Къде в Пловдив???-21

• 60 051
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Tandonova79 защо издирваш точно Стефан Мазнев? Има и други добри инструктори в Пловдив. Peace

# 256
  • Пловдив
Tandonova79 защо издирваш точно Стефан Мазнев? Има и други добри инструктори в Пловдив. Peace

Дай инфо на лични...

# 257
Здравейте!Скоро детето ни става на 1 годинка и ми се иска да го заведем да го снимаме.Някой може ли да ми препоръча такова фото и някакви ориентировъчни цени?
Споделете и от къде поръчвате тортите за детски рожден ден.

# 258
chori , аз взимам торти за всякакви поводи от Попимони. Тортите са високи, крема идва лееко мазничък, в никакъв случай не е тлъст, обаче. тортите не са нито много сиропирани, нито сухи. Досега гостите винаги са ги харесвали.
На последния РД се доверих на детския център, в който празнувахме, а те работят с Амели. Тортата беше страхотно вкусна и най-вече такава, каквато искахме - "да не е с кожа отгоре" (снимка) и да е на Бен тен  Simple Smile
Пусни търсачката - има цяла тема за торти в Пловдив, там ще прочетеш доста коментари на доволни и недоволни

# 259
  • Пловдив
Здравейте има ли мами на дечица с алергии, които пият АМ Аптамил АДС?

# 260
Моля за съвет:
В съседство  с дома ми има дюнерджийница и миризмите от пържено и печено са неописуеми, особено като отворя прозорец , всичко влиза  в къщи се омирисва ужасно. Прането на терасата- също.Как да постъпя- направо да се оплача ,но къде? Или да говоря първо със собственика на заведението?

# 261
аз съм го имала този проблем с аладин и стария ни център, който беше на каменица
аз не съм се жалвала, но хората, които живееха точно над тях, бяха направили пътека и нищо не се случи
идваха от рзи, уж правиха някакви замервания, констатации и пак накрая уж всичко ок
а то мирише на гадно, не се трае
като за начало пусни жалба в рзи
после ако има начин може да атакуваш как са получили разрешение за ползване - дали се е изисквало съгласие от теб и тн т. аз за единия ми център исках съгласие от хората, които са преки съседи. и правилно...

# 262
Мерси,Ерин,а вариантът да говоря с управител/собственик има ли смисъл?

# 263
  • Москва
Къде в Пловдив може да се намери хубава плюшена играчка Шрек?

# 264
Момичета,преди много време говорихте тук за някакъв супер спокоен авто-инструктор.Някой сеща ли се ?
Благодаря  Hug

# 265
Мерси,Ерин,а вариантът да говоря с управител/собственик има ли смисъл?

никакъв, защото той и да иска нищо не може да направи

# 266
Момичета,преди много време говорихте тук за някакъв супер спокоен авто-инструктор.Някой сеща ли се ?
Благодаря  Hug
Аз бях препоръчала Румен Ишпеков/а доколкото си спомням имаше и други доволни от него/-наистина щом мен ме изтрая и ме направи шофьор-явно е наистина много спокоен и кадърен човека/уточнявам това ми беше второ записване на шофьорски курс.....,и след като сума години живях с идеята,че от мен шофьор няма да стане,не само че станах,но и сега не слизам от колата/.

# 267
В Кючука или Кършака (все ги бъркам) имало някаква Танцова школа и провеждали йога за деца. Някой, сеща ли се къде по-подробно се намира?

# 268
  • Пловдив
На мен ми бяха препоръчали Сендов...и мисля днес при него да се запиша!А и мястото за теорията ми е удобно до работата.Ох,дано и от мен излезе шофьор! Blush

# 269
Аз карах шофьорския при Сендов. Много съм доволна. Чоплеше си семки и от време на време ми прасваше някоя забележчица. Въобще не се притеснявах от него. Научи ме да спирам и да тръгвам на баир, на което много се радвах.

Общи условия

Активация на акаунт