Къде в Пловдив???-21

• 60 013
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, някъде в центъра да има магазинче за перилен внос?  newsm78
Срещу Душото. Peace Има немски и английски неща.

Аз също пусках във Фейсбук за базара. Според мен е най-добре да е на главната, защото потока е най-голям там. Peace Какви са цените горе-долу на декупажните неща?

# 361
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, някъде в центъра да има магазинче за перилен внос?  newsm78

Има едно магазинче до "Зара" срещу Дома на Младоженците.Там били гръцки,доколкото разбрах  newsm78

Друго магазинче имало срещу училище "Душо Хаджидеков" за немски перилни  Peace

а това, което е пак на Христо Г Данов, но по към Кукления театър с какви е?
с английски

# 362
Какви са цените на билетите за кукления театър? Знае ли някой?

# 363
  • Пловдив
Какви са цените на билетите за кукления театър? Знае ли някой?

ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

Пловдив 4000, ул.Хр.Г.Данов 14, 032/ 631 147
+359/32/ 62 32 75

# 364
  • Пловдив
4 лева са билетите - без значение дете или възрастен, ходихме скоро с моята племенничка на "Приказки с Топчо"

# 365
  • Пловдив
За магазинчетата за перилни препарати паралелен внос на ул. Хр. Г. Данов - това, което е по-близо до кукления театър е по-евтино. Един и същ гел за пране, който ползвам за бебето до Дома на младоженците е 11 лв за 18 пранета, а до Кукления театър - 8 лв за 11 пранета.

# 366
С какъв гел переш бебешко? Аз вземам Фрош от Метро 1,5 л за ок 9 лв.

# 367
  • гр.Пловдив
За магазинчетата за перилни препарати паралелен внос на ул. Хр. Г. Данов - това, което е по-близо до кукления театър е по-евтино. Един и същ гел за пране, който ползвам за бебето до Дома на младоженците е 11 лв за 18 пранета, а до Кукления театър - 8 лв за 11 пранета.

от написаното май-май излиза обратно

# 368
предполагам искаш да кажеш 18
С какъв гел переш бебешко? Аз вземам Фрош от Метро 1,5 л за ок 9 лв.
Феъри се казва препарата, нали, сателит са на Ариел.

# 369
Знам, че е раничко, ама аз да си попитам  Wink къде в Пловдив предлагат бански Феба  Peace

# 370
  • София
Пообиколих на доста места да детски момчешки сандалки, обаче до тук нищо. В Мечо Пух не ги бива изобщо, в Росиньол аутлета, Спорт Депо оутлета, Адидас аутлета, в склада зад Бирената - всичките ги обиколих, но нищо, които да 28-29 номер и да има модели. На Коматевско също ходих - нищо. Дайте още идеи къде да погледна? По магазините на главната има, това ми е за краен случай, само дето цената не ме устройва.

# 371
  • Пловдив
mamasvetla,Дайхман,Капчица,Касида

# 372
  • София
mamasvetla,Дайхман,Капчица,Касида

Да, Дайхман също гледах и може би после пак ще мина да ги видя и ако мерим, направо да купя. Страшно съм доволна от зимните ни ботуши, как не мръднаха.

# 373
  • Пловдив
аз също съм доволна от обувките в дайхман.напоследък само от там купувам за малката

зимата й взех боти на Колев и Колев-излезнаха отврат.след около месец кожата отгоре се напука и излющи.лепките взеха да не хващат напълно

# 374
Рекламация направи ли? аз съм много доволна от КиКза децата.Геокс ми се съдират,КиК издържат  Peace

От дайхман 100 % недоволни-на мен ми се разпраха едни обувки и 3 х ходих,докато ми върнат парите.На мъжа ми-при първия дъжд,но извън гаранционно.Неговите за  70 лв .От тогава мъжки обувки от Бг-мерси!

Общи условия

Активация на акаунт