Къде в Пловдив???-21

• 59 894
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Да.но са без долен чаршаф...

# 601
  • Пловдив
ivka_007  складче за бебешки храни има е Кършияка зад магазин Триумф.

Това складче май е същото, Сънчо, защото зад Триумфа е ул .Карловска. Днес ходих, но беше затворено и дори ми се стори, че май изобщо не работи, бях спуснати външни щори, но изглеждаше все едно не е отваряно от доста време  newsm78

Взех пелени от Била. Либерото, 84 бр, бяха намалени от  на 27.67 (стотинките не съм много сигурна дали бяха точно такива) . Не знам какви са цените в другите големи магазини, но в бебешките , като baby land  , същите пелени бяха 37лв.

# 602
  • на село
.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 19:14 от Pola777

# 603
  • на село

Момичета може ли да ми кажете от къде да купя спално бельо за детска стая с принцесите на дисни и уинкс но да бъде на приемлива цена защото не ми се дават от порядъка на 100-150лв
Много ще съм благодарна  Hug Hug Hug

В Карфур има промоция на детски комплекти на Дисни,цената е  26лв  Peace

Да.но са без долен чаршаф...
Напротив комплекта е от 3 части включва 2 чаршафа и 1 калъфка.

# 604
  • Пловдив
бутат целия рум, но какво ще бъде на негово място да каже някой, аз не знам и не ми е останало време да се интересувам

И аз не знам какво ще правят на мястото, но се сещам, че онзи ден собственника на Дизма спомена, че всички мебели е пуснал на половин цена там, така че ако някой има нещо да купува, може да хвърли едно око  Mr. Green

То пък там повечето мебели са такива, че и да ми ги подаряват пак няма да ги взема.  Mr. Green

# 605

Това складче май е същото, Сънчо, защото зад Триумфа е ул .Карловска. Днес ходих, но беше затворено и дори ми се стори, че май изобщо не работи, бях спуснати външни щори, но изглеждаше все едно не е отваряно от доста време  newsm78

Взех пелени от Била. Либерото, 84 бр, бяха намалени от  на 27.67 (стотинките не съм много сигурна дали бяха точно такива) . Не знам какви са цените в другите големи магазини, но в бебешките , като baby land  , същите пелени бяха 37лв.
Същото е да, не се притеснявай, то така си изглежда. Явно е било затворено, просто е много старо и занемарено, но продуктите вътре нямат грешка! Съжалявам само, че не го открихме по-ранко...

# 606
Момичета, като говорим за западнали сгради, някой знае ли какво ще става със старата поща в Кършияка? Теренът е доста голям, а сградата още повече, чудно какво са намислили? newsm78

# 607
  • Москва
Стара поща!? Къде е тя?!  newsm78 Аз знам само тази до църквата " Св. Иван Рилски"  Thinking

# 608
А така, точно за нея говоря. Преместиха я в една сграда на Подем на второто колело на панаира - пощата де. Сградата до църквата "Св. Иван Рилски" я изпразниха, е, има някакви хора, мотаят се насам-натам, но пощата там вече няма!

# 609
  • Пловдив

Същото е да, не се притеснявай, то така си изглежда. Явно е било затворено, просто е много старо и занемарено, но продуктите вътре нямат грешка! Съжалявам само, че не го открихме по-ранко...

Мерси, значи в понеделник пак ще отида   bouquet

# 610
Хмм не знам, ама и централна поща я чака изпразване, а и всички други пощи май.

# 611
Евтини самолетни билети къде казахте да следя онлайн?
Някой знае ли каква сума може да се носи при полет?

# 612
  • Москва
А така, точно за нея говоря. Преместиха я в една сграда на Подем на второто колело на панаира - пощата де. Сградата до църквата "Св. Иван Рилски" я изпразниха, е, има някакви хора, мотаят се насам-натам, но пощата там вече няма!

Май ще се върна в доста променен град след 25 дни...
Впрочем да попитам-някой знае ли от къде може да се купи тензух и приблително колко струва?

# 613
Преди време се питаше за логопед. Намерих добри отзиви за Вася Вергова, но не видях цената. Някой може ли да ме ориентира и дали има отстъпки за повечко посещения, че обещах на едно майче да разпитам? Мерси  Simple Smile

# 614

Май ще се върна в доста променен град след 25 дни...
Впрочем да попитам-някой знае ли от къде може да се купи тензух и приблително колко струва?

Тензух със сигурност има в магазин Лидер на колелото на централна Гара. Един магазин за платове , преди изкарваха отпред колелета. Намира се на ъгъла между Руски и В. Априлов.

Общи условия

Активация на акаунт