Отговори
# 705
# 706
Bobka чакай пък и ти - за косата добре, но ако така растежно се отрази и на други места, а?

Днес си взех поръчката с  Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-C. Трите таблетки как е по-добре да се приемат - заедно или разпределени през целия ден?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 707
Благодаря, PinkPanther! Щом е полезно за храносмилането като цяло, се надявам да ми понесе добре.

# 708
  • Казанлък
Bobka чакай пък и ти - за косата добре, но ако така растежно се отрази и на други места, а?

Днес си взех поръчката с  Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-C. Трите таблетки как е по-добре да се приемат - заедно или разпределени през целия ден?

Ninia, аз лично ги приемам 3 пъти на ден по възможност с храна. Макар и не пише точно така,а само 3 хапчета дневно...  newsm78

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 709
Аз приемам спирулина през цялата бременност точно заради желязото.
Но ми се върти нещо в главата, че трябва да се внимава с водораслите при проблеми с щитовидната жлеза заради съдържанието на йод. Другите да кажат също.
Синьо-зелените водорасли, спирулина, хлорела не са богати на йод.
В кафявите водорасли(келп) има повече йод.

Благодаря за информацията, това не го знаех.  Peace

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 710
Дамите от Добрич справиха ли се с проблема, че и в Плевен има такъв?

Моля запознатите да кажат, ако върнат колета от пощата обратно към iHerb, iHerb връщат ли парите и ако да с парите за доставка или без.   bouquet

# 711
  • Плевен

Моля запознатите да кажат, ако върнат колета от пощата обратно към iHerb, iHerb връщат ли парите и ако да с парите за доставка или без.   bouquet
Какъв проблем има в Плевен и от кога е?

# 712

мисля че се справих но ще видим , какъв е при теб проблема ,

# 713
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добри ВСАА или нещо друго? Става въпрос за запазване на мускулната маса /за съпруга ми/.

# 714

Ако върнат пратката към айхерб, щом я получат ти връщат парите.  Peace

# 715
  • в 1001-та нощ
valpan и Ninia  Hug със спортуване ли приемате  Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-CRolling Eyes Embarassed Blush

# 716
a.l.e.n.a не, за майка ми го поръчах. Тя има изхабени хрущяли в ставите, поради тази причина  наскоро й се появи шип и така......

# 717
При върната пратка връщат парите само за продуктите,  без транспорта.

# 718
  • в 1001-та нощ
Ninia  Peace мерси   bouquet на мен ми го препоръчаха, като на активно спортуваща Peace

# 719
  • Казанлък
valpan и Ninia  Hug със спортуване ли приемате  Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-CRolling Eyes Embarassed Blush
Hug
Аз го приемам за болки в ставите и в кръста. Знам,че и на някои спортисти го препоръчват,ако имат същия проблем.  Но не виждам смисъла да се приема профилактично,например....  newsm78

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

Общи условия

Активация на акаунт