Къде в Пловдив???-21

• 59 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 435

Някакви отзиви за тортите в сладкарницата зад Военна болница?

Момичета, някой празнувал ли е детски рожден ден в центъра в Ленинград? Някакви отзиви и мнения, моля ви?!  newsm78 Трябва скоро да решим... Колебая се между него и Тон Бонбон 2  bouquet

Били сме там на РДен поне 4-5 пъти. За мен са несравними двата центъра. Не мога да се сетя за нещо, което да накланя везните в полза на Ленинград. Бих избрала Тон Бонбон без грам колебание.
Подкрепям!
И аз нямам кой знае колко добри спомени от "Санкт Петербург", а и отдавна не са ни канили там, което е показателно накъде са тръгнали нещата за този детски център. "Тон Бонбон" си е класика, няма какво да се колебаеш.

# 436
Благодаря момичета за комплиментите. Надявам се да се заслужени честно.
Относно Ленинград трябва да се отбележи следното:
Ние често правим програми там и стават добри партита.
Центърът е много благодатен за украса /там са ставали едни от най-хубавите и грандиозни украси, които обират комплименти и от чуждестранни наши колеги/.
Така че ако се подготвя една малка сватба с много гости, аксесоари и тн т, Лениград е повече от перфектен.
Там съм правила и правя уникални партита и за щастие срещам страхотна подкрепа от целия персонал.

# 437
Къде в Пловдив могат да се облекат тъща и свекърва за официалерн повод? И двете са пухкави.

# 438
  • Пловдив
Шушулче-пробвай в Халите на 1 етаж.Там има два магазина на бълг.марки.Имат големи размери Peace

# 439
Нищо не им харесало, вчера бяхме.

# 440
  • Пловдив
Тогава варианта е ушиване Peace

Купуват си плат и бегом при шивачка Grinning

# 441
  • Майничка
Шушулче, пробвай магазин Ивия, на "Иван Вазов", м/у градината и библиотеката. А също и "Мариана 1", на "Отец Паисий", горе-долу с/у дългата страна на аптеката до "Хепи".

# 442
  • София / Пловдив
Ако в детския център в Ленинград се наемат аниматори - да, може и да става.
Пространството е голямо, но пък пускат и деца извън РДен.
Но занимавките иначе са никакви, на 40-тата минута дечурлигата полудяват и става страшно  Crazy

# 443
В м-н Ревю на Главната до пирожките има големи № .Има табела за големи №.Дано инфото да ти помогне  Peace

# 444
  • Пловдив
На бул.Христо Ботев  малко преди Военна болнца като се тръгва от сточна гара от дясната страна има магазин за големи номера официални дрехи .Фирмен магазин е.

# 445
Благодаря на всички! Помогнахте ми да се ориентирам!  newsm51

# 446
Момичета,минавам само да кажа -магазина за одеала в Галерия ( Рокси ,или как му беше името) е наистина много добър.Не съм очаквала от БГ-производители да имат такива красоти-хубави цветове -спални комплекти,одеала-памучни и мекички за количка,шалтета.И цените ми се сториха добри.
Благодаря на "да ама не",че сподели  Hug

# 447
  • Майничка
Аз пък да кажа, че в Гранда вече няма Сани, в случай, че някой се засили натам. Wink

# 448
  • Пловдив
Да следя полезната информация...

как така няма Сани? Искаш да кажеш, че  почти няма стока, или че са го закрили?

# 449
Аз пък да кажа, че в Гранда вече няма Сани, в случай, че някой се засили натам. Wink

Много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт