Къде в Пловдив???-21

• 59 943
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, имате ли някакви впечатления от ресторант Рива, този, който е в сградата на детския център Маккуин. Чух добри отзиви, а трябва да правя едно семейно парти. newsm78

# 481
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив се продава хавлиен плат?
Ще съм благодарна на всякаква информация  bouquet

# 482
  • София
Момичета, имате ли някакви впечатления от ресторант Рива, този, който е в сградата на детския център Маккуин. Чух добри отзиви, а трябва да правя едно семейно парти. newsm78
Посещавали сме го няколко пъти, пицария е, но има и други неща в менюто освен пиците. Смея да твърдя, че всички бяхме единодушни - прекрасно обслужване и много добра кухня. Каквото си поръчахме, грешка нямаше. Мисля, че няма да съжаляваш.

# 483
Това което търсиш мисля, че е по-добро да го намериш в торти Чочко, първо момичетата са страшно любезни, изборът е много голям, цените са ниски, а вкусът е съвсем приемлив.
Aз не съм никак впечатлена нито от вкусовете на тортите (4 различни парчета взехме), нито от компетентността на персонала.
Ние избираме сватбена торта.
ами отиди на другото място, което се спрягаше, тогава и ще се впечатлиш съвсем...
сватбена торта не бих си и помислила да поръчам от там
в случая говорихме за непретенциозна торта за детската градина на ниска цена
а колкото до компетентността на персонала, позволи ми да съм ги тествала в екстремни условия и да се справяли блестящо. Рядко правя комплименти за обслужването, но тези момичета си го заслужават отвсякъде.

# 484
  • Пловдив
Момичета, от къде да купя хубаво прясно агнешко месо около Тримонциум?

# 485
  • Пловдив
kori_1 хавлиен плат има в магазина за платове,който се намира на ул.Никола Палаузов 1,която е като се тръгне по Опълченска от Главната,втората в ляво.Улицата срещу Диетичния магазин.Има табела на улицата-Роми-текс,италиански платове Peace

# 486
Това което търсиш мисля, че е по-добро да го намериш в торти Чочко, първо момичетата са страшно любезни, изборът е много голям, цените са ниски, а вкусът е съвсем приемлив.
Aз не съм никак впечатлена нито от вкусовете на тортите (4 различни парчета взехме), нито от компетентността на персонала.
Ние избираме сватбена торта.
а колкото до компетентността на персонала, позволи ми да съм ги тествала в екстремни условия и да се справяли блестящо. Рядко правя комплименти за обслужването, но тези момичета си го заслужават отвсякъде.
Позволи ми да не се съглася с теб. Едно-единствено посещение ми беше достатъчно Wink.

# 487
Можете ли да ми препоръчате добър кожен лекар?
От къде мога да купя турски лири?

# 488
[Позволи ми да не се съглася с теб. Едно-единствено посещение ми беше достатъчно Wink.

Peace
според мен си е грешка на първо място да търсиш там сватбена торта
ох, най-най- от всичко обичам да избирам торти... повече се радвам от децата на това. сега наближава рождения ден на момчето ми и каква страхотна торта сме си избрали!!! имам само две деца за съжаление, хубаво е, че редовни клиенти от 100 години ме оставят да им избирам тортите и не ме ограничават в нищо, та и аз да си се  радвам постоянно.

# 489

всички оборотни чейнч бюра /ще ти дадат по-изгоден курс от банките/
чейнч бюрата на гроздовия пазар и в началото на търговиите на брезовска
също и банките /големи клонове/, но ще ти резнат главата от кръста
на цветната валута маржовете са впечатляващи

# 490
Някой по-горе беше писал, че балони не могат да се надуват с ел. помпа за автомобил - няма татова нещо. Надуват се и то още как. Днес синът ми и племениците с две помпи надуха над 50 балона за отрицателно време. StopМоже би просто балоните, които не са могли да се надуват да не са били свясни.

Ченчбюро"Магурата" в дясно на Общината 0888701408 винаги има. Курсът е добър. Преди границата има много ченч бюра - там  е още по-добър курса/ но разликата е в третия знак след десетичната запетая/
Най-изгодно е на Капитанандреево - на бензиностанцията на Шел в дясно, преди бариерара на ГКП. Peace

# 491
kori_1 хавлиен плат има в магазина за платове,който се намира на ул.Никола Палаузов 1,която е като се тръгне по Опълченска от Главната,втората в ляво.Улицата срещу Диетичния магазин.Има табела на улицата-Роми-текс,италиански платове Peace
Много благодаря Only   bouquet Ще отида да видя на място при първа възможност, знаеш ли случайно горе долу на каква цена е хавлиения плат?
Приятна седмица  bouquet

Ако някой знае от къде мога да си купя по-евтини но на прилично качество мъжки ризи, ще съм много благодарна?  bouquet

# 492
  • Пловдив
Kori_1 цената е 9 лв,шир.1,60 Grinning

# 493
  • Пловдив
Имам следната молба към вас  Embarassed  Имам нужда от едни капки за очи,които за сужаление не се продават в България,но гима в Гърция,та молбата ми е,ако някой има познат или близък,който живее там и може да ми ги купи,нека ми пише на ЛС. Благодаря предварително!   bouquet

# 494
[Позволи ми да не се съглася с теб. Едно-единствено посещение ми беше достатъчно Wink.

Peace
според мен си е грешка на първо място да търсиш там сватбена торта
ох, най-най- от всичко обичам да избирам торти... повече се радвам от децата на това. сега наближава рождения ден на момчето ми и каква страхотна торта сме си избрали!!! имам само две деца за съжаление, хубаво е, че редовни клиенти от 100 години ме оставят да им избирам тортите и не ме ограничават в нищо, та и аз да си се  радвам постоянно.
Започнах да обикалям всички сладкарници и сладкарски цехове. Чочко кумовете си ги избраха. Насочи ме къде да ходим. Неделята я изключваме, защото тортите им са ми тежки.

Общи условия

Активация на акаунт