Къде в Пловдив???-21

• 59 984
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте отново да попитам ако някой не е прочел поста ми в началото на темата моля ви кажете знаете ли къде има медицински козметичен център за корекция на повърхностни капиляри по  лицето и други недостатъци? Wink

http://www.facebook.com/pages/DERMA-PLUS/209111552435387?sk=info

д-р Маги Гюрова

Мерсииииии  Heart Eyes
само ако може някой да ме ориентира приблизително къде е това, защото по картата нещо немога?!

# 391
  • Пловдив
Някой беше питал за бански Feba,сега бях в Билата под Халите,все още го има този магазин за бельо и бански.Като влезнеш в ляво се намира магазина Peace

# 392
  • Пловдив
Някой беше питал за бански Feba,сега бях в Билата под Халите,все още го има този магазин за бельо и бански.Като влезнеш в ляво се намира магазина Peace

А като цени как са?

# 393
От миналата година имам спомен, че се движиха между 50 и 70лв  Peace

# 394
  • на село
Къде да си направя педикюр в Кичука newsm78
Препоръчайте ми някоя мацка  bouquet

# 395
Добър салон има до парк Белите брези.
Като се тръгне по уличката, която е срещу пощата на Пере Тошев, пада се между аптеката и училището, първата пресечка в ляво и почти веднага от дясната страна под една нова кооперация е салона.
В момента ми се губи как беше точно името му, но входа се забелязва, има табели.

# 396
  • до Пловдив
препоръчайте ми фирма която да дойде на място за изпиране на кухненски ъгъл

# 397
  • Пловдив
А къде да търся детски халат?Български и на сносни цени? Peace

# 398
  • Пловдив
Фирмаа за почистване-0896720383

Детски халат-Метро
А за цените на банските беше затворено и не видях Grinning
Тандонова79 започна ли шоф.курс?

# 399
  • Пловдив
Фирмаа за почистване-0896720383

Детски халат-Метро
А за цените на банските беше затворено и не видях Grinning
Тандонова79 започна ли шоф.курс?

Дааа,вече ходя на теорията! Peace

# 400
  • Пловдив
Ако ходиш на Лиляна Димитрова,да знаеш,че са много добри.Аз от там всичко разбрах и взех листовките от първия път.Айде да не спамя повече Grinning

# 401

вчера мернах халати  и кърпи на Яна ,а може би и на други  бг фирми в едно малко  магазинче до спирката срещу паркчето  между Пещерско шосе и Васил Априлов,но има смисъл да проверяваш,ако ти е наблизо,защото не съм влизала и не знам дали има точно детски

# 402
  • Пловдив

вчера мернах халати  и кърпи на Яна ,а може би и на други  бг фирми в едно малко  магазинче до спирката срещу паркчето  между Пещерско шосе и Васил Априлов,но има смисъл да проверяваш,ако ти е наблизо,защото не съм влизала и не знам дали има точно детски

Мерси!Не ми е близо,но ако минавам ще погледна.

п.п.да на лиляна д.ходя...ох,дано и аз да мина,но сега 2 пъти се държат листовки!

# 403
препоръчайте ми фирма която да дойде на място за изпиране на кухненски ъгъл

Тепавица "Рай" перат мебели по домовете.
Имат сайт с подробно описание на цените и услугите:  www.tepavica-rai.com

# 404
  • София

Мерси!Не ми е близо,но ако минавам ще погледна.

п.п.да на лиляна д.ходя...ох,дано и аз да мина,но сега 2 пъти се държат листовки!

Халати има във Форума и в Маркет Центъра на Кап. Райчо. На Яна са, дано само да съществуват магазините, че скоро не съм ги посещавала.

Няма да се плашиш от листовките - тренировка му е майката.....накрая наизуст ще ги знаеш. Аз имах навремето диск и на рс решавах непрекъснато - резултата е, че ги взех без грешка. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт