Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
това, което аз знам, че е с лазер всичко става по-бавно, но по-не-стресиращо.
не че камен се е стресирал де.
уф, тия детски зъби - болна тема са ми...

я споделете, моля, на какви занимания ходят децата ви извън детската.

# 196
  • Перник
я споделете, моля, на какви занимания ходят децата ви извън детската.

Моето - на никакви все още  Embarassed В градината са залепили обява за народни танци, но той каза, че не иска да играе хорце Confused

# 197
их мира я записах на балетче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя е на милионното небе от щастие и аз съм доволна и развълнувана  пупу Heart Eyes
намерих балетна школа съвсем близо до детската и е мъничко рано, но се справям засега! ще имат, живот и здраве, различни представяния на сцена и вярвам, че ще ни е много вълнуващо и полезно също за мира Heart Eyes
обмисляхме и актьорска школа и пеене и мира не можеше да си избере, но накрая се спря на балет Peace Heart Eyes и то ми даде доста аргументиран отговор защо Crazy Mr. Green

# 198
  • На морето!
Благодаря ви за отговорите за зъболечението. Наистина са ми полезни, нямах представа за варианта с лазер, ще разуча още въпроса.  Peace

Заниманията в Бургас за деца на 4г. са малко. Симеон си избра футбол и за сега е много доволен.

# 199
Василен ходи на плуване лятото Mr. Green

# 200
Мила ходи от миналата година на спортна гимнастика в Герена /треньорката ни е позната/, а тази година иска да ходи на народни танци, но това е в детската. Още се кумя за плуването и то по причина, че ще трябва аз да ходя с нея, там баща й не върви, та мисля варианти как да се отскубна от кърмачето ми Laughing
На зъболекар и ние ходим и то доста често, но зъболекарката има страхотен подход и въобще не й е причинила стресови ситуации. А кариеси никнат като гъбки, преди морето направихме три и сега гледам, че два са на линия.

# 201
За зъболекар -  ние ходихме няколко пъти и точно като трябваше д сложат пломбата Никол отказа да си отвори устата..сложиха и нещо временно много набързо. Сега не знам как да я накарам пак да отидем да направят зъбчето , за да не стане по - зле.
За занимания - още не ходи . Вградината има много и вчера като говорих с госпожата каза , че цялата група ходела на английски , народни танци , латино танци и футбол. На мен не ми се иска да ходи навсичко , тя също не иска, а и всичко все пак си се плаща. Но ако ходи цялата група как да не я запиша и нея ? За извън детската градина още не сме решили. Точно срещу нас има балет.  Но още се чудим какво да правим.
А аз съм си все още в къщи , вече съм на борсата  и за сега ми е удобно да ги водя и взимам от училище  и детска. Ще видим как ще е за напред.

# 202
  • Пловдив
Ради ходи 2 дена на детска,беше добре,само на втората вечер взе да мрънка че не иска да ходи,че децата много викали,надувала му се главата,и взе че се разболя,за 1 ден направи бронхит,пи АБ,сега има още сополи,и уж в понеделник ще го пускам пак.Има нова госпожа тази година,която е много мила и добричка,и го предразположи повече,а и той е вече по-голям,и по-спокоен от преди.
За занимания го записах засега на английски,исках и на футбол,но с това тичане,изпотяване,той и така все се разболява,достраша ме.А той с това нередовно ходене,и английския толкова ще ходи Simple Smile
За зъбките -има 1 за правене,при него досега сме направили 4 -като е получил за тях 3 коли,и сега пак има обещание за кола,като му направи леля му кариеса(имам късмет че сестра ми е зъболекар),че незнам как щеше да е с непознат Simple Smile

# 203
Слава Богу, досега не се е налагала интервенция от зъболекар при Васи, само 1 профилактичен преглед  тази година. Praynig

# 204
И ние днес сме пак на зъболекар. ОПравяхме поредния кариес на Никита и след това имаше фистула на венеца, изтече гной и сега ще трябва да отваряме този зъб и нанова да се почиства и да се види какво му има и защо прави абцес, кофти работа, пфу.
А на мен какви перипетии ми се случиха при зъболекарката- Първо- оправи ми зъб,който въобще не съм искала да оправя,била леко счупена пломбата, а а аз и казвам и показвам 3 пъти къде ми е счупен зъба и че ужасно ми се е надрал езика от зъба. Най-накрая го видя и започна да го оправя, по едно време ми вика,че май ще вадим нерви,щото отивало към полпит,аз и казах,че няма да вадим. Сложи пломбата и накрая и пада машинката и в устата ми и едва успявам да я изплюя,ще ме удуши като нищо....и това в 10ч сутринта. Като излязох от кабинета имах чувството,че съм била във филм на ужасите  Rolling Eyes. После се ядосах на себе си, щото не трябваше хич да и плащам тази пломба, за която тя си мислела, че е проблемна и която ми оправя по погрешка.....Нещо и имаше на зъболаекарката- препила ли беше, дрогирана ли, но хич не беше в час горката.

Децата са добре, засега няма болести. Габи все си влиза с рев в градината и предполагам, че още известно време ще е така,защото има нови деца, те реват и нашата и тя надува гайдата.
За заниманията- народни танци в градината, за извън нея се чудех за спортната гимнастика в Герена, та Мая кажи как е там, доволна ли си и колко пъти в седмицата се ходи?Иначе нИкита много рисува и си мисля нещо почасово да е в събота например в някое читалище или център да я водя и да се научи да рисува. Вкъщи съм опънала едни оргомни бели листи на земята , лягат с габи и рисуват. За Габи- другата година трябва да я запиша някъде на пеене, много пее това дете и много правилно всъщност. Това е , хубав ден,макар и дъждовен.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 13:36 от Qnush

# 205
Минах от тук и малко ви зачетох Simple Smile

Много прегръдки и целувки на всички Simple Smile Hug

# 206
януш и аз така понякога си мисля, че попадам в луди филми... бързо излизай и забравяй Hug

# 207
Ей, Темп, да беше драснала и два реда, да кажеш как сте!  Wink

Януш, гадничко наистина!  Hug

Моите коремни спазми покрай зъбите на Мила минаха, но сега с още по-голяма сила се обновиха покрай зъбите на Борче, днес му изчистиха първото зъбче, но не успя да устиска до пломбичка човека. И се ядосвам, че по-отрано не започнах за му мажа зъбките с една паста, която според мен спря погрома в устата на Мила. Но ме беше страх, че е много малък и не изплюва... Дет вика Майчето - болна тема...  Sad

# 208
  • На морето!
Каква е тази паста?

# 209

Общи условия

Активация на акаунт