Къде в Пловдив???-21

• 59 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.Пловдив
Искам да попитам пак - къде в пловдив предлагат почисване на вежди с конец?

# 346
В темата за базара, бяха обсъждали че миналите години, базарът е бил пред Общината. Т.е по моята представа пл. Стамболов е точно шадраваните пред Общината и копчетата.
Аз миналата или по миналата година купувах от базара и помня, че беше малко преди копчетата - някъде към Винария. Но паметта не ми е много силна  Laughing

# 347
  • тук-там
Моля, ако някой познава "читава" гримьорка да пише - за бала на щерката - навсякъде клепат като за последно, а тя иска просто естествен нежен грим...

# 348
Интересна лекция утре вечер
Биологично препрограмиране

# 349
  • Пловдив
Моля, ако някой познава "читава" гримьорка да пише - за бала на щерката - навсякъде клепат като за последно, а тя иска просто естествен нежен грим...

читава,читава колко да е читава Wink
аз съм доволна от моята /даниела/.препоръчвала съм я и на други момичета и те са доволни.ще пусна координати по-късно.
направете пробен,за да видите как са нещата и дали си пасвате като разбирания за нежен грим

# 350
  • тук-там
читава,читава колко да е читава Wink

Ами да и кажеш какво искаш и да го направи. Уж им казваш , че и показваш,  лек грим като за девойка, пък те го издокарват като на "магистралка"...То хубаво черното и опушеното е на мода,....ама няма нужда. Mr. Green
Ще чакам координатите  Peace

# 351
  • Пловдив
Wild_rabbit
Гримьор Даниела 0887867636.Дано да сте доволни

# 352
  • Пловдив
Wild_rabbit
Много сме  доволни от Дани ,ползвахме услугите и по-миналата година за бала.

# 353
  • тук-там
Wild_rabbit

bouquet

Ще пиша после...

# 354
  • пловдив
...
"КОпчетата " е базара,така ли остава?  Hug

заблудих се с Цар Борис трети,а то било Батенберг.Ах,тази история ,като не ми е била на сърце  Mr. Green

Момичетата нямат ограничение за мястото и идеята им е да е близо до сцената, защото ще изнасят и програмка. При последния ми разговор с едно от момичетата има идея да сложат и масичка, на която деца да оцветяват гипсови фигурки. Трапезица благодаря ти за поканата във Фейса  Heart Eyes Hug но нали си ме знаеш, че се пъхам навсякъде - де що базар се заформи, та направо ще си участвам /не в програмата разбира се , да не уплаша децата, а с традиционния ми декупаж/ Mr. Green

# 355
  • Пловдив
Момичета,помагайте за магазини за бебешки дрехи.Очаквам бебока  да се появи след няколко седмици,Препоръчайте ми магазин с качествени дрешки,от който да мога да купя почти всичко което ми трябва като начало.
Виж и в лявата част на търговията точно на пътя е магазина на "Ларж" за моето бебе всичко си бях взела от тях много здрави и качествени са им материите! Flutter

# 356
Знам,аз,даже и красотите разгледах,а покани цъках наред  Mr. Green Hug

на 11 юни семинар ТЕС начинаещи с Иван петърнишки-справки-в неговия форум  Peace

# 357
  • Пловдив
Момичета, някъде в центъра да има магазинче за перилен внос?  newsm78

# 358

Има едно магазинче до "Зара" срещу Дома на Младоженците.Там били гръцки,доколкото разбрах  newsm78

Друго магазинче имало срещу училище "Душо Хаджидеков" за немски перилни  Peace

# 359
  • гр.Пловдив

Има едно магазинче до "Зара" срещу Дома на Младоженците.Там били гръцки,доколкото разбрах  newsm78

Друго магазинче имало срещу училище "Душо Хаджидеков" за немски перилни  Peace

а това, което е пак на Христо Г Данов, но по към Кукления театър с какви е?

Общи условия

Активация на акаунт