Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
hotday, аз бях взела подоен продукт, от който дозата беше капка и половина и ми казаха да давам по 1 капка всеки ден, макар и по-малко, но не и да надвишавам днева доза, мисля, че е удачно даваш по 1 капка през цен

можеш да размесиш 1 капка в 1 лъжичка храна и да дадеш половината лъжичка

ако смесваш в мляко или вода  newsm78

най-добре се консултираш с педиатъра  newsm78

# 691
  • Варна
Някой да е ходил скоро на Варненска митница?

Вчера бях за 3 малки пратки от 29.04 и 30.04.Нямаше проблем.

# 692
Тази спиролина може ли да се взима от бременни?
http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-500 … ablets/12641?at=0А

А какво препоръчвате за недостик на желязо?

Код за 5$ отстъпка IMI544

# 693
Аз приемам спирулина през цялата бременност точно заради желязото.
Но ми се върти нещо в главата, че трябва да се внимава с водораслите при проблеми с щитовидната жлеза заради съдържанието на йод. Другите да кажат също.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 18:13 от Анонимен

# 694
Аз преди 2 часа ходих на Варненска митница да си взема 4-те кашончета с витамините и омегата. Платих 11 лв. общо.-такса. Peace

# 695
  • в тристайна гарсониера :)
Всичко е наред вече  newsm44

код за отстъпка: UJO907

# 696
  • София
dioni този, който си пила до сега колко мг. е, по това се ориентирай. Пудрата, която си посочила е доза от 730 мг. Има нпр. капсули, малко по-слаби от 500 мг.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Ами там е проблема - не съм взимала досега и незнам към какво да се ориентирам и да взема? Видях че е съставна част но Инофолика (ФК и инозитол) които стана мнг модерен и само му вдигат цената.

# 697
Най-после си получих пратката от 14-отидох за другата и реших да проверя дали няма нещо друго и ,о чудо-тука е !Viva la POSTE!

# 698
Bambulka - сигурно може да се пазарува, но никой тук не може да ти го гаарантира. Бих те посъветвал да се насочиш към някоя от изпитаните карти.

Mama na Rony -  като се върнеш към кошницата и тя е празна, значи поръчката ти е приета.

liu jo - 5-НТР ще ти подтисне апетита. Става и за спокоен сън.

Аз бих препоръчал или Л-теанин или Мелатонин -Time Release.

liliaaa - сусамът трябва да се смели или сдъвче. Иначе минава транзит.

hotday - вит. D се натрупва. Можеш да го даваш през ден, веднъж седмично, както искаш.

kaigi - нормално Co Q10 се произвежда в организма или се приема от храната. Ние само допълваме "намаленото производство".

Няма пречки да се пие по време на кърмене.

Отново относно токотриенолите и растежа на косата - ако имате проблем с косата, то вземете си вит. Е във формата на токотриеноли. Ако нямате такъв проблем, а трябва да пиете вит. Е по друга причина - вземете си обикновен вит. Е.

Вит. Е е просто антиоксидант.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 699
  • Варна
Аз преди 2 часа ходих на Варненска митница да си взема 4-те кашончета с витамините и омегата. Платих 11 лв. общо.-такса. Peace

А на мен за трите пратки ми взеха 12 лв , по 4лв такса за манифестиране пред митница . Няма що ценоразписът им е според зависи  Shocked

# 700
  • София
Аз приемам спирулина през цялата бременност точно заради желязото.
Но ми се върти нещо в главата, че трябва да се внимава с водораслите при проблеми с щитовидната жлеза заради съдържанието на йод. Другите да кажат също.
Синьо-зелените водорасли, спирулина, хлорела не са богати на йод.
В кафявите водорасли(келп) има повече йод.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 701

Пантера,"относно токотриенолите и растежа на косата" какво се има в предвид- по-бързо израстване на дължина или сгъстяване на косата?

# 702
Получих пратка от 02.май с безплатното рибено масло. Поръчах си папая, но не съм сигурна дали може да се взема при гастрит  Thinking

# 703
bgroza - говорят за сгъстяване на косата, удебеляване на косъма и поникване на косми на "оплешивяло" място.

Аз вчера от ентусиазъм си поръчах две големи опаковки. newsm78

Lussia - не би трябвало да има проблеми при приемане с храната.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 704
  • София
Пинко, от кои поръча?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт