Къде в Пловдив???-21

• 59 988
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

беше изтекла гаранцията
взех ги от мечо пух и там е един месец
не знам дали от магазина им в Мола ще е повече

# 376
Знам, че е раничко, ама аз да си попитам  Wink къде в Пловдив предлагат бански Феба  Peace
Преди две години си купувах от Халите, от подземния етаж. За съжаление не знам дали въобще го има още този магазин. Ако ти е удобно, можеш да провериш.

# 377
Знам, че е раничко, ама аз да си попитам  Wink къде в Пловдив предлагат бански Феба  Peace
Преди две години си купувах от Халите, от подземния етаж. За съжаление не знам дали въобще го има още този магазин. Ако ти е удобно, можеш да провериш.
Там не са ли Билла?

# 378
Там не са ли Билла?
Ах, верно, че направиха цялото подземие Била  Embarassed Много се извинявам, че забравих.

# 379
Феба продават в два магазина на Пешеходния мост  Peace Единият се казва Онтарио и зареждат сезонно - лятото летни артикули, зимата - зимни неща. Другият е от другата страна близо до един фризьорски салон и по принцип предлага бельо. В момента няма бански все още в нито един от двата Peace

# 380
Момичета, някъде в центъра да има магазинче за перилен внос?  newsm78
Срещу Душото. Peace Има немски и английски неща.

и аз пазарувам само там, много съм доволна и от цени и от качеството на немските препарати.

# 381
  • тук-там

Феба има  до спирката на Тунела -север, откъм страната на Главната - като тръгнеш от подлеза към Железарска - в дясно се пада - магазинчето е малко- за бельо. Вчера мернах няколко модела , но май нямаше голямо разнообразие - дамата каза, че голямо зареждане ще имат в средата на юни. Peace

# 382

Феба има  до спирката на Тунела -север, откъм страната на Главната - като тръгнеш от подлеза към Железарска - в дясно се пада - магазинчето е малко- за бельо. Вчера мернах няколко модела , но май нямаше голямо разнообразие - дамата каза, че голямо зареждане ще имат в средата на юни. Peace
Феба продават в два магазина на Пешеходния мост  Peace Единият се казва Онтарио и зареждат сезонно - лятото летни артикули, зимата - зимни неща. Другият е от другата страна близо до един фризьорски салон и по принцип предлага бельо. В момента няма бански все още в нито един от двата Peace
Много благодаря  Hug

# 383
Помагайте,пералнята се развали  ooooh!  и е извън гаранция !
Ако знаете сервиз или просто човек,който оправя перални и имате добри  впечатления,моля да ми  дадете някакви координати   bouquet      

Благодаря за отговорите!Обадих се!   bouquet                    

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 11:47 от mucana

# 384
Момичета ,имам спешна нужда от помощ. Praynig
Знаете ли къде в Пловдив продават Eliabetta Franchi ?

# 385
  • Пловдив
Моля за отзиви за масажите в студио Стелианс в Кичука и за студио Вайълет перфекшън в Рилон център. Знам, че молбата ми не е за тук, но съм запазила ваучери за подарък и се колебая, а утре най-късно трябва да платя.

# 386
  • Пловдив
Моля за отзиви за масажите в студио Стелианс в Кичука и за студио Вайълет перфекшън в Рилон център. Знам, че молбата ми не е за тук, но съм запазила ваучери за подарък и се колебая, а утре най-късно трябва да платя.

Мога да дам отзиви за Стелианс. Като обстановка студиото не е нещо особено, мъничко е, скромно, в никакъв случай не е луксозно, но е чисто и уютно. Работят две момичета, и двете работят много добре. Аз бях взела ваучери за майка ми, тя остана много доволна и покрай нея започнах и аз да ходя. Майка ми получи облекчение от болки, които влачи с години, а аз се освободих от моите болежки покрай бременността, раждането и кърменето. След първия цялостен масаж на мен ми препоръчаха да ходя два пъти седмично само на частичен на гърба, защото там ми бяха основно проблемите, като ми предложиха и намалена цена. За около 5 посещения вече не усещах болка и скованост и разредих посещенията. Честно казано с удоволствие бих ходила и по-често, но ми липсва време, а и финанси все пак Simple Smile
Надявам се да съм била полезна.

# 387
Момичета ,имам спешна нужда от помощ. Praynig
Знаете ли къде в Пловдив продават Eliabetta Franchi

# 388
  • Пловдив
bugaboo   bouquet

# 389
Здравейте отново да попитам ако някой не е прочел поста ми в началото на темата моля ви кажете знаете ли къде има медицински козметичен център за корекция на повърхностни капиляри по  лицето и други недостатъци? Wink

http://www.facebook.com/pages/DERMA-PLUS/209111552435387?sk=info

д-р Маги Гюрова

Общи условия

Активация на акаунт