СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Може някой друг да се е катерил след него,с по-кални обувки и да няма общо с кражбата на колата Mr. Green

# 646
  • Разпиляна във въображението
Направо си е Чарли. Това със следите наистина беше тъпо. Можеха да са просто върхове на обувки, които да маркират, че някой се е катерил там където не трябва.

Скубиду Hug

Днес отново си мислих за парите, Сияна и Дани. Каква е възможността така да извъртят нещата, че Дани да напусне Сияна. Та за тях си помислих. Хари знае за тях. Предполагам, че сега старата компания отново ще се събере. Може Дани да сподели, че иска да направи собствен автомобил, че трябват пари и т.н. и Хари да се изпусне. Оттам Дани ще се сети, че парите са от откуп и ще настане време разделно. Ще я обвини, че не е помогнала на МОЛ-а, че не ги е върнала след като е разбрала какви са и т.н. Тя ще каже, че са зачезнали, а може и да се разнищат нещата около Елена Laughing

# 647
Ей, вие направо го разнищихте тоз сериал.Аз добре, че не се задълбочавам толкова и си го гледам с най-голямо удоволствие.
Не съм гледала последната серия така, че няма какво да коментирам, ама ще кажа, че лично на мен ми харесва, че майката на Ванчето дойде.Поне най-накрая видяхме къде живеят Ставреви.А това, че не се връзва със създалата се ситуация в сериала, нормално, тя не е майка на някой от главните, че да се тръшка и тя какво ще стане с МОЛА.Жената се интересува от нейните си проблеми, а и с появата си някак си и Ставреви като, че ли ги показаха като истинско семейство, преди все в Мола с техните закачки, а сега с ежедневни семейни проблеми.Аз поне така ги виждам нещата,може и да бъркам.
Иначе Ставреви си ги харесвам всякак. Те са уникални. Особено Тони.

# 648
  • София
Според мен майката на Ванчето беше голяма грешка да се появява въобще. Чудех се и се маех защо са ни я набутали, много добре каза една мацка преди мене - и за по-простичкия народ да вкарат нещо. Нооо...днес, ако не ме лъжат очите, я видах в една реклама на банка, цяла целеничка, излязла от филма, та ми се изясни Confused

А относно сцената с ракийката, напълно споделям мнението на ~Étoile~ - толкова лошо изиграна сцена, ни в клин ни в ръкав...

# 649
  • Варна
И аз я гледах в една реклама вчера и се чудех тя ли е или не е Laughing

# 650
Здравейте - отдавна не бях влизала, че ме завъртяха други неща, но снощи изгледах серият от понеделник и реших да попиша и аз. Не че е останало нещо, което не сте коментирали  Simple Smile

Историята с Чарли и блъскането на Елена - ясно, че Ленчето го е наела да я блъсне - да се отърве от кмета. Освен това, точно малко преди да намерят отпечатъците (глупост голяма с това ходене по стени ooooh!) Елена обясняваше на Боряна как ще отмъсти на кмета дето я бил сринал. Така че - Елена е поръчителя си. Пък и как си представяте г=жа Атанасова да не обърне света да разбере кой я е блъснал.

Албена - освен че вече на всички освен на Боряна е ясно, че има нещо гнило, е супер тъп и дразнещ образ. Тази жена или не може да кимне да играе или я дават като някакъв дебил - само подбелва очи и цупи уста. Иначе с това нейно спане - холан от заспиванията й в ключови моменти. И кой идиот крадец ще влезе в къща, в която светят лампи?

Боряна - на тази чипа ли й смениха или какво? Сценки с ракийка, безумно вторачване в сестра й, Камен й виновен за всичко, а тя принцесата - никой не й обръща внимание . Добре я биеше Методи на времето - май е забравила.

# 651
  • София
Това с целите обувки са го направили, за да няма съмнение, че е бил голям човек. Но за опитния детектив (професионалист или аматьор) е достатъчен и върха на обувката...

# 652
Самона мен така ли ми се струва - но Сияна така си мърмори под носа, че трудно й разбирам  Tired и изобщо дикцията й е под всякаква критика....
и на всички български сериали проблема е един и същ - тих говор и силна музика ooooh!...

# 653
  • Варна
И на мен не ми харесва дикцията и и се чудя защо толкова я превъзнасят тук.

# 654
И аз мисля, че има говорен дефект Сиянка, все едно мляска като говори...Не че провлачения говор на Алекс ми харесва де

# 655
Според мен майката на Ванчето беше голяма грешка да се появява въобще. Чудех се и се маех защо са ни я набутали, много добре каза една мацка преди мене - и за по-простичкия народ да вкарат нещо.

"По-простичкия народ" Simple Smile Много готино
 Тази "мацка" не знаели,че да гледаш сериали не е много интелитентно занимание?
Много сте обсебени от тези сапунки.
Предпочитам да прочета една книга,отколкото да гледам сериали
Телевизията е направена за масата,преди да говорите за прост и сложен народ,се замислете че малкия екран е комерс,пред който не си губят времето интелектуалките Grinning

# 656
  • Sofia
Мен пък говора на Дани най-много ме дразни.... Чудя се дали не може маааалко по-провлачено да говори и малко повече да фъфли Laughing

# 657
Самона мен така ли ми се струва - но Сияна така си мърмори под носа, че трудно й разбирам  Tired и изобщо дикцията й е под всякаква критика....
и на всички български сериали проблема е един и същ - тих говор и силна музика ooooh!...
както казах и преди, само Данаилов е с ясна дикция...другите все фъфлят,мрънкат и не им се разбира какво казват...

# 658
Ето за който не е чел за следващия епизод малко бяло
Мотивите на Чарли за престъплението срещу Елена ще търсят агент Колев и Камен в следващия епизод на "Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник, 23 май. Двамата работят по няколко версии. Случаен разговор със Ставрев обаче ще придаде на разследването нова посока, за която не са и подозирали и съвсем скоро мистерията около инцидента ще бъде разбулена.

Продължават проблемите в дома на младото семейство Касабови. Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена. Съмненията му се засилват допълнително, след като разбира за връзката й с Чарли. Опитът му да сподели с Боряна фактите, на които е попаднал, води до поредния грандиозен скандал помежду им. Христо се чувства в пълна безизходица. Загубил доверието на всички, той търси всякакви начини да изчисти съвестта си. Постъпките му влошават още повече ситуацията и в момент на отчаяние Атанасов взема изненадващо за бъдещето си решение.

Лечението на Павлина е приключило и Ставрев няма търпение тя да си тръгне. Майката на Ваня обаче има други планове и погажда поредния номер на семейството. В епизода на “Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, от 20 ч., зрителите на bTV ще разберат още какво е новото начинание на Хари и как то ще бъде посрещнато от приятелите и близките му.

# 659
Според мен майката на Ванчето беше голяма грешка да се появява въобще. Чудех се и се маех защо са ни я набутали, много добре каза една мацка преди мене - и за по-простичкия народ да вкарат нещо.
А останалата част от сериала е за по-високоинтелигентните ли,хаха,голям смях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт