Къде в Пловдив???-21

• 60 052
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Къде се намира МЦ Св.Св.Козма и Дамян???Само знам че е в Тракия  но къде и в гугъл не ми излиза моля за отговор  Praynig

# 211
  • Майничка
И още един акъл от опит за раниците - ако е от относително тънък плат (без "арматура" Wink) не е добре да с едно отделение или прекалено дълбоки отделения, тогава учебниците "висват" напред и язък за ортопедичния гръб, пък и повече се късат отгоре по шевовете, където идва по-силен опън. За съжаление, при доста раници с модни картинки го има този момент - високи, дълбоки, побират много, а като ги натовариш, всичко се стръска и опъне напред.

# 212
  • Пловдив
Къде се намира МЦ Св.Св.Козма и Дамян???Само знам че е в Тракия  но къде и в гугъл не ми излиза моля за отговор  Praynig

След Мебелна къща,на първото колело замиваш надясно и после първата в ляво покрай едни нови кооперации в розово.На 100-200м. след левия завой като свърши блока се вижда надписа.Навътре се пада малко...между 2 блока.

# 213
Усещам как идва голямото оръсване!
Сега от мерак ще изкупим света за първокласниците!

# 214
  • plovdiv
Хубави ученически раници къде мога да намеря по това време?
Търся по - голяма, ортопедична, за момиче.
Хипо-то го изключвам като вариант, вчера бяхме, нищо не ми хареса там.
От книжарница Джулия на Антим I Peace

# 215
  • Пловдив

Ееее,много от рано почнахте! Laughing

# 216
Здравейте момичета,няко може ли да каже къде излиза най-изгодно пране на килим,всъщност имам 2бр. +пътеки.Не можах да разбера- в тепавица рай  май цените са на килограм, а по автомивките на метър.Някой има ли скорошни наблюдения.

# 217
  • София / Пловдив

Ееее,много от рано почнахте! Laughing

Почнахме, ама не по свое желание  Wink
Скоро е рожденничка и един от подаръците, запланувани още от Коледа, е ученическа раница. И бабите ще се комбинират, та реших поне да е нещо по - прилично.

Мерси за съветите  Hug

# 218
Привет!
Имам едно питане за една асеновска фирма за трикотажни изделия- Тиенекс. Та въпроса ми е, къде в Пловдив продават нейна продукция?

# 219
Здравейте момичета,няко може ли да каже къде излиза най-изгодно пране на килим,всъщност имам 2бр. +пътеки.Не можах да разбера- в тепавица рай  май цените са на килограм, а по автомивките на метър.Някой има ли скорошни наблюдения.
Да, в тепавица Рай цената е на килограм, а и според вида на килима/пътеката.
Предлагат и опция измиване вкъщи (с перяща прахосмукачка).
Аз съм доволна от тази тепавица, имат пункт близо до нас, и като цени ми се струва добре, само дето пролетно време улучвам все калабалъка - и чакам по около 2 седмици да си взема килимите. Сега трябва да е спокойно Simple Smile

# 220
Търся хляб по БДС стандарт,никъде по големите вериги не открих,а предполочих ,че точно там ще заредят защото ще се изкупи.Вие намерихте ли вече такъв и къде??

# 221
  • Пловдив
И аз търсих. Не намерих нито в кваралните магазинчета, нито в големите вериги...

# 222
  • Пловдив
Търся хляб по БДС стандарт,никъде по големите вериги не открих,а предполочих ,че точно там ще заредят защото ще се изкупи.Вие намерихте ли вече такъв и къде??

Свекърва ми беше взела от магазин на КООП (този, който е на Ив. Вазов, че ни е близо) Не знам къде по кварталите има такива, но сигурно ги зареждат еднакво.
Ние откакто си имаме машина за хляб почти не купуваме, а и на свекърите печем. Този тя го беше купила от чисто любопитство

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 19:55 от _Пепи_

# 223
  • Пловдив

не съм намерила,но май и не се произвежда масово-брашната имали примеси и хлебопроизводителите не се наемали да правят хляб по стандарта
когато имало брашно,отговарящо на стандарта,тогава щели да произвеждат

Пепи
,имам машина за хляба ама пусти мързел Mr. Green

# 224
Момичета, къде в Пловдив продават пантофки на Befado?
Трябва ми 28 номер за момченце.

Общи условия

Активация на акаунт