Къде в Пловдив???-21

• 59 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Хубави памучни одеала ( нормални размери) къде? Ще проверя самоковска комуна на Брезовско,друго?
Благодаря  Hug
Родопска тъкан, ако още съществува магазина в уличката зад БНБ която се задънва в 6ти септември  Peace

# 421
Гледала съм там мин. година-не ми харесаха .И ограничен избор,май само 1-2 имаха .Благодаря за идеята   bouquet . Peace

# 422
Утре трябва да купя помпа за надуване на балони. Идеи къде мога да намеря? Джъмбо?

# 423
  • Пловдив
Утре трябва да купя помпа за надуване на балони. Идеи къде мога да намеря? Джъмбо?

Euroland. Поне миналата година имаше.

# 424

Къде е Euroland?

# 425
  • Пловдив

Къде е Euroland?

Евроленд се намира до Сладоледената къща на пощата (бившата Руска книжарница), срещу Мтел почти.

# 426
Да ви попитам... Къде мога да намеря дамски гащеризон? Искам да е от две части - потниче и панталон, и да е на що-годе сносна цена. Спешно е!  Wink

# 427
Момичета, някой празнувал ли е детски рожден ден в центъра в Ленинград? Някакви отзиви и мнения, моля ви?!  newsm78 Трябва скоро да решим... Колебая се между него и Тон Бонбон 2  bouquet

# 428
ЗАвиси колко балона ще надуваш, но по-добра работа може да ти свърши електрическа помпа за автомобилни гуми. Ако имате в автомобила, ползвай нея . При положение, че  балоните са много с механичните помпи за балони  ще видите голям зор и ще останете без ръце. Peace

# 429
ЗАвиси колко балона ще надуваш, но по-добра работа може да ти свърши електрическа помпа за автомобилни гуми. Ако имате в автомобила, ползвай нея . При положение, че  балоните са много с механичните помпи за балони  ще видите голям зор и ще останете без ръце. Peace
20-30 балона в класната стая на сина ми за 24 Май Peace Благодаря за идеята за ел.помпа.

# 430
Ако си с кола - мини през ТБ2 и ще ти ги надуем за по-малко от минута.
На 24ти имаме пет украси, 20-30 балона повече или по-малко няма да променят нещата.
Помпи за дюшеци и автопомпи не могат да надуват балони.

# 431
Ако си с кола - мини през ТБ2 и ще ти ги надуем за по-малко от минута.
На 24ти имаме пет украси, 20-30 балона повече или по-малко няма да променят нещата.
Помпи за дюшеци и автопомпи не могат да надуват балони.

Поля, благодаря ти, както винаги си много отзивчива, ако не намеря помпа днес, ще ти звънна по късно. Peace

# 432
Момичета,да ви питам...какво има в бившия "Детски свят" в Тракия?Дали е нещо като търговски център в стил "Форум" или е нещо друго  Thinking

И има ли го още Евро1Ленда на 2-рия етаж във "Форум"?

# 433
  • София / Пловдив

Някакви отзиви за тортите в сладкарницата зад Военна болница?

Момичета, някой празнувал ли е детски рожден ден в центъра в Ленинград? Някакви отзиви и мнения, моля ви?!  newsm78 Трябва скоро да решим... Колебая се между него и Тон Бонбон 2  bouquet

Били сме там на РДен поне 4-5 пъти. За мен са несравними двата центъра. Не мога да се сетя за нещо, което да накланя везните в полза на Ленинград. Бих избрала Тон Бонбон без грам колебание.

# 434

Някакви отзиви за тортите в сладкарницата зад Военна болница?

Били сме там на РДен поне 4-5 пъти. За мен са несравними двата центъра. Не мога да се сетя за нещо, което да накланя везните в полза на Ленинград. Бих избрала Тон Бонбон без грам колебание.
Peace И аз съм За

Общи условия

Активация на акаунт