Къде в Пловдив???-21

• 60 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте отново да попитам ако някой не е прочел поста ми в началото на темата моля ви кажете знаете ли къде има медицински козметичен център за корекция на повърхностни капиляри по  лицето и други недостатъци? Wink
http://beautyderm-center.com/spl-technology/capillaries-and-pigmentation
Виж тук. Не съм си правила, нямам отзиви.  
Аз забелязвам много по краката си. Миналата година ги нямах. От бременността ли е, от що ли...
Ако се решиш да ходиш, после да споделиш!
Салона съм посещавала за други процедури и останах доволна.
Много благодаря момичета ще отида като се постопли и ще пиша, хубав ден на всички! Heart Eyes

Малко се оспамя темата, но капиляри по лицето с лазер, се махат докато е още по-хладно и не пече слънцето (заради възможна пигментация на третираните части). Тъй че, сега е момента, а не като се постопли.

# 241
  • Майничка
...Резене продават на едната от двете големи сергии за плодове и зеленчуци, точно на Капитан Райчо, от страната на Бефадо. Сергиите са точно преди павилиона за хляб и закуски.

Жива да си!  bouquet
Всеки ден по 2-3 пъти минавам от там, как пък не съм се сетила да потърся! ooooh!

# 242

Летни пижамки на Дисни къде има?
Но по - големи номера, като за 12 годишно момиченце?
Провери ли в магазина срещу Енергото (ул. Христо Г. Данов)? Преид два месеца някъде взех на сина от там с дълъг ръкав. Жената каза, че ще докара и с къс. Първо щяла да продаде каквото има от старите десени, респ. старите цени (13,50лв), полсе щяла да зареди и от новите герои, но цените щели също да бъдат нови.

# 243
  • Пловдив
...Резене продават на едната от двете големи сергии за плодове и зеленчуци, точно на Капитан Райчо, от страната на Бефадо. Сергиите са точно преди павилиона за хляб и закуски.

Жива да си!  bouquet
Всеки ден по 2-3 пъти минавам от там, как пък не съм се сетила да потърся! ooooh!

Simple Smile за нищо
виждала съм го на сергията, която е от към хлебарницата. Там продават и рукола, сушени домати и др. неща, които обикновено не ги намирам по сергиите.

# 244
  • Пловдив
Момичета, някой ходи ли на йога в 60-класното в Тракия да сподели впечатления и опит, може и на лични   Simple Smile

# 245
Търся хляб по БДС стандарт,никъде по големите вериги не открих,а предполочих ,че точно там ще заредят защото ще се изкупи.Вие намерихте ли вече такъв и къде??

Свекърва ми беше взела от магазин на КООП (този, който е на Ив. Вазов, че ни е близо) Не знам къде по кварталите има такива, но сигурно ги зареждат еднакво.
Ние откакто си имаме машина за хляб почти не купуваме, а и на свекърите печем. Този тя го беше купила от чисто любопитство

Благодаря за информацията.И ние имаме хлебопекарничка още от първите,но за толкова време само веднъж я ползвах и даже не успях да го опитам Embarassed
 А някой може ли да ми даде отзиви  за хляба  от пекарната,която се намира  почти на кръсновището  между Пешерско  шосе и  Васил Априлов

Не е препоръчително да се купува, защото се е случвало да изядем и цял хляб на вечеря Wink, а по принцип един хляб седмично ни е достатъчен, че и остава.
Обикновено е топъл, много вкусен и ми напомня за селския хляб от детството.

# 246
  • София / Пловдив

Летни пижамки на Дисни къде има?
Но по - големи номера, като за 12 годишно момиченце?
Провери ли в магазина срещу Енергото (ул. Христо Г. Данов)? Преид два месеца някъде взех на сина от там с дълъг ръкав. ......

Мерси  Hug там не съм проверявала още.
Намерих на две места, но само по - малки номера.

# 247
  • Пловдив
Някой има ли повече инфо за Нощта на музеите на 14,05/събота/ кои ще се отворени и евентуално някаква програма /ако има такава/ ? Знам само със сигурност за Историческия и Природонаучния, че ще работят!

# 248
  • Пловдив
Някой има ли повече инфо за Нощта на музеите на 14,05/събота/ кои ще се отворени и евентуално някаква програма /ако има такава/ ? Знам само със сигурност за Историческия и Природонаучния, че ще работят!

Намерих това:

http://www.plovdivbg.eu/%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0 … D0%B9-2011%D0%B3/

# 249
вилиана parvo mnogoooooooooooo sorry za latinicata,ama mi iz4eznaha nqkade bukvite na BG!Vzimala sam ot Parva Laji4ka!Hranata e OK,vkusna e,no malkata ne q qde6e,za razlika ot darjavnata!Pristiga ot 9-10.30!Obiknovenno e po edno i sa6to vreme vseki den,plus-minus 10 min!

# 250
  • Пловдив
Мами,как да открия един автоинструктор... Rolling Eyes Стефан Мазнев.Дали има някакъв регистър или нещо подобно???

# 251
Привет, момичета! Въпросът ми е по-скоро за темата за колективно пазаруване, но понеже там се пише за оферти от всички градове, та ми е малко трудно да ги следя. Моля да споделите, ако някой е посещавал  този кабинет и този салон .

# 252
  • Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.0 - има и за Пловдив само, питай там.

# 253
Благодаря, jul! Мислех, че темата вече я няма, но не се сетих, че може да е в друг подфорум.

# 254
  • гр.Пловдив

Възполвах се от предишната оферта. Доволна см. Млада, мила и внимателна лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт