СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • There I was on a July morning
link=topic=581133.msg18581740#msg18581740 date=1304365656]
Никой не си е продал акциите. Това е тактика да ги накара да започнат да се съмняват един в друг и да ги скара.  Wink
И не случайно изчезна папката на Елена  Peace
[/quote]

И аз така мисля  Peace
Евентуално Христо би могъл да ги продаде, ако успеят да направят компромата.  
Албенчето нищо не е казала на сестра си за срещата  Whistling Това разминаване между съпрузите много изкуствено ми стои, тъй като е логично Камен да се обади направо на Борянка, след като не може да се свърже със сестричката.

# 31
На Христо заигравката с това девой4е едва ли би довела до проблем в България. Секс с непълнолетна не съм 4ула да се наказва от закона там. Ако са решили да представят нещата реално, няма как да стане да си продаде акциите. Даже ще го пишат по вестниците като модел за подражание- намерил си младо пи4е, както се изразяват.
Оба4е тя му сложи нещо в телефона, преди да влезне Алекс. Може би подслушвател?

# 32
Изгледах серията. И от предишната, включително, насам има страхотно добро попадение от страна на сценаристите, поздрави, за което. Адмирации и за музикалното оформление. Има много точни решения - агресивна музика, точно там, където трябва. Едно голямо браво и за екипа, който е направил логото на филма. Всички вие се развивате, което говори, че сте доста интелигентни.
 newsm10 newsm10

# 33
Според мен просто се опита да скрие камера , но Алекс й обърка нещата.

# 34
  • There I was on a July morning
Аз видях, че се опита да скрие камерата, но се отказа като влезе Алекс. Не е поставяла нищо в телефона на Христо.  Thinking

# 35
Даам, Алекс едно нещо с добри последствия да направи веднъж, пък било то и неволно.  Laughing

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 01:11 от Артемида_

# 36
  • Враца
Много блудкави , досадни и скучни сцени м/у Боряна и Камен. Сякаш са от турски сериал.
Супер неподходящ актьор в ролята на кмета. Всички останали ми харесват.  Peace

# 37
Албенка според мен по инерция изпусна името Никол. Wink Очевидно ' не й е чиста работата", иначе е безсмислено висенето й в сериала

това съм го изпуснала, коя е тази Никол?

# 38
  • София
Най-сетне от тоя сезон да ми хареса серия, еййй  Laughing Добре, че е Пацо  hahaha

# 39
Аз мисля, че Тома бяга преди вятъра, тъй като разчиташе на записа Христо/непълнолетната и по този начин щеше да го принуди да си продаде акциите, за да не влезе в затвора и ето го уж този, който се е навил да продава. Но Алекс обърка плановете ..... слава Богу.
Боряна ме дразни и като персонаж, и като "актриса".

# 40
  • Пловдив
Аз се чудя защо заложиха на това Камен и Боряна все да се карат,да не си говорят...уж толкова се обичаха Rolling Eyes
А за Албенка...да,отврат!Такава лигла е че...и сега естествено като се разбере за пропуснатата среща Боряна ще повярва на нея и пак с Камен-скандал!А и той пияница излезе... ooooh!Аман от такива тука!
Алекс и тя.друсала се,пиела...ами добре че кмета се намеси и да я изхвърлят!

А Чарлито само как налита на бой...на онзи шефа на охраната,а?"Абе остави ме малко тека,бе...остави ме!"

# 41
А кога ще разберем какво е побъркало толкова Елена? Някакви идеи и догадки имате ли?

# 42
  • на брега на реката
Албенка според мен по инерция изпусна името Никол. Wink Очевидно ' не й е чиста работата", иначе е безсмислено висенето й в сериала

това съм го изпуснала, коя е тази Никол?

Като се запознава с Чарли в мола ,  Албена казва , че се казва Никол. Така каза отначало и на Боряна, когато  тя я разпозна на улицата.

# 43
Здравейте!
Само на мен ли ми се стори, че Колев направи странна ихидна, самодоволна физиономия, когато Камен се извиняваше на баща си за упрека с копчето? newsm78 Много ме изкефи и Камен, когато каза на Ставрев "Ще извикам Чарли" и как Чарли разби муцуната на онзи гол охльов hahaha Албена е на път да ги разведе, каквато и е мисията, според мен. Ейй, гаднярка си е таз Албена. От както се появи не я тача. Напомня ми на моя "приятелка" от тинейджърските ми години, със същото име.
Елена не е мъртва. Според мен, помощника на кмета е поръчал да я блъснат, както и уволнението на лигавата, самозабравила се Алекс.
Започвам да си мисля, че никой не стои зад Тома. По-скоро си съдружничи с някой. Ако беше пионка, нямаше да дават тия надъхани сцени със свещи и прочие. И сякаш този някой е Колев. Стават неща, които може само някой близък да направи. Примерно копчето - колите се охраняват и пр., а изведнъж - копче в колата. Някой "безобиден", който има безпроблемен достъп до МОЛ и съдружници.
Никой от вас ли не е чел книгата, да каже...Или Изкушението го няма вътре. Простете не съм наясно Embarassed
Приятен ден.

# 44
Аз доколкото знам книгата е свързана само с първи сезон, но може и да бъркам.
Иначе трети сезон с всяка серия ми става още по-интересен.Снощи гледах само половината серия, някои неща съм ги пропуснала, например това с Елена и ножа.Кефи ме Алекс как и натриха фасона, че много хвърчи тя нещо. Обаче подозирам, че ще се опита да си го върне на Дани и Сиана, може и да ги раздели.
Ако катастрофата не е случаен инцидент, то и аз мисля че зад нея е кмета.

Общи условия

Активация на акаунт