Къде в Пловдив???-21

• 59 912
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Някой да знае къде в Пловдив има Арабски магазин  newsm78

Ориентирай ме за какво ти трябва по-точно.

П.С. Аз не мога и не мога да си намеря така търсения гащеризон...  Cry

за сос или сок от Нар, днес обиколих всичките ми известни магазини за диетични продукти и навсякъде ме гледаха учудено  newsm78 като казах какво търся , а в София имало такова нещо в Арабските магазини - та затова питах

сок от нар би трябвало да има в био магазина на Балев в МОЛ Пловдив http://www.balevbiomarket.com/catalogsearch/result/index/?p=8&am … D0%BD%D0%B0%D1%80 (соковете от нар са на последната страница)

# 541
A, Хумус в консерва на Дурра? Майка ми го купува от арабски магазин в София, но ако го има тук, да и спестя мъкненето Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Някой виждал ли е в Пловдив да се продава кисело мляко и айрян на " Домлян" ?

# 543

В Карфур  Peace

# 544
  • София / Пловдив
Затвореният вече магазин Сани в Гранд-а ще става Лекси  Laughing

# 545
  • Пловдив

Ураааааааааа!  newsm44

# 546
Момичета, знаете ли от къде мога да купя второ ниво за сгъваемо легло на Бертони. Намирам само такива на скъпите марки от нива 60 лева и нагоре, което е много при условие , че едно ново легло е 100 лева. Аз имам такова от първата бременност , но съм "скрила" някъде втория етаж. А сега най-късно до 1 юни ще родя второто си дете и не знам къде ще го сложа да спи...Помагайте, моля ви...

Защо не провериш в склада на Чиполино, там имат резервни части - предполагам, че ще стане и на кошарка Бертони.

# 547
  • Пловдив

В Карфур  Peace

И в Лекси Wink

# 548
  • Пловдив

Ехааа, супер!
Сигурна ли е информацията, защото отпред на Гранда, пише че магазин Сани ще отвори след ремонт през юни.
И затова се чудех дали няма пак да отвори като Сани.

# 549
  • гр.Пловдив
Вчера и аз го четох

http://www.marica.bg/show.php?id=55224

# 550
  • Пловдив

Значи е 100% сигурно вече.   bouquet

# 551
  • Пловдив
Аз пазарувам редовно от "Лекси" в Смирненски и отдавна набират персонал за новия обект/ бившето САНИ/ , в-к "Марица" изостават с инфото.  Laughing А това "Лекси" на бул. "Марица" да не е точно зад ШЕЛ, там се строи усилено вече доста време една изоставена сграда.  Thinking

# 552
А това "Лекси" на бул. "Марица" да не е точно зад ШЕЛ, там се строи усилено вече доста време една изоставена сграда.  Thinking
Точно това е. Строежът върви с доста добро темпо и наистина може и да са готови до юли.

# 553
  • Пловдив
Момичета, беше коментирана шивачка до Тримонциум,може ли точно някой да ми пише,къде се намира.

# 554
А, какво представлява това Лекси, защото май и то е някаква пловдивска верига? Не знам, да се радвам ли или не Simple Smile Има ли хубав щанд за плодове и зеленчуци, диетични и здравословни храни, избор на млечни продукти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт