Къде в Пловдив???-21

• 59 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета ,имам спешна нужда от помощ. Praynig
Знаете ли къде в Пловдив продават Eliabetta Franchi
В магазина,който е до Новотела-по посока пешеходния мост като вървиш,так където е Office 1 и след него е магазина ( дано си ме разбрала   Embarassed  ).Това е ако питаш за оригинали,иначе ментета има в Гранд-а  Peace

# 406
  • Пловдив
Момичета, къде да намеря детски дъждобран (за 8г. дете)? Без значение от тънките или плътните, че ми е спешно.

# 407
  • Пловдив
Детски халати има и в големия магазин за турски кърпи и спално бельо на бул. Л. Димитрова до светофара. Аз скоро купих от там хубав дебел детски хавлиен халат за 15 лв. Не ми допада много като цветове, в смисъл, че цветовете не са точно детски, даже хич  Mr. Green, обаче платът е хубав, дебел и много добре попива.

# 408
bugaboo, може ли да обясниш малко по-подробно местоположението на този магазин, че не се ориентирам изобщо в посочения район. За 15 лв, ако качеството е добро, цветовете не ме притесняват никак.

# 409
  • Майничка
bugaboo, може ли да обясниш малко по-подробно местоположението на този магазин, че не се ориентирам изобщо в посочения район. За 15 лв, ако качеството е добро, цветовете не ме притесняват никак.

Кръстовището на "Мария Луиза" и "Родопи", магазинът е краен, почти на ъгъла, под дългия блок, където е "Авеню", навремето беше автосалон на Деу, после мебелен магазин.

# 410
  • Пловдив
Момичета, къде да намеря детски дъждобран (за 8г. дете)? Без значение от тънките или плътните, че ми е спешно.
Много красиви видях в Джъмбо / до чадърите/, повече са за момичета.  Peace
Купувала съм от Юск преди години, но сега не зная дали има още.

# 411
  • Пловдив
Нотариус който работи в събота някой да знае?

# 412
  • пловдив
...
"КОпчетата " е базара,така ли остава?  Hug
заблудих се с Цар Борис трети,а то било Батенберг.Ах,тази история ,като не ми е била на сърце  Mr. Green
Момичетата нямат ограничение за мястото и идеята им е да е близо до сцената, защото ще изнасят и програмка. При последния ми разговор с едно от момичетата има идея да сложат и масичка, на която деца да оцветяват гипсови фигурки.

По последни данни ще се строи самостоятелна сцена, защото се оказа , че сцената срещу общината е заета с доста други програми. Сцената ще е между Винарията/бившото кафене Малборо/ и касата на МТел, за сега казаха, че ще базара ще стартира в 9ч и ще продължи до 20ч.

# 413
  • Пловдив
Джони, благодаря!  Hug Не ми остана време да стигна до Джъмбо, взехме от Юск голям дъждобран и го посмалих Simple Smile

# 414
Хубави памучни одеала ( нормални размери) къде? Ще проверя самоковска комуна на Брезовско,друго?
Благодаря  Hug

# 415
  • Пловдив
От къде мога да си купя постелка (килимче) за йога на сносна цена?

# 416
Момичета,къде мога да намеря хубави керамични саксии?  newsm78

# 417
  • Пловдив
В подлеза на Понеделник пазара има едно магазинче с керамика, много хубави саксийки има там.

# 418
Хубави памучни одеала ( нормални размери) къде? Ще проверя самоковска комуна на Брезовско,друго?
Благодаря  Hug
Във Мол Галерия на третия етаж е магазин Roxima- от там купих одеала памучни с много красиви десени.Размерите непомня-цената беше 29 лева.
http://eshop.roxymadream.com/product/285/rozova-gradina.html
това е одеалото

# 419
Благодаря,ще го посетя  Hug

Магазина на Самоковска комуна на Брезовска вече го няма,закрили са го .Жалко .

П.С. Разгледах сайта-големи красоти има ,благодаря за идеята  Hug

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 14:07 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт