Къде в Пловдив???-21

• 59 849
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Някой писа вече че в Хеликон ще има някакво мероприятие на 1 юни...Знаете ли подробности?

# 661
Хеликон на главната до Годзила- 1-4 юни 16-17ч.Литературен следобед "Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция" -представяне на нови книги в рамките на "Пловдив чете"

# 662
  • на село
Някой знае ли къде поправят фотоапарати newsm78

# 663
Момичета, малко странен въпрос, но майка ми си търси работа, а в интернет не можем да намерим нищо. Да сте срещали или да знаете някъде да се предлага работа като сладкар? Мерси предварително.

# 664
От логопедите аз имам наблюдения за Люси Епитропова - много са доволни от нея.

Да, аз също имам мн. добри наблюдения за нея, били сме и в "Мечо пух", но... нищо няма да казвам.

Епитропова е мн. съвестна и изобщо не е комерсиална.

# 665
  • пловдив
Момичета, това е програмата на благотворителния базар на 01.06

Заповядайте!

# 666
Детски хубави сандалки видях и в Ботичели,цените нещо като 30лв.мисля.

# 667
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли фурна, която да прави хляб с квас? newsm78

# 668
Детското шоу на 1 юни на Мол Пловдив е от 11 часа сутринта, казва се Кунг Фу Панда.
Вечерта го дават гръмотевична буря и май ще се повтори сценария от миналата година, когато валя из ведро... Тогава ние организирахме партито на Герб и всички стояха и чакаха да спре дъжда, който не спря...

От 5 юни в Мол Галерия Стара Загора пристига уникална за България експозиция Kids On the Moon - интерактивно приключение на земята и луната с истински скафандри и космонафти /ние от Тон Бонбон сме наети за изпълнение като аниматори/, лунен и земни модули. След като започнах да се запознавам в детайли с проекта, трябва да кажа, че е уникален и си заслужава да се види и от деца и възрастни. Ей къде е Стара Загора - има, няма 80 км, а и зоологическата градина и парка им е страхотен.

# 669
Предложете ми добра маникюристка за евентуално поставяне на гел на разумна цена.

# 670
Елфита, благодаря ти за координатите Hug

# 671
Момичета, в Пловдив има ли фурна, която да прави хляб с квас? newsm78
За фурна не знам, но в една пресечка на главната има магазин за фрешове и продават такъв хляб от Слънце и Луна, София. Пресечката е при магазина на Рефан. Има дюнери нагоре по нея. Магазина се казва Мелето. Peace

# 672
  • Пловдив
Някой знае ли къде поправят фотоапарати newsm78

Моят- Sony го поправиха тук-

сервиз Пулсар
4000 Пловдив

ул. Абаджийска 2 (кв. Капана)                  сервиз за фото и видеокамери

тел. 032/630 796

email: pulsar@evrocom.net

# 673
Хеликон на главната до Годзила- 1-4 юни 16-17ч.Литературен следобед "Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция" -представяне на нови книги в рамките на "Пловдив чете"
Благодаря !

# 674
  • на село
portokalche  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт