помага. Явно детето не е било с това, а с нещо временно . Иначе няма лечение. С пубертета отшумява при правилно лечение.
И да..алергията се предава по наследство.
[/quote]
xamelion , не се ужасявай, за някои лекарки в Пловдив всички деца са ходещи астматици, моят син също.Ние бяхме с помпи Вентолин и Флексотид и откакто сме ги спрели, се чувстваме по-добре.За това, че алергиите се предават по наследство съм съгласна.

# 276
  • Пловдив
evrovioleta, благодаря за линка.  Hug
Намерих доста полезни нещица...

За мен не е глупост. От опит.  Wink

# 277
  • Пловдив
Момичета, има ли що годе хубав фитнес в района на бул. 6 Септември и бул.Руски. Много искам да почна да ходя на фитнес, но не ми се обикаля целия град Sad. Знам че има някакъв до ДКЦ 2, но бил много мизерен, та ако знаете някой хубав фитнес в района, моля да споделите .

# 278
  • Москва
Фитнесът в Синдикалния дом (ако работи). Не знам какво разбираш под хубав, но този е напълно приличен за тренировка.

# 279
има и друго нещо - за да се стигне до вентолин и флексотид някой доктор преди това е о*кал ситуацията

# 280
Всеки има право на собствено мнение.Опитах се да кажа ,че химията която въвеждаме в крехкия детски организъм го алергизира и на практика унищожава и без това недоразвитата имунна система в децата/това не е мое мнение а на водещи педиатри все пак/.Преди години не е имало такъв бум на алергии и астматици и диабетици и какво ли още не.Ковстваше ми невероятно усилие  да прочистя организма на малкия и господ ми е свидетел че СИСТЕМАТА РАБОТИ.Не съм накарала никого да прави това което съм направила аз,защото насила хубост не става.За моя радост , хората около мен с очите си виждаха резултатите и аз съм щастлива от това развитие.Не желая да бъда повече спонсор на фармацевтичните компании и на аптеките и се радвам че имам алтернатива.

# 281
Или пък просто детето ти го е израстнало...
Не си лекар с практика, опит и знания. Принципно си права, но само принципно, а в реалността всеки ден се объркват много неща. Като се обърне колата, пътища много.
Все пак радвай се, че детето ти е добре!

# 282
Благодаря, и аз пожелавам на всички здраве!

# 283
Момичета, има ли що годе хубав фитнес в района на бул. 6 Септември и бул.Руски. Много искам да почна да ходя на фитнес, но не ми се обикаля целия град Sad. Знам че има някакъв до ДКЦ 2, но бил много мизерен, та ако знаете някой хубав фитнес в района, моля да споделите .
фитнесът под "Симфония", входът е откъм ул. "Авксентий Велешки", където са магазините.

# 284
  • Пловдив
Мерси, момичета, днес ще отида да ги видя и да си избера фитнес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт