Къде в Пловдив???-21

• 59 966
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Да следя полезната информация...

как така няма Сани? Искаш да кажеш, че  почти няма стока, или че са го закрили?

Аз подочух слух, че бившата му жена на собственика ги е купила Санитата (тя държи Лекси), защото положението е било много зле. Сега само времето ще покаже какво ще стане със Сани. Може да стане Лекси, аххаха, знае ли се...

# 451
  • Майничка
Нямаше стока до онзи ден.
От вчера вече окончателно го затвориха, на негово място щяла да стъпи друга верига.
И аз чух за Лекси, нищо че се надявах на Пикадили. Mr. Green

# 452
Видях, че по-напред в темета е писано за обувки Чипо, но не разбрах имат ли магазин още във Форума или не и къде могат да се намерят, ако не там ?

# 453
Нямаше стока до онзи ден.
От вчера вече окончателно го затвориха, на негово място щяла да стъпи друга верига.
И аз чух за Лекси, нищо че се надявах на Пикадили. Mr. Green

Мъжът ми каза, че имало надпис, че е в ремонт и ще отворят следващия месец.

# 454
Момичета,някой има ли отзиви за доктор Титова,дерматоложка,която има частен кабинет в Пловдив?Препоръчаха ми я,но искам да събера мнения понеже става въпрос за 7-месечно бебе.

# 455
  • Пловдив
Аз пък да кажа, че в Гранда вече няма Сани, в случай, че някой се засили натам. Wink

А сергията за вестници също ли я няма?

# 456
Днес офисът на Орифлейм в Пловдив, на пл. Съединение, работи ли?

# 457
  • Майничка
...А сергията за вестници също ли я няма?

Тя е във фоайето.

# 458
  • Пловдив
...А сергията за вестници също ли я няма?

Тя е във фоайето.

Фоайето - в смисъл като влезеш в сградата на Гранд?
Санито така или иначе вече съм го преживяла, защото година и повече зареждането им беше под всякаква критика, но тази сергия за вестници е най-добре заредената в района

# 459
  • София / Пловдив

Аз пак да питам някой има ли отзиви за тортите от сладкарницата зад Военна болница?

# 460
  • Пловдив
Тортите не съм ги пробвала от години. По Великден се случи да мина оттам и опитах ашурето им - не беше лошо, но и не ме впечатли особено

# 461
  • Пловдив
Средна хубост са тортите. Всички са с еднакъв вкус -сметана  и ванилов крем само украсата е различна. Като отношение цена/качество си отговарят. Взимала съм за детска градина защото са пресни има етикет с дата на производство и имат интересни украси което за децата в детската градина е най-важно в една торта.

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 09:30 от mdonkova

# 462

Аз пак да питам някой има ли отзиви за тортите от сладкарницата зад Военна болница?

Взимала съм нормална торта от там,бяла сметанова с много плодове отгоре.Струваше 10-11 лв.Съвсем прилична,нищо впечатляващо,но в никакъв случай лоша  Peace

# 463
  • София / Пловдив
Благодаря ви!

...... Взимала съм за детска градина защото са пресни има етикет с дата на производство и имат интересни украси което за децата в детската градина е най-важно в една торта.

За същото я търся и аз. Защото тази година празнуването на РДен ще ни е на три пъти  Crazy Наблизо ми е сладкарницата, та се сетих за нея.

# 464
Мен ако питаш, недей да правиш чак такъв компромис.
Това което търсиш мисля, че е по-добро да го намериш в торти Чочко, първо момичетата са страшно любезни, изборът е много голям, цените са ниски, а вкусът е съвсем приемлив.

Общи условия

Активация на акаунт