чакането след инвитро!

• 11 297
  • 142
  •   1
Отговори
# 15
е мерси за изчерпателния отговор:) значи сега не по-рано от понеделник да отида пак на кръвен, така ли? и без това понеделник ми е денят за уринния....

# 16
Обади се в клиниката и от там ще ти кажат колко са бебетата и какво следва от тук на татък.

# 17
моля  Hug

Обади се в клиниката и от там ще ти кажат колко са бебетата и какво следва от тук на татък.

newsm10

# 18
уф,ама да не ми се скарат,че съм направила кръвен така рано?срам ме е....

# 19
как така те е срам.
Я звънкай  Naughty

# 20
Ааа да ги нямаме тези как ще ти се карат...  Grinning

# 21
добре:)))ще се обадя....дано моето дълго чакане и всичко,което преживях да има сега своя щастлив финал. Пожелевам го и на всички нежни същества, които изтърпяват всичко, за да дарят живот....Simple Smile))))Ще се включвам аз пак...да разпитвам,а и да научавам хубави вести....

# 22
Пиши после какво са ти казали .

# 23
  • София
Doll , как ще ти се карат, бе миличка - ами и нали и за тях е успех. Би трябвало да ти се зарадват. И от мен едно тихичко чистито и дано всичко е наред оттук нататък та чаааааак до термин. Стискам палци!

# 24
е мерси за изчерпателния отговор:) значи сега не по-рано от понеделник да отида пак на кръвен, така ли? и без това понеделник ми е денят за уринния....

може да пробваш и с уринарен на мен на 12 ти ден ми показа 2 чертички

# 25
 newsm78 Теста и е повече от положителен .
Тук въпроса е колко точно бебета има ?

# 26
ох ама защо мъжете реагират така бе- моят съпруг ми се накара защо така рано съм хукнала по тестове,сега как да се зарадвал,не разбирал- ми като не разбираш тихоооо ааааа, да не ми ядосва точката сега,че с такива мъки си я достигнах:) а за клиниката- утре звъня сутринта и да видим какво ще кажат- на мен още при трансфера Стаменов и Персенска ми казаха,че и трите ембриончета са мн хубави,но за двете почти гарантират,че ще се хванат,а ако станели и трите, ще махат едно.....но аз изобщо не вярвах,понеже рядко чувам за успели от 1 път...ама ето на....вие ме зарадвахте,скъпи сладки дами Simple Smile))))))

# 27
  • София
ох ама защо мъжете реагират така бе- моят съпруг ми се накара защо така рано съм хукнала по тестове,сега как да се зарадвал,не разбирал...

Ама твоичкият е направо за бой  Laughing Laughing  Laughing -Но нищо де, важното е оттук нататък всичко да е наред!

# 28
Ей сладуранки,обадих се на Стаменов- потвърди,че тестът е абсолютно положителен, каза в понеделник да повторя+уринен и да му се обадя, за да каже кога ме иска при него. Едните хапчета ми ги намали на 2 дни и каза никакво кафе:)))))

# 29
Сега официално честито и успокой малко душата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт