СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
това, че развиват Ставреви също е много хубаво.

Ти и преди го каза това. Аз пък не виждам грам развитие в образите им. Това, че леля ти Ваня списва блог, не я развива. Нито пък скандалите заради тъщата( най- нескопосаният образ в сезона)  Crazy Ставреви от самото начало си бяха представители на друга прослойка, обикновени бачкатори, с обикновени навици и нрави. И сега са такива. Бяха шутовете в предните два сезона, сега все още са такива, даже и отгоре заради тъпата майка на Ванчето. Изобщо- точно те пък за мен тъпчат на едно място.

# 691
  • София
Това че гледаме по навик, не означава, че сериалът не е на ниво.
За мен точно това значи. Изобщо ми я няма тръпката от първия сезон, когато цяла седмица чаках с нетърпение всяка серия. Сега добре, че го дават в понеделник и няма какво друго да се гледа по това време. Ако беше събота/неделя или пък по времето на Стани богат изобщо не бих се сетила да превключа на БТВ.

# 692
  • Разпиляна във въображението
Имаше един италиански сериал за една клиника. Бяга ми името обаче. Мисля, че го даваха по Канал 1. Може би с"Стъклен дом" е замислен по подобен начин сериал, но за мен единствено първи сезон на италианския ми хареса и за мен беше най-добрия. За следващите се отказах. Наистина идва момент, в който просто не можеш да извъртиш нещата така, че да се получи нещо интересно и трябва да спреш. Важното е да се намери подходящия момент.

# 693
Италианският сериал да не е "Отдаденост".
Иначе при мен лично тръпка към един сериал има само в началото, после вече дори и да е страшно интересно и да има какво да ти подържа интереса някак си почва да ти омръзва.Може би защото аз съм привърженик на сериалите с по-малко на брой епизоди.То така или иначе колкото и да е интересно едно нещо, все някога трябва да свърши и наистина е най-добре да е в подходящ момент за да останат с добър спомен хората за сериалът, а не да се сещат само за окалпазеният край.
Обаче някак си не си представям СД да свърши.И не ми се вярва да му е спаднал рейтинга, че то от трите БГ продукции само на този е най живнала темата.Значи все още има интерес към него.

# 694
  • Разпиляна във въображението
Да, "Отдаденост". Не успях да се сетя името. Не гледах повече от първия сезон. От време на време майка ми само ми казваше какво става, но никакъв интерес от моя страна. Първия си остана първи.

# 695
Барманчето от Стъклен дом. В малкото серии, които съм гледала ми се видя ужасен, на живо изглеждаше като наркоман, по случайност дойде на място, в което бях по работа, и няма да влизам в подробности, но ми стана много мъчно. Момчето беше закъсало за 10 лева, явно в тая държава, актьорите не са добре заплатени, за разлика от "Златките"  Tired

Confused

# 696
това, че развиват Ставреви също е много хубаво.

Ти и преди го каза това. Аз пък не виждам грам развитие в образите им. Това, че леля ти Ваня списва блог, не я развива. Нито пък скандалите заради тъщата( най- нескопосаният образ в сезона)  Crazy Ставреви от самото начало си бяха представители на друга прослойка, обикновени бачкатори, с обикновени навици и нрави. И сега са такива. Бяха шутовете в предните два сезона, сега все още са такива, даже и отгоре заради тъпата майка на Ванчето. Изобщо- точно те пък за мен тъпчат на едно място.

според мен с тях се случва нещо. права си, че не е някакво сериозно развитие, но ми харесва, че ги виждам по-различни, по-реални са ми в момента, въпреки, че си останаха тъпотии големи около тях. сцената м/у Ставрев и Хари беше много силна, например, сцената когато Ванчето си изпусна нервите и му каза, че го е издържала също. Останалото са шутовизми, тва е ясно, но к цяло сега ми харесват повече. За майката нямам коментар просто, абсолютно безумие е тази 'нишка'

# 697
  • Mediterraneo
Да, това мнение го споделям!

# 698
  • София
http://www.monitor.bg/article?id=292375
а дали така ще се развият събитията?

# 699
Да бе,и тези черпят информация от БГ Мама за да си пишат статиите. Laughing А може и така да се развият,ако сценаристите са взели идеите от тук.  Laughing

# 700
Момичета, вашите сценарии стават все по известни. Mr. Green Да не ви поканят скоро и да не се надуете и да не пишете вече какво ще се случва занапред. Whistling

# 701
"юмручна саморазправа".... Shocked Това сериозно ли? Mr. Green

# 702

Може би до някъде така ще се развият. Аз лично не вярвам Жеков да е в средата на всичко, но ще видим  Grinning

# 703
Хмм, интересно, но чак всички ли ще си продадат акциите, не ми се вярва  Thinking Според мен, ще се преборят, ще разкрият кой е...За Албенчето, това е ясно, но не ми се вярва Жеков да е в основата на всичко, но пък и от друга страна е логично да е той, просто няма кой друг, уж де  Crazy
Някъде бях чела, че Юлиян Вергов няма да се връща в сериала, защото не са се разбрали с продуцентите за пари, ама пак знае ли се...Предстои да видим, дано само не им е много дълка ваканцията  Laughing

# 704
Ако ще приключват със сериала е логично Николай да е купувача. Вергов все ще го наемат за финала. Въпреки, че а/ откъде има пари и б/ той не е ли в затвора, как ги организира от там нещата, как намира Тома..  изобщо тази идея е малко с бели конци.

Общи условия

Активация на акаунт