Странна политика в JUMBO

• 10 146
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Ами аз като обикновена българка не се съобразих с тази забрана и пробвах джапанките на дъщеря ми. Съответно избрах този номер, който и стана и въобще не ми стана неудобно. Знам, че манталитета ни е такъв, но в случая аз не смятам, че е подобна забрана е правилна и затова не се съобразявам с нея.
Иначе за мен Джъмбо е много полезен магазин, защото всички играчки, които купувам за многото рождени дни в детската градина там са с поне 10 лева по-евтини от другите магазини. Понеже ние в момента сме много притеснени финансово този магазин ми е спасението. Нямам забележки към нищо в магазина, включително и към паркинга им. Не мога да разбера какво толкова му има на този паркинг, че толкова много хора недоволстват (то всъщност следите по бариерите говорят за доста "добри" шофьор(к)и, ама това е друга тема).

# 61
  • София
Още като отвори магазина и видях паркинга си знаех,че стените му няма да изглеждат добре по завоите. Mr. Green

# 62
  • София
Уф...това е глупавата политика на гадните гърци  Close #Cussing out, не знам дали и в Гърция се държат така с клиентите си, но за мен е недопустимо. И не е само в Джъмбо, в Маркс и Спенсър не позволяват пробването на сутиени. Ами няма да си купя нещо от непозната за мен марка без да съм го пробвала  Crossing Arms

# 63
да но магазина има политика за връщане на стоки...

# 64
  • София
да но магазина има политика за връщане на стоки...

Срещу подмяна с други на съответната цена  Twisted Evil

# 65
  • Linz
Хайде всички да ходим в Джъмбо и да искаме да пробваме обувки и дрехи! Егати тъпанарите и грубияните Sick

Общи условия

Активация на акаунт