СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Боряна и Камен много се разминават. Тая Боряна е напоследък прекалено ску4на, много мрънкаща.

Тя пак е предвидима, но той за 3 години претърпя уникална метаморфоза.
Хареса ми едно мнение, че преди беше като някакъв Хамлет, а сега се държи като хапнал смешни гъби....

# 46
Много ми хареса вчерашната серия. Това разминаване на Боряна и Камен ми е нещо неестествено. Защо просто не и се обади, пак може да има изненада. Албена много ме дразни, най-накрая наистина ще ги раздели. Елена няма как да е умряла, защото прави голяма част от филма в момента. Виждам в актрисата много положително развитие. Спомням си, в началото на филма как изобщо не ме грабваше.

Алекс мисля,  бъзро ще и падне самочувствието и  ще се върне в компанията с подвита опашка.
Пацо много ме радва Simple Smile Няма такъв елемент Joy

# 47
Да си кажа и аз. На мен серията не ми хареса много , но може би разочарованието ми от „За мишките и хората” ме повлече.
Ето и моите версии:
-   за Албена , че не заспа случайно е ясно , но май чичо Чарли ще я разкрие;
-   за Елена – и аз си мисля , че кметът и помощникът му са организатори на инцидента. С един куршум два заека – Елена ще е в болница и няма да пречи на кампанията , а електоратът ще му съчувства…
-   за уволнението на Алекс съм убедена , че г-н Сарафов е поръчителят;
-   Според мен Тома блъфира;
-   Д. Попова и Е. Петрова много слаба игра , че чак убиват и проблясъците на К. Врачански;
-   Ванчето – от фризьорка , стана стилистка и започна да дава съвети как да се държим в /висшето/ общество. Голямо попадение , много често срещано явление по – света и най – вече у нас.
-   Колев , Колев и  мен ми е мнооого съмнителен… Но изглежда ще трябва да почакаме , за да разберем с кого е комбина.

# 48
Албенка според мен по инерция изпусна името Никол. Wink Очевидно ' не й е чиста работата", иначе е безсмислено висенето й в сериала

това съм го изпуснала, коя е тази Никол?

Като се запознава с Чарли в мола ,  Албена казва , че се казва Никол. Така каза отначало и на Боряна, когато  тя я разпозна на улицата.

оо, ясно, много благодаря   bouquet  Hug дано скоро има развръзка около целите и мотивите й...

# 49
Не мога да намеря последната серия в youtube. Знаете ли дали е качена?  Rolling Eyes

# 50
  • София
Боряна и Камен много се разминават. Тая Боряна е напоследък прекалено ску4на, много мрънкаща. Не разбира ли, 4е няма как да не й е сиво и ску4но, щом самата тя си го прави така. Камен ме ядоса, защо изобщо му трябва Албена за киното? И защо след като закъсняха не се обади на Боряна?

Peace
И аз нещо не ги разбирам Камен и Боряна, много странно семейство  newsm78
А Боряна наистина е станала много скучна, как да не й е скучен живота  Tired
Ми аз не видях тя пък какво прави за мъжа си, уж меден месец, а тя го зарязва и хуква за Бургас без даже да му каже  Shocked

# 51
  • София
Нещо този сезон не ме трогва много.
Предния сезонго чаках всеки понеделник с такъв ентусиазъм.
А сега нещата които ме вълнуваха някак ми бледнеят като развитие (май връзката Камен-Боряна най-вече). Скучно и нескопосано скалъпено ми е развитието около тях, промяната в Камен- ужас!

Албена ме дразни!
Алекс ме дразни!

# 52
  • София
На мен Камен не ми се връзва с тези бозави романтични сцени, дето му ги натрапват сценаристите. Като типаж не се връзва с тях. Не става от всеки добър и сериозен мъж такъв безпаметен романтик. Той ми е по-дървен, по-обрани трябваше да са романтичните изблици. Вино, свещи, кино на любим филм, но чак пък резервиране на цял салон, печат на плакат, билет "обичам те"

# 53
  • в сърцето на един мъж...
А тая дама дето уволни Алекс, коя е? Много дървена сцена - ще я уволнява, на мацко си говорят, Алекс седнала, оная права... Изобщо безумна сцена ooooh!

# 54
  • София
А тая дама дето уволни Алекс, коя е? Много дървена сцена - ще я уволнява, на мацко си говорят, Алекс седнала, оная права... Изобщо безумна сцена ooooh!

През цялото време имах чувството, че идеята е "шефката" да демонстрира роклята Simple Smile Чак се огледах за продуктово позициониране. Верно безумна Simple Smile

# 55
  • España (Плевен)

# 56
  • София
Да си кажа и аз. На мен серията не ми хареса много , но може би разочарованието ми от „За мишките и хората” ме повлече.
Ето и моите версии:
-   за Албена , че не заспа случайно е ясно , но май чичо Чарли ще я разкрие;
-   за Елена – и аз си мисля , че кметът и помощникът му са организатори на инцидента. С един куршум два заека – Елена ще е в болница и няма да пречи на кампанията , а електоратът ще му съчувства…
-   за уволнението на Алекс съм убедена , че г-н Сарафов е поръчителят;
-   Според мен Тома блъфира;
-   Д. Попова и Е. Петрова много слаба игра , че чак убиват и проблясъците на К. Врачански;
-   Ванчето – от фризьорка , стана стилистка и започна да дава съвети как да се държим в /висшето/ общество. Голямо попадение , много често срещано явление по – света и най – вече у нас.
-   Колев , Колев и  мен ми е мнооого съмнителен… Но изглежда ще трябва да почакаме , за да разберем с кого е комбина.
Peace
Единственото, с което не мога да се съглася са проблясъците на Калин - изобщо не виждам такива Crazy
Все по-муден и досаден ми става филмът, ама поради навик или просто мазохизъм продължавам да го гледам.

# 57

През цялото време имах чувството, че идеята е "шефката" да демонстрира роклята Simple Smile Чак се огледах за продуктово позициониране. Верно безумна Simple Smile

На мен ми стоеше като оная сцена с разказа за изневярата на Дани в новата кола Sick И ми е интересно коя е тая дама, щото актриса не е със сигурност.

# 58
  • Пловдив
Писаха коя е пооо-нагоре  Wink бивша футболна съпруга пак уредена с връзки!

# 59
Писаха коя е пооо-нагоре  Wink бивша футболна съпруга пак уредена с връзки!
Е така де, ама чия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт